Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese gunaydin mutlu pazarlar.. Ben cadi kizlarimla sabaha kadar nobet tuttum yakinda zo:mbi mod:unda dolasicam galiba hamileyken uyumadim simdide kizlar uyutmuyor bu.gunlerde gecer diyorum hepinizi opuyorum

Gunaydin canim insallah sizlerde guzel haberler vardir

Canım benim bende yok malesef. 3. deneme de negatif olalı iki hafta oldu ama ben daha yeni fark ediyorum. Yorgunluk, hüzün... Bir sürü duygu. Ama senin hikayen umut veriyor mesela. Seninde başarısız tüp bebek denemelerin olmuştu di mi canım?

herkese gunaydin mutlu pazarlar.. Ben cadi kizlarimla sabaha kadar nobet tuttum yakinda zo:mbi mod:unda dolasicam galiba hamileyken uyumadim simdide kizlar uyutmuyor bu.gunlerde gecer diyorum hepinizi opuyorum

canım ya yakında kimse yokmu bebeklerle ilginecek birazcık dinlensen ne iyi olur

Anaaa hadi gelin sohbet edelim diyeli ne kadar zaman oldu hemen gidiyon hemde iyi geceler diliyon şoklardayım çimdikle kendime geleyim

canım gribim ya başım çok ağrıyor o yüzden çok kalmadım pc başında yatmaya gittim

oradaydımmm bazı katoğorilere adayda gösterdim

afferin sana ben hala adaylarımı göndermedim kasım sonuna kadar vaktim var diyerekten şeyetmedim
bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee
çok tarafsız bakıyom belli oluyomu

evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisi

şimdi çıkıyorum cimcimeyi görmeye gideceğim gelince devam ederiz

evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisi

aynen öyle şekerim en iyi biziz

süper anlatmışsın YAvrummmm

bencede

şimdi çıkıyorum cimcimeyi görmeye gideceğim gelince devam ederiz

ohh miss ne güzel öp kokla kuzuyu benim büyük paşamda teyzesine özenmiş grip olmak üzereymiş olmaz inşallah...

Millet gezmelerde ben ise pazar pazar evde takılıyorum :))
Yaşasın tembellik çaya verdim kendimi resmen 1 demlik çay yaptım onu içiyorum herkeze benden çay :))

Bende katılıyorum en güzel topic bizimki her konuda yardımcı oluyorsunuz yeri geliyor moral veriyorsunuz yeri geliyor dua ediyorsunuz bizimle üzülüp bizimle seviniyorsunuz maşallah maşallah nazar değmesin buruş buruş olana kadar burda takılalım lütfenn :)))

Millet gezmelerde ben ise pazar pazar evde takılıyorum :))
Yaşasın tembellik çaya verdim kendimi resmen 1 demlik çay yaptım onu içiyorum herkeze benden çay :))

bende evde takılıyorum vallahi
çaya verme kendini demir eksikliği yapar en güzeli yeşilçay

bencede öyle o zaman git aday göster topikimizi yarılmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…