Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?
Yaa canım benim tüh keşke olsaydı
bu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.
İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?