• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?

zaman zaman bende de tavan yapıyor hatta bu ay çok çalıştık cidden öyle çok istiyordum ki belki gelir diye dün regl oldum:50::50::50:
çok iyi anlıyorum seni...dış gebelik olduğumu bilmeden kan değerimi 1300 almıştım kağıt elimdeydi akşam eşime süpriz yapmanın hayalini kurdum tüm gün ve o akşam çok güzeldi dediğin gibi gebeydim ve öyle güzel uyumuştum ki o gece sonrasın hayal kırıklığı tabii..
Rabbim daha fazla bekletmeden evlat hasretimizi sona erdirsin inşallah:48:

Yaa canım benim tüh keşke olsaydı :50: bu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.

BU GÜN KIZ KARDEŞİME GİTTİM (cimcime ve bıdıkı görmeye) TERASDA OTURKEN KIZINI (6. aya girmek üzre)KUCAĞIMA ALDIM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ONA SARILDIĞIMDA YÜREĞİMDEN BİR ŞEYLER AKIP GİTTİK:14: KÜÇÜCÜK VÜCUDUNUN SICAKLI HAREKTLERİ KOKUSU CİMCİMELİKLERİ.....

İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?

Arkadaşlar Demet Akalın'ın "her gece rakı balık, sonra baktım hamileyim" demesine inanıyor musunuz? 41 yaşında, 2 kere tüp bebek denemiş, olmayınca vaz geçecek gibi olmuş tatile gitmişler orada hamile kalmış. Böyle hikayeler çok duyuyorum. Ama bana hiç inandırıcı gelmiyor. Size geliyor mu?

Yaa canım benim tüh keşke olsaydı :50: bu ay değilse bile sonraki ay olur inşallah. O kadar istiyorum ki neredeyse bugün yeniden başlayacağım denemelere. Doktor Aralıkta dedi ama Aralıkta denetim olacak, nasıl yapacağım bilmiyorum. Zaten iş yerinde bütün dikkatler benim üzerimde şu an. Yeniden izin alamam. Gribim vs diyip 1-2 gün gitmeyeceğim sadece. Ama gün aşırı kontroller, yumurta toplama, transfer sonrası dinlenme nasıl olacak bilmiyorum. Keşke hemen hızlı bir yöntemi olsa! Sabredemiyorum. Demek Akalın'ınki gibi hikayelere de bu nedenle inanamıyorum. Bir insan nasıl bir anda kafasını boşaltıp rahatlayabilir ki? Rahat olunca oluyormuş. Hiç sanmıyorum.

İnşallah canım ya. Çok zor sabretmek. Kendi kardeşinin çocuğu bile insana kendi halini hatırlatıyor, üzüyor. Canım bu arada bu senin tüp bebek yapan kardeşin mi?

EVET YA YEĞENELRİMİZİ BİLE KUCAKLAYINCA KENDİ HALİMİZ HATIRLIYORUZ :50::50::50::50::50::50:CANIM YOK BU (bebekleri olan )EN KÜÇÜK KARDEŞİM 2 TANE BİR ERKEK BİR KIZI VAR TÜP YAPTIRAN BAŞAKA BİR KARDEŞİMM RABBİM EN KISA ZAMANDA ONADA İSTEYEN HERKESEDE(HEPİMİZE) NASİP ETSİN İNŞŞ

bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...

EVETTTTTT GEZENTİ BEN şimdi sana doğru geliyorummm

gel yavrum bekliyorum:7::7::6::6::126::126::131::131:

bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. Lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
Tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...

Gel yavrum bekliyorum:7::7::6::6::126::126::131::131:

bak sana ne getiriyorum nar ekşili

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...

gel yavrum bekliyorum:7::7::6::6::126::126::131::131:

Nasıl demet akalın bahçeci umut tüp bebek merkezindemi hamile kaldı yolsa ben yanlışmı anladım :)))

Nasıl demet akalın bahçeci umut tüp bebek merkezindemi hamile kaldı yolsa ben yanlışmı anladım :)))

heee doğru anladın canım ben duyduğum kimselerin yalancısıyım:1::1:
haberlerde vs..duymadım yine tüpçülerin arasında bi muhabbet dönmüştü ordan duymuştum...

bebek isteyen bir insan ve yıllarca aklında bebek olan kimsenin aklından bebek fikri çıkmaz sadece bazı aylar daha az füşünebilir ya da daha az özen gösterir yumurtlama günü vs.. Lere.....ben demet akalının behçecide tüple gebe kaldığını duydum...
Tedavini gerilim yaşamayacağın bir ayda yap canım işle ilgili sıkıntın olmasın aklın takılmasın bence...

Gel yavrum bekliyorum:7::7::6::6::126::126::131::131:

yazdıklarına aynen katılıyorummm evet bazı aylar biraz daha az düşüyoruz demet akalının tüp bebekle hamile kaldığını duymuştum ama merkezi bilmiyordum

heee doğru anladın canım ben duyduğum kimselerin yalancısıyım:1::1:
Haberlerde vs..duymadım yine tüpçülerin arasında bi muhabbet dönmüştü ordan duymuştum...

geçen gün bir proğramda anlatıyordu 1. Negatif olmuş 2.de hamile kalmış çok sıkıntılı bir süreç diyordu anne olmak için insanların ne kadar çabaladığını orada gördümm zahmetini masrafını ancak anladım diyordu

yazdıklarına aynen katılıyorummm evet bazı aylar biraz daha az düşüyoruz demet akalının tüp bebekle hamile kaldığını duymuştum ama merkezi bilmiyordum

evet canım bende bilmiyordum ama duyduğum o bahçeçide..

geçen gün bir proğramda anlatıyordu 1. Negatif olmuş 2.de hamile kalmış çok sıkıntılı bir süreç diyordu anne olmak için insanların ne kadar çabaladığını orada gördümm zahmetini masrafını ancak anladım diyordu

demek programda dedi tüp olduğunu e bizide anlamış bulunuyor gelsin topiğe iki lafın belini kıralım kaç yumisi toplanmış kaçı döllenmiş donmuşu varmıymış soralım dimi ama:1::1::1:

evet canım bende bilmiyordum ama duyduğum o bahçeçide..

Demek programda dedi tüp olduğunu e bizide anlamış bulunuyor gelsin topiğe iki lafın belini kıralım kaç yumisi toplanmış kaçı döllenmiş donmuşu varmıymış soralım dimi ama:1::1::1:

evet balım izledim ama başka konulara (yumi sayısı donmuş vs )girmedi az ve öz konuştu hatun:1::1::1::1:

haklısın ama ne yapim bazen çıldırıyorum işte:14::14:

haklısın canım kolaymı yaşadıkların..
kk da okumuşsundur belkide mavielle diye bir arkadaş vardı kaç kez gebelik kaybı yaşadı ama şimdi kızı kollarında yaşadıklarını anlattığı bir topiğide vardı o sana umut olsun çok çekti o neler neler yaşadı ama şimdi huzurlu meleğiyle...seninde evladın gelecek ve seninle kalacak canım:38:

haklısın ama ne yapim bazen çıldırıyorum işte:14::14:

canım güzel arkadaşım bak hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inşşş güzel günler göreceğiz ondan geln için ona sığınıp sabır gösterip dua edeceğiz inşş rabbimde takdir eder bu çabamızı

Back