• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese gunaydin mutlu pazarlar.. Ben cadi kizlarimla sabaha kadar nobet tuttum yakinda zo:mbi mod:unda dolasicam galiba :27:hamileyken uyumadim simdide kizlar uyutmuyor bu.gunlerde gecer diyorum hepinizi opuyorum

Gunaydin canim insallah sizlerde guzel haberler vardir

Canım benim bende yok malesef. 3. deneme de negatif olalı iki hafta oldu ama ben daha yeni fark ediyorum. Yorgunluk, hüzün... Bir sürü duygu. Ama senin hikayen umut veriyor mesela. Seninde başarısız tüp bebek denemelerin olmuştu di mi canım?

herkese gunaydin mutlu pazarlar.. Ben cadi kizlarimla sabaha kadar nobet tuttum yakinda zo:mbi mod:unda dolasicam galiba :27:hamileyken uyumadim simdide kizlar uyutmuyor bu.gunlerde gecer diyorum hepinizi opuyorum

canım ya yakında kimse yokmu bebeklerle ilginecek birazcık dinlensen ne iyi olur

:53::53::53::53:
Anaaa hadi gelin sohbet edelim diyeli ne kadar zaman oldu hemen gidiyon hemde iyi geceler diliyon şoklardayım çimdikle kendime geleyim:1:

canım gribim ya başım çok ağrıyor o yüzden çok kalmadım pc başında yatmaya gittim

oradaydımmm bazı katoğorilere adayda gösterdim :1::1::1::1::1::1::1::1::1:

afferin sana ben hala adaylarımı göndermedim kasım sonuna kadar vaktim var diyerekten şeyetmedim:1:
bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee:1::1::1:
çok tarafsız bakıyom belli oluyomu:1::1:

afferin sana ben hala adaylarımı göndermedim kasım sonuna kadar vaktim var diyerekten şeyetmedim:1:
Bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee:1::1::1:
evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisi :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

şimdi çıkıyorum cimcimeyi görmeye gideceğim gelince devam ederiz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

evet doğru söylüyorsunnn mis gibi geçinip gidiyoruz her şeyi konuşuyoruz yardımlaşıyoruz her konuda bir şey biliyoruz tabiki en popüler topik bizimkisi :46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

aynen öyle şekerim en iyi biziz:12::12::1::1::1:

süper anlatmışsın YAvrummmm :1::1::1::1::1::1:

bencede:1::1::1:

şimdi çıkıyorum cimcimeyi görmeye gideceğim gelince devam ederiz :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

ohh miss ne güzel öp kokla kuzuyu benim büyük paşamda teyzesine özenmiş grip olmak üzereymiş olmaz inşallah...

Millet gezmelerde ben ise pazar pazar evde takılıyorum :))
Yaşasın tembellik çaya verdim kendimi resmen 1 demlik çay yaptım onu içiyorum herkeze benden çay :))

bence en ses getiren topic bizimki, en popüler bölümde tüp bebek özel bölümü haksızmıyım yaneeee:1::1::1:

Bende katılıyorum en güzel topic bizimki her konuda yardımcı oluyorsunuz yeri geliyor moral veriyorsunuz yeri geliyor dua ediyorsunuz bizimle üzülüp bizimle seviniyorsunuz maşallah maşallah nazar değmesin buruş buruş olana kadar burda takılalım lütfenn :)))

Millet gezmelerde ben ise pazar pazar evde takılıyorum :))
Yaşasın tembellik çaya verdim kendimi resmen 1 demlik çay yaptım onu içiyorum herkeze benden çay :))

bende evde takılıyorum vallahi:1:
çaya verme kendini demir eksikliği yapar en güzeli yeşilçay:1::1:

Bende katılıyorum en güzel topic bizimki her konuda yardımcı oluyorsunuz yeri geliyor moral veriyorsunuz yeri geliyor dua ediyorsunuz bizimle üzülüp bizimle seviniyorsunuz maşallah maşallah nazar değmesin buruş buruş olana kadar burda takılalım lütfenn :)))

bencede öyle o zaman git aday göster topikimizi yarılmada:1:

Back