• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yaa ben konuyu pek takip edemedim :(

:1::1::1::1:
takip etek bişi yok tatlım..
verdiğim linkten topiğe giriyorsun ilk mesaj var orda onu okuyorsun kategoriler var istersen tüm ketagorilere istersen bir kaç kategoriye aday gösteriyorsun mesela en ses getiren topic bunun karşısına tüp bebek günlüğümüz yazıyorsun:1::1::1: olay bu dediğim gibi ister tüm kategorilere aday göster ister bi tanesine sana kalmış adaylarını özel mesajla topik sahibine yolluyorsun asla açıktan yazmıyorsun...adaylar belli oluncada oylama başlıyor zaten duyurcam...

canlar bizim sebebsiz infertiliter hsg hormonlar spermiogram immünolojik testler hepsi normal hulusi hocada başladık bu ayın 12sinde lucrinle uzun protokole başlıyorum aralık ayı tüp bebek anne adayıyım dua edin bize bide sizce sonuçları böle olan birinin başarı şansı ne kadardır sebebsiz infetil çiftler ortalkama kaçıncı denemede gebe kalmaktadırlar

Takip etek bişi yok tatlım..
Verdiğim linkten topiğe giriyorsun ilk mesaj var orda onu okuyorsun kategoriler var istersen tüm ketagorilere istersen bir kaç kategoriye aday gösteriyorsun mesela en ses getiren topic bunun karşısına tüp bebek günlüğümüz yazıyorsun:1::1::1: Olay bu dediğim gibi ister tüm kategorilere aday göster ister bi tanesine sana kalmış adaylarını özel mesajla topik sahibine yolluyorsun asla açıktan yazmıyorsun...adaylar belli oluncada oylama başlıyor zaten duyurcam...

eguşşşşşşşşşşşşşşş kızım benim topiklerde fink atıyormuşsunnn bak benim sınırlarımı ihlal etme sonra olacakalrdan ben sorumlu değilim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

canlar bizim sebebsiz infertiliter hsg hormonlar spermiogram immünolojik testler hepsi normal hulusi hocada başladık bu ayın 12sinde lucrinle uzun protokole başlıyorum aralık ayı tüp bebek anne adayıyım dua edin bize bide sizce sonuçları böle olan birinin başarı şansı ne kadardır sebebsiz infetil çiftler ortalkama kaçıncı denemede gebe kalmaktadırlar
canım geçmiş olsun rabbim fazla bekletmesin benim kız kardeşimde sebebpsiz infertilite 3 defa aşılama 3 tüp bebek denedi ama olmadı bu süreçte 5 defa doğal yoldan gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı :50::50::50::50:ama kuzenin vardı sebepsiz ilk aşılamada 1 oğlu oldu 1 yıl sonrada doğal yoldan 2. Oğlu oldu yani kendini hiç kimse ile kıyaslama bu sadece senin üzülmene neden olur inş en kısa zamanda bebiş haberi verirsin

Bende katılıyorum en güzel topic bizimki her konuda yardımcı oluyorsunuz yeri geliyor moral veriyorsunuz yeri geliyor dua ediyorsunuz bizimle üzülüp bizimle seviniyorsunuz maşallah maşallah nazar değmesin buruş buruş olana kadar burda takılalım lütfenn :)))

KIZ BENİMKİ GEZMEDEN SAYILMAZ KIZ KARDEŞİME GİDİYORUM (2 soskak var aramızda yeğenlerimi görmeye gidiyorum)YANİİ BEN KIZ KARDEŞİME O KADAR ÇOK GİDİYORUM Kİİİ KIZIN EV SAHİBİ YAKINDA BENDENDE KİRA İSTEYECEK:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

takip etek bişi yok tatlım..
verdiğim linkten topiğe giriyorsun ilk mesaj var orda onu okuyorsun kategoriler var istersen tüm ketagorilere istersen bir kaç kategoriye aday gösteriyorsun mesela en ses getiren topic bunun karşısına tüp bebek günlüğümüz yazıyorsun:1::1::1: olay bu dediğim gibi ister tüm kategorilere aday göster ister bi tanesine sana kalmış adaylarını özel mesajla topik sahibine yolluyorsun asla açıktan yazmıyorsun...adaylar belli oluncada oylama başlıyor zaten duyurcam...

