• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

biliyodum bir ara aklıma düştün bu kızdan hiç ses yok dedim kendi kendime demek hamileymişsin şükürler olsun...
hulusi ile geriliyodunuz ara ara bak bebeğin yine ondan gelmiş:1:
darısı bize olsun inşallah...histeroskopi banada yapılacak bu yıl bitsin diyorum bende sonra gidecem...
histeroskopinde bişi çıktımı nasıl bi tedavi uyguladınız hangi ilaçları kullandınız bilgileri alalım efenim...

amin inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere versin allahım. 3 ay dekort 0,75 kortizon kullandım savunma mekanızmasını zayıflatsın diye. aynı zamanda vitaminlerim vardı .ACE plus selenyum, Omega 3 Spesyal 750mg marincap, B12, Folik Asit bir de ben troid olduğum için onun ilacı. Histeroskopimde polip çıktı tam tüpümün dibindeymiş 2cm lik onu aldılar. Bir de antibiyotik tedavisi oldum tam histeroskopimi yaptıktan sonra 15 gün biteral ve cipro içtim sabah akşam 2şer tane bu antibiyotik tedavisini çok önerdi burdaki doktorum. vucüdun bir yerin de iltihap vs kalabiliyormuş geçmişten. rahimde enfeksiyon olabiliyormuş. ben de tamam dedim.
bunları yaşadığım şehirde hallettim. ondan sonra Ankara ya gittik. tüp için. hulusi daktırcım vitamin kullan demişti ben zaten 3 aydır kullandım. eşim de kullandı bizde erkek faktörü vardı spermler çok azdı. bir de organik beslenmeye çok dikkat ettim paketli hiç bir şey yemedim. çay kahve kola falan şeker tuz yok gibiydi hayatımda. öyyylleeee işşteee.

ay ben hulusiyle geriliyormuydum tam öyle değil. sadece çabuk sinirleniyorum galiba ilaçlardan teyzesi...

Ondan daha ilgili ve kıymet veren bir doktor yok... ben görmedim...:54:

neden 6 ay güzel bi soru:)neden ilk tüp bebemiz olmamış diye tedbir amaçlı,ilk üç ay ben biosteron dhea ve 2 tane vitanin,eşimde arginmax denilen bir ilacı kullancaz(bu arada ilk 1,5 ayı geride bıraktık bu gün itibariyle)ikinci 3 ay ise göbekten bir iğne vurulacakmışım suni menapoz olacak,suni menapoz çikolata kistlerim var onları küçültmek yada yok etmek amaçlı,daha sonra kistler kendini yenilemeden yada büyümeden bir tüp bebe denemesi daha yapıcaz,dediğim gibi biraz uzun oldu ama :52::52::52::52:

tahmin ettim aslında böyle bir durum olduğunu eski zamanlarımızda bir arkadaşta buna benzer bir süreç uygulanmıştı gebede kaldı öyle hatırlıyorum...bir arkadaşta menapoza sokuldu dediğin gibi o da gebe şimdi doğumuna az kaldı...e hep iyi örnekler görmüşüm ben bu şekilde o zaman sende gebe kalcan demekki:52::52::52::46::46::46::1:

amin inşallah en kısa zamanda bütün isteyenlere versin allahım. 3 ay dekort 0,75 kortizon kullandım savunma mekanızmasını zayıflatsın diye. aynı zamanda vitaminlerim vardı .ACE plus selenyum, Omega 3 Spesyal 750mg marincap, B12, Folik Asit bir de ben troid olduğum için onun ilacı. Histeroskopimde polip çıktı tam tüpümün dibindeymiş 2cm lik onu aldılar. Bir de antibiyotik tedavisi oldum tam histeroskopimi yaptıktan sonra 15 gün biteral ve cipro içtim sabah akşam 2şer tane bu antibiyotik tedavisini çok önerdi burdaki doktorum. vucüdun bir yerin de iltihap vs kalabiliyormuş geçmişten. rahimde enfeksiyon olabiliyormuş. ben de tamam dedim.
bunları yaşadığım şehirde hallettim. ondan sonra Ankara ya gittik. tüp için. hulusi daktırcım vitamin kullan demişti ben zaten 3 aydır kullandım. eşim de kullandı bizde erkek faktörü vardı spermler çok azdı. bir de organik beslenmeye çok dikkat ettim paketli hiç bir şey yemedim. çay kahve kola falan şeker tuz yok gibiydi hayatımda. öyyylleeee işşteee.

ay ben hulusiyle geriliyormuydum tam öyle değil. sadece çabuk sinirleniyorum galiba ilaçlardan teyzesi...

Ondan daha ilgili ve kıymet veren bir doktor yok... ben görmedim...:54:

sen baya baya hazırlanmışsın kuzum...
hulusi hocada negatif alsan dahi hep iyi düşünüyorsun ilgisi yetiyor insana...
prof olup 7/24 saat telefonu hastalarına açık olan kaç doktor vardır...
seviyoruz kendisini:40:

noluyor ulen bize nazara geldik sanırsam topikçe kurşun döktürek:1::1::1:

döktürelim valla :1::1::1::1::1::1::1:BU GÜN ABLAM ARADI ÇOK HASTAYSAN DR GİDELİM DEDİ BENDE YOK ABLA BENİM DERDİM DR LUK DEĞİL HOCALIK DEDİM :1::1::1::1::1::1:

tahmin ettim aslında böyle bir durum olduğunu eski zamanlarımızda bir arkadaşta buna benzer bir süreç uygulanmıştı gebede kaldı öyle hatırlıyorum...bir arkadaşta menapoza sokuldu dediğin gibi o da gebe şimdi doğumuna az kaldı...e hep iyi örnekler görmüşüm ben bu şekilde o zaman sende gebe kalcan demekki:52::52::52::46::46::46::1:
ayyyy ağzın bal yesin emiiii:27: inşalahhhhh,gittiğim merkezin halkla ilişkilerinde bulunan bayanda çok olumlu konuştu sohbet ettiğimizde,biraz uzun bir yol ama genel olarak pozitifi çok olan bi strateji dedi :49:

herkese iyi akşamlar... yatağıma doğru gidiyorum...ayakta durmak yasak bana. öptüm hepinizi.:54:

döktürelim valla :1::1::1::1::1::1::1:BU GÜN ABLAM ARADI ÇOK HASTAYSAN DR GİDELİM DEDİ BENDE YOK ABLA BENİM DERDİM DR LUK DEĞİL HOCALIK DEDİM :1::1::1::1::1::1:

doğru demişin hocalık durumdayız birileri bizi okusun üflesin nazar var üzerimizde yoksa doğurgan tipleriz hatta grip falanda olcak tüpler değiliz maşallahımız var ama yıldızımız düşük hemen nazara geliyoz:1::1::1:

ayyyy ağzın bal yesin emiiii:27: inşalahhhhh,gittiğim merkezin halkla ilişkilerinde bulunan bayanda çok olumlu konuştu sohbet ettiğimizde,biraz uzun bir yol ama genel olarak pozitifi çok olan bi strateji dedi :49:

yok bal yemicem kek yiyorum şimdi:1::1::1:
inşallah canım sonu güzel olur..

gelsinde sıpalar nasıl gelirse gelsinler artık yiter yani...
sarımsak sevilmezmi yaw evdeki herkes yedimi sorun yok biri yemezse çok fena onun açısından :1::1:

selam canım nasılnız minnak kızlarınla:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

İyi olmaya calisiyorum kizlar cok yaramaz 3 kadin 2 bebekle ugrasiyoruz yinede bas edemiyoruz sen nasilsin

İyi olmaya calisiyorum kizlar cok yaramaz 3 kadin 2 bebekle ugrasiyoruz yinede bas edemiyoruz sen nasilsin

oyyy yerim onları ben..
bende nasıl olayım canım regl oldum üzerine grip oldum öyle takılıyorum bu yıl bitene kadarda doğal yoldan gelsin diye uğraşıyoruz işte..

Selam kızlar nasılsınız bençok stresli bir lohusalık geçiriyorum kv yüzünden ya annem bizde olmasına rağmen aynı şehirdeyiz ve bizde yatılı kalıyo çook konuşuyo artık tahammülüm kalmadı bukadına çook sinir bozucu bir insan.

:16:teşekkür ederim canım iyiyim. iyi sayılırım yani. işler yolunda şimdilik.

Bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine.
hafif bir stres var gibi sonbahardan dolayı.:2:

kış gelince belki daha fazla girebilirim ama herkes aklımda.

dua ediyorum Allah'ım kimseyi bekletmesin bebek versin diye

çooook öptüm.:54::54::54:
canımm çok tebrik ederim 6 aylık hamişsin demek..Rabbim kucağınıza sağlıkla almayı nasip etsin oğluşunuzu inş..:16::16:
selam kızlarrrrrr,bende temmuz 25te ilk tüp bebek negatifimi aldım ilaç ve iğne tedavisi oluyorum aslında 6 ay kadar sürecek bir tedavi,hepimize bol bol şanslar.Allah yardımcımız olsun
upuzun protokolle başlamışsın Rabbim sonunda yüznüzü güldürsün inşaallah canımcımm:16::16::16:
Selam canlar nasilsiniz
selam canımm kızların nasıllar hoşgeldinz misss kokuttunuz topiğimizii:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::12::12:

mouse m bozulduu bir türlü sayfaları okuyamıyorum cevaplamak da zor oluyor kızlar ...:19::19::19::19:

Güzel Allah'ım herkese tez zamanda sağlıklı bebekler versin:16: güzel doğum versin.:16: çok bekletmesin herkese dua ettim.

yazın o kadar çok bulantım oldu ki hep serum verdiler zordu ilk zamanlar.

neyse ama daha maraton bitmedi bekliyorum hala oğluşum
zamanında doğsun diye.:6::6:
hamilelik takvimi nasıl eklendiğini bulamadım için ekleyemedim. hepinizi öpüyorum.:54::54::54::54:

Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Allah o güzel dualarını kabul etsin. Sana da bizlere de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

doğru demişin hocalık durumdayız birileri bizi okusun üflesin nazar var üzerimizde yoksa doğurgan tipleriz hatta grip falanda olcak tüpler değiliz maşallahımız var ama yıldızımız düşük hemen nazara geliyoz:1::1::1:

yok bal yemicem kek yiyorum şimdi:1::1::1:
inşallah canım sonu güzel olur..

grip falanda olcak TÜPLER değiliz yazmışsın:9:

Selam kızlar nasılsınız bençok stresli bir lohusalık geçiriyorum kv yüzünden ya annem bizde olmasına rağmen aynı şehirdeyiz ve bizde yatılı kalıyo çook konuşuyo artık tahammülüm kalmadı bukadına çook sinir bozucu bir insan.
Lohusalığıın en zor dönemi kv li olan kısmıdır. Daha da zoru hem kv hem de annenin birarada olduğu dönemdirr:9::10:

Back