Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada selam veremedim hızlıdan girdim konuya
bugün hava güzeldiye pis ben hemen temizlik yaptım
miiss oldu evcağzım
yemeğimide yedim geldim
kesin hamilesin sen
avatarında bunu ispatlıyooo hemde erkek bebek annesi olcaksın
nerde ne zaman oldu çabuk söyle
sağol kuzum ilaç almıştım az bişi uyumuşum...
haftasonları topiğin resmi tatili ya ondan yoktur hasbalar
co kültür donmuş embriyolarda oluyormu bilmiyorum hiç dek gelmedim tatlım olsa duyardım mutlaka..
teknik olarakta olmaz gibi geliyor..
şimdi co cültürde adetin 21.günü doku alınıyor biliyorsun o doku ayrıştırılıp yapay rahim gibi birşey oluşturulup donduruluyor yumurta toplama işlemi sırasında da bu doku çözdürülüp yapay rahim oluşturuluyor yani toplama günü yapılıyor herşey yanlış bilmiyorsam donmuş embriyo transferinde yumi toplama işlemi olmadığından yapılamaz diye tahmin ediyorum
Bi dahaki aya darisi inşallahVe o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...
4. tüpü yatık biz hulusi daktırla. nisanda görüştük tekrar. mayısta başlamak istiyorum dedim ben. 3. tüpten sonra çok
beklemedim mayısı kaçırmak istemediğim için. uğurlu ayım çünki.
daha önce demiştim ya sana ilkbahar olumlu etki yapıyor diye. ben mart, nisan, mayıs hazırlık yaptım ilaç vs. üç ay. nisanda
histeroskopi yaptırdım oturduğum şehirde. transferim falan çooook güzel oldu. hemde miraç kandiline denk geldi 5
hazirandı besmele çekip embiryolarımı verdi hulusicim. sonra ben 1,5 saat içinde hastaneden ayrıldım ve otobüse bindim.
gece 12 de eve geldim uyudum.
şimdi yatıyorum erken doğum riski varmış geçen hafta ankaradaydık. raporluyum artık stres hiç bitmiyor anlıyacağın. sormak
istediğin bir şey olursa yazabilirsin
inşallah tutar canım
kendini çok dinleme inşallah seninledir yavrun:26::26:
selam kızlarrrrrr,bende temmuz 25te ilk tüp bebek negatifimi aldım ilaç ve iğne tedavisi oluyorum aslında 6 ay kadar sürecek bir tedavi,hepimize bol bol şanslar.Allah yardımcımız olsun
kesinlikle haklısın
hem biz tüple hamiş kalacaz en kalitelisi olmalı
hayırlısı inşallahhh
bu arada selam veremedim hızlıdan girdim konuya
bugün hava güzeldiye pis ben hemen temizlik yaptım
miiss oldu evcağzım
yemeğimide yedim geldim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyorsunuzzzz gelin hadi acık muhabet edek
Ohh ne mutlu sana benimde bugün temizlik yapmam lazımdı üşendim :))
Bi yorgunluk kahvesini hakettin :))
aynen öyle canım sistem dediğin gibi. Zaten bende o yüzden sordum. Benim mantığım da almıyor dondurulmuşta olabileceğini zaten.
Bi dahaki aya darisi inşallah
mendilimi aldım geldim sümküre sümküre:2::2::2:
Güzel Allah'ım herkese tez zamanda sağlıklı bebekler versin güzel doğum versin. çok bekletmesin herkese dua ettim.
yazın o kadar çok bulantım oldu ki hep serum verdiler zordu ilk zamanlar.
neyse ama daha maraton bitmedi bekliyorum hala oğluşum
zamanında doğsun diye.
hamilelik takvimi nasıl eklendiğini bulamadım için ekleyemedim. hepinizi öpüyorum.
canım bende çok fenayım yaaaa ne olacak böyle sanırım tek çaree Eki Görüntüle 847175
tabii bizim bebeler farklı ve özeller pahalılar bi kere gelişleri ayrı geldikten sonra ayrı sürekli masraf sürekli gider olcak bi daha düşünelim yapmakta kararlımıyız
ellerine sağlık temiz ev gibisi varmı...
bende yemeğimi yedim miss gibi sarımsak kokuyorum
eh bizimkilerin biraz farkı olsuntabi okadar para bastırıyoruz
bas bas paraları leylayaa deyip en pahalısından yapacam
ben çookk kararlıyım pahalı olsun bizim olsun
ohh sarımsaklı yemeklere bayılırım
gülü seven kokusuna katlanır
Selam canlar nasilsiniz
neden 6 ay güzel bi soru:)neden ilk tüp bebemiz olmamış diye tedbir amaçlı,ilk üç ay ben biosteron dhea ve 2 tane vitanin,eşimde arginmax denilen bir ilacı kullancaz(bu arada ilk 1,5 ayı geride bıraktık bu gün itibariyle)ikinci 3 ay ise göbekten bir iğne vurulacakmışım suni menapoz olacak,suni menapoz çikolata kistlerim var onları küçültmek yada yok etmek amaçlı,daha sonra kistler kendini yenilemeden yada büyümeden bir tüp bebe denemesi daha yapıcaz,dediğim gibi biraz uzun oldu amaAmin...
6 ay sürecek tedavi derken açarmısın tatlım merak ettim neden 6 ay sürecek...