O iş tamamdır fıstık :)))

canım geçmiş olsun rabbim fazla bekletmesin benim kız kardeşimde sebebpsiz infertilite 3 defa aşılama 3 tüp bebek denedi ama olmadı bu süreçte 5 defa doğal yoldan gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı :50::50::50::50:ama kuzenin vardı sebepsiz ilk aşılamada 1 oğlu oldu 1 yıl sonrada doğal yoldan 2. Oğlu oldu yani kendini hiç kimse ile kıyaslama bu sadece senin üzülmene neden olur inş en kısa zamanda bebiş haberi verirsin

teşekkür ederim cnm peki bişey sorca 5 defa doğal yoldan gebe kaldıysa neden tüp bebek ve aşılama yaptırdı

KIZ BENİMKİ GEZMEDEN SAYILMAZ KIZ KARDEŞİME GİDİYORUM (2 soskak var aramızda yeğenlerimi görmeye gidiyorum)YANİİ BEN KIZ KARDEŞİME O KADAR ÇOK GİDİYORUM Kİİİ KIZIN EV SAHİBİ YAKINDA BENDENDE KİRA İSTEYECEK:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

Hahahah istermi ister belli olmaz :))) şaka bi yana çok şanslısın ablan yanında cnm maşallah diyimde nazarım değmesin :))

Kızlarr bebek isteği bu aralar bende tavan yaptı. İlk başta vakit kaybedersem belki bütün şansımı yitiririm korkusuyla istiyordum. Ama şimdi gerçekten bir bebeğim olsun istiyorum. Hamile kalıp o huzurlu uykuyu uyumak istiyorum. Ne kadar güzel bir uyku haliydi o öyle. İnşallah bir daha öyle uyurum ve bu defa devamı da gelir... :26:

Dün bir arkadaşım geldi. Yeni hamile kaldı. Sürekli hamileliğinden bahsediyorum. Biliyorum heyecanlı ve paylaşmak istiyor ama keşke yapmasaydı. Pek iyi gelmedi bana...

hahahah istermi ister belli olmaz :))) şaka bi yana çok şanslısın ablan yanında cnm maşallah diyimde nazarım değmesin :))

evet çok şanslıyım kardeşim yakın ve güzeller güzeli 2 tane evladı var vee ben onalra aşığımm :31::31::31::31::31:.. Yok isterde çok istemese :1::1::1::1::1::1:

teşekkür ederim cnm peki bişey sorca 5 defa doğal yoldan gebe kaldıysa neden tüp bebek ve aşılama yaptırdı
canım bütün bu yaşadıkları 10 yıl içinde yaşandı aşılama ve tüp bebek denedi çünki yaş ilerliyr diye birde geblikler devam etmediği için araştırmalar vs tüp denemelrinde daha kolay başlıyor dr normalde ilk 2 düşükte genetiğe bile gerek görmediler 2 düşük olmadan gerek yok dediler oysa ben tüp bebek denedim hiç gebe kalmama rağmen araşıtırmalarım yapıldı işte bütün bu sebeplerden dolayı denemelr yaptı

tatlım sebepsiz infertilite olman şansını yükseltebilir ama bu işin garantisi yok benim raporlarımda da sebepsiz infertilite 3 tüp denemesinde sadece bir kez gebe kaldım o da devam etmedi...bir sürü sorun görünüp ilk denemesinde gebe kalanda çok nasip işi biraz..hulusi hoca sorunsuz görünenlere direk uzun protokol yapar hiç şaşırmadım yani:1:

eguşşşşşşşşşşşşşşş kızım benim topiklerde fink atıyormuşsunnn bak benim sınırlarımı ihlal etme sonra olacakalrdan ben sorumlu değilim :60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

yavrum ben tüp topiklerine yarışmayı duyurdum yemek yarışmasına takılıyom bi de siyasi gündemi takip ettiğimiz sabahlara kadar gezi olaylarında yazıştığımız kızlar vardı çok severim onları ben o hatunlardan biri yılın en leri topiğini açmış baktım bizim diğer kızlarda orda bende oraya takılıyom arada:1:

O iş tamamdır fıstık :)))

ayyy çok heyecanlı hangi kategorilere ne yazdın çabuk söle:1::1::1:

Kızlarr bebek isteği bu aralar bende tavan yaptı. İlk başta vakit kaybedersem belki bütün şansımı yitiririm korkusuyla istiyordum. Ama şimdi gerçekten bir bebeğim olsun istiyorum. Hamile kalıp o huzurlu uykuyu uyumak istiyorum. Ne kadar güzel bir uyku haliydi o öyle. İnşallah bir daha öyle uyurum ve bu defa devamı da gelir... :26:

Dün bir arkadaşım geldi. Yeni hamile kaldı. Sürekli hamileliğinden bahsediyorum. Biliyorum heyecanlı ve paylaşmak istiyor ama keşke yapmasaydı. Pek iyi gelmedi bana...

