sadece yarınlarımız değil bizde gebe olalım inşallah
hayırlı cumalar bebekim...
Amin inşallah...
nassın bakem ben dakikada en fazla kaç kez hapşırabiliyorum onu test ediyorum:2::2::2:
slm arkadaşlar ben perşembe günü tüp bebek transferi yaptırdım yani bu gün 3 . günüm ben size bir soru soracaktım ben işne ve ilaçları içince sol tarafım da kazınma gibi bir ağrım oluyor ama ilaçların etkisi geçince ağrım da geçiyor daha önce aşılama yaptım ve on gün şiddetli ağrım oldu ama tutmadı şimdi ağrı olmaması iyi mi kötü mü bilemedim(
Hafta sonu nedeniyle herkes bi rehavete kapılmış. Gülden cim geçmiş olsun. Sinyallerini vermişti geçen hafta zaten. Bi arkadaşa bakıp çıkar gider inşallah. Bu arada bişi sorucam. Co culture dondurulmuş embriyoları yapılamıyor değil mi? Geniş bilgisi olan var mı bu konuda?
slm arkadaşlar ben perşembe günü tüp bebek transferi yaptırdım yani bu gün 3 . günüm ben size bir soru soracaktım ben işne ve ilaçları içince sol tarafım da kazınma gibi bir ağrım oluyor ama ilaçların etkisi geçince ağrım da geçiyor daha önce aşılama yaptım ve on gün şiddetli ağrım oldu ama tutmadı şimdi ağrı olmaması iyi mi kötü mü bilemedim(
gecmiş olsun cnm grip mı oldun cok fena yaa..ben hala direniyorumm
canım sorun da o zaten progestan iğne vurunca ağrım oluyor ama sonra geçiyor sağ tarafta hiç aşrı yok sol tarafta var o da miyomun ağrısı galiba
geçmiş olsun gülümm son adetin olsun inş...Haklısın adet olmak da büyük bir nimet kadın olduğumuzu yumurtlayıp adetle attığımızın ispatı ..çok şükür Rabbimee...inşaallah kesilme sebebimz sadece bebiş olsunVe o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...
Jülii bebekimm grip oluyosun canımm....bal zencefil limon iç..korkma yan etkisi yok hamilelikte serbest...sabah bulantıları için de özellikle kullanıyormuş hamişler ...çok çok aşırı miktarları zarralı ki sen çay kaşığının ucuyla yapacaksın limonatayıgecmiş olsun cnm grip mı oldun cok fena yaa..ben hala direniyorumm
canımm biran önce toparlan inşaallah gülümmdoğru son baharın ortasındayız canım agaclarda kuruyo belkide kendimizi buluyoruz bu mevsimde
aglayamıyorumki aglak moddayım sürekli ama aglayamıyorum sanki o duygum yok oldu ama sanırım patlayabilirim bugün
çünkü baya duygularım yogunlaştı..
diplere inmicez canım hiç birimiz inşallah geçicek bu günler sadece sabır.
amiiinnnnnnnnnEki Görüntüle 847109sadece yarınlarımız değil bizde gebe olalım inşallah
tatlım sen nerelerdesin nasılsın merak ediyorum
teşekkür ederim canım iyiyim. iyi sayılırım yani. işler yolunda şimdilik.
Bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine.
hafif bir stres var gibi sonbahardan dolayı.:2:
kış gelince belki daha fazla girebilirim ama herkes aklımda.
dua ediyorum Allah'ım kimseyi bekletmesin bebek versin diye
ilerde ayrıntılı açıklama yapıcam inşallah. çooook öptüm.
canım sorun da o zaten progestan iğne vurunca ağrım oluyor ama sonra geçiyor sağ tarafta hiç aşrı yok sol tarafta var o da miyomun ağrısı galiba
geçmiş olsun gülümm son adetin olsun inş...Haklısın adet olmak da büyük bir nimet kadın olduğumuzu yumurtlayıp adetle attığımızın ispatı ..çok şükür Rabbimee...inşaallah kesilme sebebimz sadece bebiş olsun
Jülii bebekimm grip oluyosun canımm....bal zencefil limon iç..korkma yan etkisi yok hamilelikte serbest...sabah bulantıları için de özellikle kullanıyormuş hamişler ...çok çok aşırı miktarları zarralı ki sen çay kaşığının ucuyla yapacaksın limonatayı
canımm biran önce toparlan inşaallah gülümm
amiiinnnnnnnnnEki Görüntüle 847109
Ve o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?