- 21 Şubat 2013
- 247
- 8
- 48
biliyodum bir ara aklıma düştün bu kızdan hiç ses yok dedim kendi kendime demek hamileymişsin şükürler olsun...
hulusi ile geriliyodunuz ara ara bak bebeğin yine ondan gelmiş
darısı bize olsun inşallah...histeroskopi banada yapılacak bu yıl bitsin diyorum bende sonra gidecem...
histeroskopinde bişi çıktımı nasıl bi tedavi uyguladınız hangi ilaçları kullandınız bilgileri alalım efenim...
amin inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere versin allahım. 3 ay dekort 0,75 kortizon kullandım savunma mekanızmasını zayıflatsın diye. aynı zamanda vitaminlerim vardı .ACE plus selenyum, Omega 3 Spesyal 750mg marincap, B12, Folik Asit bir de ben troid olduğum için onun ilacı. Histeroskopimde polip çıktı tam tüpümün dibindeymiş 2cm lik onu aldılar. Bir de antibiyotik tedavisi oldum tam histeroskopimi yaptıktan sonra 15 gün biteral ve cipro içtim sabah akşam 2şer tane bu antibiyotik tedavisini çok önerdi burdaki doktorum. vucüdun bir yerin de iltihap vs kalabiliyormuş geçmişten. rahimde enfeksiyon olabiliyormuş. ben de tamam dedim.
bunları yaşadığım şehirde hallettim. ondan sonra Ankara ya gittik. tüp için. hulusi daktırcım vitamin kullan demişti ben zaten 3 aydır kullandım. eşim de kullandı bizde erkek faktörü vardı spermler çok azdı. bir de organik beslenmeye çok dikkat ettim paketli hiç bir şey yemedim. çay kahve kola falan şeker tuz yok gibiydi hayatımda. öyyylleeee işşteee.
ay ben hulusiyle geriliyormuydum tam öyle değil. sadece çabuk sinirleniyorum galiba ilaçlardan teyzesi...
Ondan daha ilgili ve kıymet veren bir doktor yok... ben görmedim...