BU GÜN KIZ KARDEŞİME GİTTİM (cimcime ve bıdıkı görmeye) TERASDA OTURKEN KIZINI (6. aya girmek üzre)KUCAĞIMA ALDIM :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ONA SARILDIĞIMDA YÜREĞİMDEN BİR ŞEYLER AKIP GİTTİK:14: KÜÇÜCÜK VÜCUDUNUN SICAKLI HAREKTLERİ KOKUSU CİMCİMELİKLERİ BENİ ALIP GÖTÜRDÜ :44::44::44:ACABA BENİMDE YAVRUM OLSAYDI NASIL OLURDULARA NEDEN OLMADILARA SÜRÜKLEDİ CİMCİME BENİ:26::26::26::26: KOLARIM ONU SIMSIKI SARARKEN ALLAHIM HAYILRISINI VER HAYIRLISYLA BiZLEREDE VER DEDİMM Eki Görüntüle 847966 VE SONRA CEVABINI BİLDİĞİM SORUYU SORDUM KENDİME BENİM BU İSTEĞİMİ BİR GÜN BİTECEK Mİ BU YANGIN SÖNECEK Mİ DİYE:26::26::26: ÖYLE BİR DALMIŞIMKİİİ BU DÜŞÜNCELERE :31::31:BIDIK TEYZEEEEEEEEEEE MAREKETE GİDELİM:84::84: DİYİNCE KENDİME GELDİMMM:105::105: SONRA ONUN KÜÇÜK ELLERİNİ ELERİMİN İÇİNE ALIP MAREKETE GİTTİM:44::44::44::44::44:YANİ BU DUYGU BU İSTEK HİÇ BİTMEYECEK:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tatlım sebepsiz infertilite olman şansını yükseltebilir ama bu işin garantisi yok benim raporlarımda da sebepsiz infertilite 3 tüp denemesinde sadece bir kez gebe kaldım o da devam etmedi...bir sürü sorun görünüp ilk denemesinde gebe kalanda çok nasip işi biraz..hulusi hoca sorunsuz görünenlere direk uzun protokol yapar hiç şaşırmadım yani:1:

yavrum ben tüp topiklerine yarışmayı duyurdum yemek yarışmasına takılıyom bi de siyasi gündemi takip ettiğimiz sabahlara kadar gezi olaylarında yazıştığımız kızlar vardı çok severim onları ben o hatunlardan biri yılın en leri topiğini açmış baktım bizim diğer kızlarda orda bende oraya takılıyom arada:1:

ayyy çok heyecanlı hangi kategorilere ne yazdın çabuk söle:1::1::1:

Sence ne yazmış ola bilirim? dur kopya verim seni sevineceğin bişi yazdım :))))

Yavrum ben tüp topiklerine yarışmayı duyurdum yemek yarışmasına takılıyom bi de siyasi gündemi takip ettiğimiz sabahlara kadar gezi olaylarında yazıştığımız kızlar vardı çok severim onları ben o hatunlardan biri yılın en leri topiğini açmış baktım bizim diğer kızlarda orda bende oraya takılıyom arada:1:

Ayyy çok heyecanlı hangi kategorilere ne yazdın çabuk söle:1::1::1:
bende nerede bu kız diyorummmmmmmmmmmmmmm ...............canım bu arada şaka yapıyorum hoşuma gitti girdiğim her yerde seni görmek takılayım eguşa dedim :1::1::1::1::1::1::1::1:

zaman zaman bende de tavan yapıyor hatta bu ay çok çalıştık cidden öyle çok istiyordum ki belki gelir diye dün regl oldum:50::50::50:
çok iyi anlıyorum seni...dış gebelik olduğumu bilmeden kan değerimi 1300 almıştım kağıt elimdeydi akşam eşime süpriz yapmanın hayalini kurdum tüm gün ve o akşam çok güzeldi dediğin gibi gebeydim ve öyle güzel uyumuştum ki o gece sonrasın hayal kırıklığı tabii..
Rabbim daha fazla bekletmeden evlat hasretimizi sona erdirsin inşallah:48:

Back