Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ne yapıyorsunuzzzz gelin hadi acık muhabet edek

kesin hamilesin sen
avatarında bunu ispatlıyooo hemde erkek bebek annesi olcaksın
nerde ne zaman oldu çabuk söyle

4. tüpü yatık biz hulusi daktırla. nisanda görüştük tekrar. mayısta başlamak istiyorum dedim ben. 3. tüpten sonra çok

beklemedim mayısı kaçırmak istemediğim için. uğurlu ayım çünki.

daha önce demiştim ya sana ilkbahar olumlu etki yapıyor diye. ben mart, nisan, mayıs hazırlık yaptım ilaç vs. üç ay. nisanda

histeroskopi yaptırdım oturduğum şehirde. transferim falan çooook güzel oldu. hemde miraç kandiline denk geldi 5

hazirandı besmele çekip embiryolarımı verdi hulusicim. sonra ben 1,5 saat içinde hastaneden ayrıldım ve otobüse bindim.

gece 12 de eve geldim uyudum.

şimdi yatıyorum erken doğum riski varmış geçen hafta ankaradaydık. raporluyum artık stres hiç bitmiyor anlıyacağın. sormak

istediğin bir şey olursa yazabilirsin

selam kızlarrrrrr,bende temmuz 25te ilk tüp bebek negatifimi aldım ilaç ve iğne tedavisi oluyorum aslında 6 ay kadar sürecek bir tedavi,hepimize bol bol şanslar.Allah yardımcımız olsun

aynen öyle canım sistem dediğin gibi. Zaten bende o yüzden sordum. Benim mantığım da almıyor dondurulmuşta olabileceğini zaten.

Ve o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...
Bi dahaki aya darisi inşallah

biliyodum bir ara aklıma düştün bu kızdan hiç ses yok dedim kendi kendime demek hamileymişsin şükürler olsun...
hulusi ile geriliyodunuz ara ara bak bebeğin yine ondan gelmiş
darısı bize olsun inşallah...histeroskopi banada yapılacak bu yıl bitsin diyorum bende sonra gidecem...
histeroskopinde bişi çıktımı nasıl bi tedavi uyguladınız hangi ilaçları kullandınız bilgileri alalım efenim...

selam kızlarrrrrr,bende temmuz 25te ilk tüp bebek negatifimi aldım ilaç ve iğne tedavisi oluyorum aslında 6 ay kadar sürecek bir tedavi,hepimize bol bol şanslar.Allah yardımcımız olsun

Amin...
6 ay sürecek tedavi derken açarmısın tatlım merak ettim neden 6 ay sürecek...

kesinlikle haklısın
hem biz tüple hamiş kalacaz en kalitelisi olmalı
hayırlısı inşallahhh

tabii bizim bebeler farklı ve özeller pahalılar bi kere gelişleri ayrı geldikten sonra ayrı sürekli masraf sürekli gider olcak bi daha düşünelim yapmakta kararlımıyız

bu arada selam veremedim hızlıdan girdim konuya
bugün hava güzeldiye pis ben hemen temizlik yaptım
miiss oldu evcağzım
yemeğimide yedim geldim

ellerine sağlık temiz ev gibisi varmı...
bende yemeğimi yedim miss gibi sarımsak kokuyorum

Güzel Allah'ım herkese tez zamanda sağlıklı bebekler versin güzel doğum versin. çok bekletmesin herkese dua ettim.

yazın o kadar çok bulantım oldu ki hep serum verdiler zordu ilk zamanlar.

neyse ama daha maraton bitmedi bekliyorum hala oğluşum
zamanında doğsun diye.
hamilelik takvimi nasıl eklendiğini bulamadım için ekleyemedim. hepinizi öpüyorum.

Ohh ne mutlu sana benimde bugün temizlik yapmam lazımdı üşendim :))
Bi yorgunluk kahvesini hakettin :))

sağolasın
kahve yapan ellerin dert görmesin
ben kahve içmeyi çok severimde yapmayı sevmem
genelde küçük kardeşim gelince yaptırırım
ama üstümden çok büyük yük kalktı temizlik yapılmasını severm yapmayı yine sevmem
keşke birileri benim yaptığım gibi yapabilse
yani istediğim gibi
bi dakka durmam kadın alırım eve hiiç sevmiyom temizliği
yapmayı sevmediğim ne çok şey varmış :)

Son düzenleme:

Amin canım vaktinde sağlıkla gelsin paşan...
sık sık gel artık madem raporlusun...
hamilelik takvimini hamiş kızların takvim bölümüne tıklayarak girip yapabilirsin...

eh bizimkilerin biraz farkı olsuntabi okadar para bastırıyoruz
bas bas paraları leylayaa deyip en pahalısından yapacam
ben çookk kararlıyım pahalı olsun bizim olsun

ohh sarımsaklı yemeklere bayılırım
gülü seven kokusuna katlanır

gelsinde sıpalar nasıl gelirse gelsinler artık yiter yani...
sarımsak sevilmezmi yaw evdeki herkes yedimi sorun yok biri yemezse çok fena onun açısından

Selam canlar nasilsiniz

selam canım nasılnız minnak kızlarınla

Amin...
6 ay sürecek tedavi derken açarmısın tatlım merak ettim neden 6 ay sürecek...
neden 6 ay güzel bi soru:)neden ilk tüp bebemiz olmamış diye tedbir amaçlı,ilk üç ay ben biosteron dhea ve 2 tane vitanin,eşimde arginmax denilen bir ilacı kullancaz(bu arada ilk 1,5 ayı geride bıraktık bu gün itibariyle)ikinci 3 ay ise göbekten bir iğne vurulacakmışım suni menapoz olacak,suni menapoz çikolata kistlerim var onları küçültmek yada yok etmek amaçlı,daha sonra kistler kendini yenilemeden yada büyümeden bir tüp bebe denemesi daha yapıcaz,dediğim gibi biraz uzun oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…