Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm arkadaşlar ben perşembe günü tüp bebek transferi yaptırdım yani bu gün 3 . günüm ben size bir soru soracaktım ben işne ve ilaçları içince sol tarafım da kazınma gibi bir ağrım oluyor ama ilaçların etkisi geçince ağrım da geçiyor daha önce aşılama yaptım ve on gün şiddetli ağrım oldu ama tutmadı şimdi ağrı olmaması iyi mi kötü mü bilemedim (

Hayırlı olsun cnm tedavin başarıyla sonuçlanır inşallah
BENCE Korkma çünkü bi kaç arkadaşım tüp bebekle hamile kaldı onlarında hiç ağrısı olmamıştı hem kişiye görede değişir
Sen takma kafana böyle şeyleri bebişinide üzme bence :))

valla içim rahatladı :) sitresim yok sanıyordum aslında ama sonra otrup kalkarken bile kendimi kasıp sonra sinirlendiğimi fark ettim ama hayırlısı :)

Hafta sonu nedeniyle herkes bi rehavete kapılmış. Gülden cim geçmiş olsun. Sinyallerini vermişti geçen hafta zaten. Bi arkadaşa bakıp çıkar gider inşallah. Bu arada bişi sorucam. Co culture dondurulmuş embriyoları yapılamıyor değil mi? Geniş bilgisi olan var mı bu konuda?

sağol kuzum ilaç almıştım az bişi uyumuşum...
haftasonları topiğin resmi tatili ya ondan yoktur hasbalar
co kültür donmuş embriyolarda oluyormu bilmiyorum hiç dek gelmedim tatlım olsa duyardım mutlaka..
teknik olarakta olmaz gibi geliyor..
şimdi co cültürde adetin 21.günü doku alınıyor biliyorsun o doku ayrıştırılıp yapay rahim gibi birşey oluşturulup donduruluyor yumurta toplama işlemi sırasında da bu doku çözdürülüp yapay rahim oluşturuluyor yani toplama günü yapılıyor herşey yanlış bilmiyorsam donmuş embriyo transferinde yumi toplama işlemi olmadığından yapılamaz diye tahmin ediyorum

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah...
ağrın olsun bence hiç hareket olmamasından iyidir ve umutlu bakarız gebelik açısından daha öncede ağrın varmış tutmamış olabilir ama o geçmişte kaldı bu yepyeni başka bir tedavi unut geçmişi..Allahın izni ile bu ağrıların hayra işaret..

canım sorun da o zaten progestan iğne vurunca ağrım oluyor ama sonra geçiyor sağ tarafta hiç aşrı yok sol tarafta var o da miyomun ağrısı galiba

canım sorun da o zaten progestan iğne vurunca ağrım oluyor ama sonra geçiyor sağ tarafta hiç aşrı yok sol tarafta var o da miyomun ağrısı galiba

iğne ağrı yapıyor biliyorum kızlar söylüyorlar miyomun olmasıda etkiler tabii ama du bakalım daha çok yeni ne kadar devam edecek ne şekil alacak ağrıların bi görelim..

Ve o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...

Ve o kadar ekşın ve çalışma boşunaymış regl oldum
Bunada şükür bu da bir nimet...
geçmiş olsun gülümm son adetin olsun inş...Haklısın adet olmak da büyük bir nimet kadın olduğumuzu yumurtlayıp adetle attığımızın ispatı ..çok şükür Rabbimee...inşaallah kesilme sebebimz sadece bebiş olsun

gecmiş olsun cnm grip mı oldun cok fena yaa..ben hala direniyorumm
Jülii bebekimm grip oluyosun canımm....bal zencefil limon iç..korkma yan etkisi yok hamilelikte serbest...sabah bulantıları için de özellikle kullanıyormuş hamişler ...çok çok aşırı miktarları zarralı ki sen çay kaşığının ucuyla yapacaksın limonatayı
canımm biran önce toparlan inşaallah gülümm
sadece yarınlarımız değil bizde gebe olalım inşallah
amiiinnnnnnnnnEki Görüntüle 847109

tatlım sen nerelerdesin nasılsın merak ediyorum

teşekkür ederim canım iyiyim. iyi sayılırım yani. işler yolunda şimdilik.

Bu arada geçmiş olsun grip olmuşsun dikkat et kendine.
hafif bir stres var gibi sonbahardan dolayı.:2:

kış gelince belki daha fazla girebilirim ama herkes aklımda.

dua ediyorum Allah'ım kimseyi bekletmesin bebek versin diye

çooook öptüm.

Son düzenleme:

kesin hamilesin sen
avatarında bunu ispatlıyooo hemde erkek bebek annesi olcaksın
nerde ne zaman oldu çabuk söyle

inşallah tutar canım
kendini çok dinleme inşallah seninledir yavrun:26::26:

aynen canım adet olmak cidden nimet adet olmadan tedaviye bile başlayamıyoruz adetin 2. ya da 3.günü gelin derler ya hep...

bu arada selam veremedim hızlıdan girdim konuya
bugün hava güzeldiye pis ben hemen temizlik yaptım
miiss oldu evcağzım
yemeğimide yedim geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…