- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
sen dene olmazsa ben burdayım bana nerde sorun olduğunu söyle yardımcı olurum canım
olmadı hepsini yaptım ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen dene olmazsa ben burdayım bana nerde sorun olduğunu söyle yardımcı olurum canım
olmadı hepsini yaptım ama
canım yaptım sağol
olmuşya işteee
Bi de süpsüper imza olmuş
öyle böyle değil çok seviyorum ben bu adamı
kızlarr.naılsınız..
ya ben bu aralar kendimi yorgun bitkin isteksiz istiyorum herşeye karsı böyleyim gülüp muhabbet etmek bile içimden gelmiyo depresyona girmek üzereyim çekip cıkartın beniiiii
depresyondan tuttum çektim seni çıkarmıyorum daha da girmeeee...
bir süre böyle hissetmen normal ama canın sıkılıyor olabilir hemen depresyon modundayım diye şartlama kendini...
havalar bile etkiliyor bu dönem bi sıcak bi soğuk hastalık hali var herkeslerde...
sonbahar yorgunluğudur o...
iyisin ve daha da iyi olacaksın...
aynen canım 1938 den bu yana bedeni olmasada yaptıklarıyla bıraktıklarıyla bizimle yaşıyoruz ve bizler onu herşeye rağmen yaşatacağız
güldenim bu halim bi başka yaa kalbim bişeylere kırık sanki ama niye bilmiyorum..
içim bi tuhaf gülme isteğim yok sanki..
bebek meselesi değil eşimlede alakalı değil tuhaf bi durumdayım içimde gülmek yok sanki.
eşimle dün gece baya konusduk bi sıkıntınmı var bu ara iyi değilsin diyo ama bi sebep yok öyle olmama daha dogrusu ben konusamadım ağlak moddayım..
bu ara içim sıkkın napıcam bilmiyorum aglamak istiyorum ama yok sürekli suskunum eve gel ye iç yat kalk işe gel bi yere gitmek yemek yapmak eşimle ilgilenmek arkadaşları araamak içimden gelmiyo..
noluyo bana yaa
sanırım dediğin gibi oldu..sürekli aynı şekilde yaşıyor olmak monoton bir hayat bu ara sıkıyor olabilir seni...
bir de tempodan çıktın umutların tavan yapmış yükselmişken birden dibe vurdun o günden sonra yavaş yavaş durgunlaştığının farkındayım ben senin...gün geçtikçe mesajların azaldı içeriği değişti hemen olmadı yani bu hale gelişin...hayatta bazen çok şükür herşeyim mükemmel olmasada idare ediyorum dediğin noktada eksik olan şey bebekse sadece, o zaman bu hale geliyor insan...
eksik olan bebek canım hayatındaki boşluğu doldurabilmen için...
onuda Rabbim biliyor...
Evlerimizin neşesi gelince hayatımızda bir koşturmaca olacak sıkılmaya vaktimiz bile olmayacak...
Rabbim bir an evvel bebek sesleriyle doldursun evlerimizi...
sanırım dediğin gibi oldu..
zaten araya bayram filan girince ne oldugunu anlayamadım desem yeridir şimdide yanlız kaldıkca kuruyorum galiba..
aslında bebek değil dediğime bakmamıssın sanırım sorun o galiba..
aa ben yinede umutlu mutlu oluyodum yinede öyleyim ama bişeyler eksik içimde..
bi hevesle bişeylere başlıyorum bitiyo isteğim gecip gidiyo hersey..
bide bu hafta bası dişmden ameliyat oldum ya çok ta konusamıyorum belkide ondan böyle oldum konusamadıkca içimde kalan her kelime derdimin derinleşmesine neden oldu galiba..
evet canım haklısın hani derler ya kısın sonu bahar diye..neler neler yaşayıp sonra atlatıyoruz canım sende biliyorsun hep böyle kalamayacaksın benimde bir günüm diğerine uymuyor Rabbim sıkıntılarımızı hafifletsin içimizi ferahlatsın inşallah...hep diyorum bugünümüzü aratmasın
evet canım haklısın hani derler ya kısın sonu bahar diye..
bebeğimiz gelicek bize baharı getirecek eger olmazsada hep kışta kalmıcaz baharımızı baska şeylerde bulmaya calısacagız
Rabbim yardımcımız olsun..aynen öyle üzüntüler daim olsa yaşanırmı bu hayat Rabbimin elbet bizler için düşündüğü güzellikler iyilikler hayırlar vardır sabredecez bizimde sıramız gelecek buna inanmak zorundayız...
canımm mevsim dönüşlerindee bazen çiçek açan ağçalrdan bazen kuruyan ağaç dallarından daha mahzun olabiliyoruzz....sebep arama boşunaaa sadece bu halini de yaşa doya doya ağla ve sonra yeniden umuda yelken açacağını bu sürecin geçeceğini unutmaa..çok diplerde değil de yüzeyde geçirmeni diliyorum bu süreci...Rabbim içindeki sıkıntıyı hafifletsin yüreğini feraha çıkarsın inşaallahgüldenim bu halim bi başka yaa kalbim bişeylere kırık sanki ama niye bilmiyorum..
içim bi tuhaf gülme isteğim yok sanki..
bebek meselesi değil eşimlede alakalı değil tuhaf bi durumdayım içimde gülmek yok sanki.
eşimle dün gece baya konusduk bi sıkıntınmı var bu ara iyi değilsin diyo ama bi sebep yok öyle olmama daha dogrusu ben konusamadım ağlak moddayım..
bu ara içim sıkkın napıcam bilmiyorum aglamak istiyorum ama yok sürekli suskunum eve gel ye iç yat kalk işe gel bi yere gitmek yemek yapmak eşimle ilgilenmek arkadaşları araamak içimden gelmiyo..
noluyo bana yaa
amin birtanemmm bugünümüzü aratmasın Rabbim hep daha güzel günlere gebe olsun yarınlarımız inşaallahneler neler yaşayıp sonra atlatıyoruz canım sende biliyorsun hep böyle kalamayacaksın benimde bir günüm diğerine uymuyor Rabbim sıkıntılarımızı hafifletsin içimizi ferahlatsın inşallah...hep diyorum bugünümüzü aratmasın
doğru son baharın ortasındayız canım agaclarda kuruyo belkide kendimizi buluyoruz bu mevsimdecanımm mevsim dönüşlerindee bazen çiçek açan ağçalrdan bazen kuruyan ağaç dallarından daha mahzun olabiliyoruzz....sebep arama boşunaaa sadece bu halini de yaşa doya doya ağla ve sonra yeniden umuda yelken açacağını bu sürecin geçeceğini unutmaa..çok diplerde değil de yüzeyde geçirmeni diliyorum bu süreci...Rabbim içindeki sıkıntıyı hafifletsin yüreğini feraha çıkarsın inşaallah
amin birtanemmm bugünümüzü aratmasın Rabbim hep daha güzel günlere gebe olsun yarınlarımız inşaallah
canımm mevsim dönüşlerindee bazen çiçek açan ağçalrdan bazen kuruyan ağaç dallarından daha mahzun olabiliyoruzz....sebep arama boşunaaa sadece bu halini de yaşa doya doya ağla ve sonra yeniden umuda yelken açacağını bu sürecin geçeceğini unutmaa..çok diplerde değil de yüzeyde geçirmeni diliyorum bu süreci...Rabbim içindeki sıkıntıyı hafifletsin yüreğini feraha çıkarsın inşaallah
amin birtanemmm bugünümüzü aratmasın Rabbim hep daha güzel günlere gebe olsun yarınlarımız inşaallah