- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
bende her gittiğim topikte seni gördüm zati
ÇOK NORMAL BENDE KK EN GEZİTİSİYİMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende her gittiğim topikte seni gördüm zati
Eminim onlarde sana aşıktır :)Allahım sanada bebiş nasip eder inşallah (amin) :))
En güzel burası napim :)) ben burdan çok keyif alıyorum o yüzden de burayı yazdım :)
ÇOK NORMAL BENDE KK EN GEZİTİSİYİMMM
zaman zaman bende de tavan yapıyor hatta bu ay çok çalıştık cidden öyle çok istiyordum ki belki gelir diye dün regl oldum
çok iyi anlıyorum seni...dış gebelik olduğumu bilmeden kan değerimi 1300 almıştım kağıt elimdeydi akşam eşime süpriz yapmanın hayalini kurdum tüm gün ve o akşam çok güzeldi dediğin gibi gebeydim ve öyle güzel uyumuştum ki o gece sonrasın hayal kırıklığı tabii..
Rabbim daha fazla bekletmeden evlat hasretimizi sona erdirsin inşallah
BU GÜN KIZ KARDEŞİME GİTTİM (cimcime ve bıdıkı görmeye) TERASDA OTURKEN KIZINI (6. aya girmek üzre)KUCAĞIMA ALDIM ONA SARILDIĞIMDA YÜREĞİMDEN BİR ŞEYLER AKIP GİTTİK KÜÇÜCÜK VÜCUDUNUN SICAKLI HAREKTLERİ KOKUSU CİMCİMELİKLERİ.....
doğru dedin en güzel bizim topik
Gezenti yeteeeeer
Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?
Yaa canım benim tüh keşke olsaydı bu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.
İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?
Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?
Yaa canım benim tüh keşke olsaydı bu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.
İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?
EVETTTTTT GEZENTİ BEN şimdi sana doğru geliyorummm
bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. Lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
Tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...
Gel yavrum bekliyorum:126::126::131::131:
bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...
gel yavrum bekliyorum:126::126::131::131:
Nasıl demet akalın bahçeci umut tüp bebek merkezindemi hamile kaldı yolsa ben yanlışmı anladım :)))
bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. Lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
Tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...
Gel yavrum bekliyorum:126::126::131::131:
heee doğru anladın canım ben duyduğum kimselerin yalancısıyım
Haberlerde vs..duymadım yine tüpçülerin arasında bi muhabbet dönmüştü ordan duymuştum...
yazdıklarına aynen katılıyorummm evet bazı aylar biraz daha az düşüyoruz demet akalının tüp bebekle hamile kaldığını duymuştum ama merkezi bilmiyordum
geçen gün bir proğramda anlatıyordu 1. Negatif olmuş 2.de hamile kalmış çok sıkıntılı bir süreç diyordu anne olmak için insanların ne kadar çabaladığını orada gördümm zahmetini masrafını ancak anladım diyordu
lanet okuma kuzum sen dilinden dua eksik olmayan inançlı hatunsun hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz sabret birgün gelecek bebeğin ve seninle kalacak annesi
evet canım bende bilmiyordum ama duyduğum o bahçeçide..
Demek programda dedi tüp olduğunu e bizide anlamış bulunuyor gelsin topiğe iki lafın belini kıralım kaç yumisi toplanmış kaçı döllenmiş donmuşu varmıymış soralım dimi ama
haklısın ama ne yapim bazen çıldırıyorum işte
haklısın ama ne yapim bazen çıldırıyorum işte
heee doğru anladın canım ben duyduğum kimselerin yalancısıyım
haberlerde vs..duymadım yine tüpçülerin arasında bi muhabbet dönmüştü ordan duymuştum...
evet balım izledim ama başka konulara (yumi sayısı donmuş vs )girmedi az ve öz konuştu hatun