Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu anlattıklarına göre geciktirmeden gitmek iyi fikir durmaman lazım...
hemen atlatırsın inşallah
iyiym simdi seker dünden beri rahatladım cok şükür ama mahvetti beni bu diş..
1. si kocamdan ayrı kaldım ikinciside enf. olur diye içmedik ama yine oldu

iyiym simdi seker dünden beri rahatladım cok şükür ama mahvetti beni bu diş..
1. si kocamdan ayrı kaldım ikinciside enf. olur diye içmedik ama yine oldu

mağdursunuz yani diş yüzünden ailecek
diş deyince geriliyorum 2 tane yirmiliğimi çektirdim bir tanesi güzel çıktı onda sorun yok kalan bi tanesi yarı gömülü bir yarısı çıkmış diğer yarısı yanındaki dişin altına doğru büyüyor ve zaman zaman ağrı yapıyor acil çekilmesi lazım yoksa yanında dişi kaybetcem...cerrahi müdehale olcak ameliyat yani ama ben hastanelerden doktorlardan uzak duruyorum bu ara...

hee valla aynen öyle mağduruz dün artık sırnasıyo dün maça tercih etti evinde karısıyla vakit geçirmeyi bende anlayaacagı dilden konustum sana kırmızı kart yat yerine dedim

kuzum ben artık öldüm bittim bu 20 liklerden..
bu 3. ameliyatım
normalde 20 lik dişler her yarım damakta 1 cıkar benm sol altta ve sağ üstte 2ser tane var..
sol alttan 2 kez oldum 2 sene arayla aldırdım bu seferkide sağ alttan oldu cıkmıyodu ve canım baya yanıyodu..
şimdi sırada sağ üst var ve sanırım ordanda 2 kez olucamm

kıyamam yaa çok uğraştırıyor demek seni...
hiç bir işlevi olmayan dişler ama nasıl sorun oluyorlar hepimize...

günaydın kızlar

günaydın bebişim....

GEÇMİŞ OLSUN canım ya 20 lik benimde kabusumdu sanırım 8 10 yıl kadar beraber yaşamaya çalıştık ama olmadı bir çıktı bir batti nasıl bir ağrıdır o öle başın boyunun seninle değildir atibiyotik alırsın 1 hafta rahatlar sonra yeniden başlar bu sürede en sonunda tüm ceseratimi topladım (korkuyordum ve ilçede çene cerahı yoktu)ilde bulunan çene cerahından radevu aldım alt çenede bulunana 2 . 20lik alındı arayla allhım dünyalar varmışş AMA DR ŞUNU SÖYLEDİ BANA EĞER BİR SÜRE DAHA BEKLESEYDİN ÇENE KEMİĞİNİ ÇÜRÜTÜRDÜ VE O ZAMAN ÇOK DAHA CİDDİ BİR SIKINTI VE AMELİYAT GEÇRİMEN GEREKİRDİ BU KADAR NEDEN BEKELERSİNİZ ANLAMAM DEDİ

sorma canım yaa kabus ki ne kabus ama bitmedi işte bide onlar dısında 2 de fazlalıklar olunca daha beter oldum..
ilk ameliyatımda yüz sinirlerime yakındı yüz felci olma riskimi göze alıyorum deyip ameliyat olmustum
ama neyseki geldi gecti

ayy ne diyosun çene kemiğinemi zarar veriyomuş hemen bi daktır bulmam lazım

BEN 2 TANESİNİ ALDIRDIM YUKARDAN ÇIKMADI İNŞ ÇIKMAZDA AMA ÇENE KEMİĞİM TEHLİKEDEYMİŞ DR ÖLE SÖYLEDİ 20 LİKLER EĞER 6 AY 1 YILDA ÇIKMIYORSA MUTLAKA ALDIRIN DEDİ BİRDE BİZİM ÇENE YAPIMIZ DARMIŞ (bizim ailede 8 kardeşiz hepimizde 20lik sorunu var)EĞER ÇENE YAPINIZ GENİŞ OLSA SORUN YAŞAMAZDINIZ DEDİ DR

ayy ne diyosun çene kemiğinemi zarar veriyomuş hemen bi daktır bulmam lazım
canım buna filmin sonucuna göre karar veriyolar..

canım her yarım damakta mutlaka 1 tane cıkıyor belki farketmemişsindir veya daha cıkmamıstır..
çünkü toplam 28 diş var yarım damaklardaki 20 liklerde 32 oluyor...
ama bende 34 taneydi
3 gitti 31 kaldı 2 si daha gidicek 29 kalcak...
canım benim cene yapım geniş ama cok erken cıkmaya calıştıkları ve 1 er adet fazla oldugu için sol alt dişlerim kemiğin altından zorluyodu o yüzden riskli gruptaydım filme göre öyle dedi dr um

ben bu diş işini hiç anlamıyom zaten

Son düzenleme:
hemen doktor baktım kendime randevu alsammıııııı almasammıııııı diye öyle bakıyom online randevuya
canım ihmal etme diş bu valla onsuz bişey olmuyo 1 haftadır ne yediğimi ne içtiğimi anlıyorum arkadaşım...
bu arada bişey diyeyimmi babam 55 yasında ve gecen hafta bende 1 gün sonra 20 lik dişini cektirdidişim agrıyo diyodu
gitti dr 20 lik dişin geliyo amca demiş hemde hiç dikişsiz oldu düşün

55 yaşında 20 lik delikanlı işte babacığın dişide kanıtı
canım her diş dikişli olmuyoki ben üstteki 2 tane 20 liğimi çektirdim çıkmışlardı ama diğer dişlere baskı yapıyorlardı damağım dar olduğundan.. normal diş çekimi gibi oldu bi tanesinde zor oldu ama dikiş gerekmedi gömülü diş alınırken dikiş oluyor..alt damağımda da soldaki 20 lik gayet iyi ellemiyom ona..ama sağdaki diğer dişin altına doğru çıktı yarısı dişin altında yarısı dışarda saçma sapan bir durumda yani...diş filmi çektirmiştim o zaman yirmiliklerim duruyodu daktır çekilmeli bunlar dediydi teeee bi zamanlar

inanırmısın aynı cümleyi bende kullandım babama
annem bilal bey yaşlandın artık ne 20 lik deşi dedi bende ne yaşlanması anne adam 20 lik delikanlı gibi baksana 20 lik dişi bile yeni cıkıyo dedim
evet canım biliyorum öyle oldugunu ama ne yazıkki benm hiç öyle olmadı
hadi sende oylanmada al randeveunu ve git tammmı

alcam inşallah...
sgk ilgili bi sorunumuz var bu ara eşimle görüşeyim muayene ve işlemde ek ücret ödemek istemiyorum...

kızlar bişi sorcam dilek feneri ucurdunuzmu hiç:44::44:

hayır ben uçurmadım hiç...
biri fener uçurdum bebeğim oldu derse hemen 12258445 tane uçururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…