Gunaydin canim insallah sizlerde guzel haberler vardir
herkese gunaydin mutlu pazarlar.. Ben cadi kizlarimla sabaha kadar nobet tuttum yakinda zo:mbi mod:unda dolasicam galibahamileyken uyumadim simdide kizlar uyutmuyor bu.gunlerde gecer diyorum hepinizi opuyorum
Anaaa hadi gelin sohbet edelim diyeli ne kadar zaman oldu hemen gidiyon hemde iyi geceler diliyon şoklardayım çimdikle kendime geleyim
canım gribim ya başım çok ağrıyor o yüzden çok kalmadım pc başında yatmaya gittim
kızlar kk nın en' lerini seçiyoruz ve kk üyeleri yarışıyor aşağıdaki linkten bu seneki adayları belirleyebilir adaylar belli olduktan sonra oylamaya katılabilirsiniz...
http://www.kadinlarkulubu.com/hicbir-basliga-uymayan-yazilar/662728-geleneksel-quot2013-yili-kadinlar-kulubu-enleriquot-yarisma-duyurusu.html
oradaydımmm bazı katoğorilere adayda gösterdim
giripliiiiiii
evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisiafferin sana ben hala adaylarımı göndermedim kasım sonuna kadar vaktim var diyerekten şeyetmedim
Bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee
çok tarafsız bakıyom belli oluyomu
benimde tüm bitki örtüm kıyıya paralel her yerim gripli coğrafyam böyle kötü giderse bu hastalık beni tarihe gömer
evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisi
süper anlatmışsın YAvrummmm
şimdi çıkıyorum cimcimeyi görmeye gideceğim gelince devam ederiz
afferin sana ben hala adaylarımı göndermedim kasım sonuna kadar vaktim var diyerekten şeyetmedim
bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee
çok tarafsız bakıyom belli oluyomu
Millet gezmelerde ben ise pazar pazar evde takılıyorum :))
Yaşasın tembellik çaya verdim kendimi resmen 1 demlik çay yaptım onu içiyorum herkeze benden çay :))
Bende katılıyorum en güzel topic bizimki her konuda yardımcı oluyorsunuz yeri geliyor moral veriyorsunuz yeri geliyor dua ediyorsunuz bizimle üzülüp bizimle seviniyorsunuz maşallah maşallah nazar değmesin buruş buruş olana kadar burda takılalım lütfenn :)))
bende evde takılıyorum vallahi
çaya verme kendini demir eksikliği yapar en güzeli yeşilçay
bencede öyle o zaman git aday göster topikimizi yarılmada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?