• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

vayy be ne hikayeler var..çok güldümm nick hikayene:9::9::9::9::9::9::9:..benim hiç öle bir sıkıntım olmadı...demek kii kimse niyetlenmemiş benim nickim çok orjinal karar verdim ve üye oldumm...yeter in bile 5 elisini almışsınn bu kadar olur canım yaaa

komikti ama o zaman ne uğraşmıştım AMA İYİKİ ÜYE OLMUŞUM SİZLERİ TANIMIŞIM ÇOK ŞANSLIYIM SİZLER GİBİ ARKADAŞLAR EDİNDİM

Son düzenleme:
İyi geeceeler hanımlaar

çok yorucu bir gündüü git gel günüm yollarda geçtii..
dönüşte metro dan metrobüse ordan otobüse bindimm ..giderken yarım saatte gittiğim yolda kaza olmuş trafik felç olmuş...akşam 6.30dan 8: 00 e kadar otobüste fenalık geçirdimm....neyse kii 8.30 da evdeydim..:19::19::19:
ev de de kocam aç beni bekliyor:56::56::56:..bu saat oldu yemek di çaydı :53::53:dinlendim de az biraz

Gelelim muayene durumuma...benim doktorun transfer günüymüş dolayısıylaa gecikmeli girdim muayeneye.....
rahim 5.8 mm çıktı ince dolayısıylaa..ilacımın dozunu 3 den 4 e çıkardı..haftaya cumaya yine ölçecek...değişik zamnlarda çekilmiş rahim filmlerimi inceledi..muayene de de kontrol etti..yapışıklık yok dedi çok şükür...
ilaca cevap vermesine kalınlaşmasına bakarak önümüzdeki hafta net bişey der sanırımm..ya bir ay dahaa takip edecek ya da bantlar falan ekleyip yumurta büyüterek opuya gidecek...nasip bakalımm:26::26::26:
inşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..

iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.

inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.:54:
anam kız sen yaşıon mu?

kızlar bende yatmaya gidiyorummmm uykum geldiiiii rabbim rüyalarda ne isterseniz görmeyi rüyalarınızda gördüğünüz güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn

Son düzenleme:
iyi geceler. beni hatırladın mı? uzun zamandır yazmamıştım.

inşallah bu sefer ki tedavin çok güzel sonuçlanır. herkes için dua ediyorum öptüm.:54:
:3::3::3::3::3: hatırlamaz mıyım hoşgeldin canımmm nasılSIN Herşey yolundadır inşaallah canımm:16::16: Rabbim dualarını kabul etsin inşaalah güzel sonuçlanır bu sefer:54::54::16::16:
komikti ama o zaman ne uğraşmıştım AMA İYİKİ ÜYE OLMUŞUM SİZLERİ TANIMIŞIM ÇOK ŞANSLIYIM SİZLER GİBİ ARKADAŞLAR EDİNDİM
iyi ki gelmişsin iyi ki tanımışız birbirimizi :29::29:tanışmışız seninle canımm ben iyi ki yapmışım dediğim işlerin başındadır burası:16::16::16:

inşallahh hakkında hayorlısı olur güzel haberlerle gelirsin cuma günü cnm..

anam kız sen yaşıon mu?
amin turkuazım inşallah hayırlısıyla sağlıkla yola çıkar bebeğim/ bebeklerimm bu tedavimde:nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

kızlar bende yatmaya gidiyorummmm uykum geldiiiii rabbim rüyalarda ne isterseniz görmeyi rüyalarınızda gördüğünüz güzelikleri yaşamayı nasip etsinnn

iyi geceler tatlı rüyalaarr canlarımmm...beyaz shov da kilitlendimm kaldımm.:53::53:....yarın güzelce dinlenmeyi planlıyorumm inşaallah:16::32::32::32::21::21:

:3::3::3::3::3: hatırlamaz mıyım hoşgeldin canımmm nasılSIN Herşey yolundadır inşaallah canımm:16::16: Rabbim dualarını kabul etsin inşaalah güzel sonuçlanır bu sefer:54::54::16::16:

iyi ki gelmişsin iyi ki tanımışız birbirimizi :29::29:tanışmışız seninle canımm ben iyi ki yapmışım dediğim işlerin başındadır burası:16::16::16:

:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Günaydın cancağızlarım..
Ben hastayım fenalardayım ısrarla bi ilaç vs..hiç bişi kullanmıyorum :2::2::37::37:

günaydınlarrrrrrrrrrrr $147ja6.gif

Günaydın cancağızlarım..
Ben hastayım fenalardayım ısrarla bi ilaç vs..hiç bişi kullanmıyorum :2::2::37::37:

geçmiş olsun canımmmmm bana şu imzaları nasıl eklediğini özelden yazarmısın

artık bi ilaç alma vakti ama önce bişiler yemeliyim sizde gelin haydeee:2::2::2:

sağol tatlım kendime acil şifalar diliyorum:1:
yazdım en özelinden imza aşamalarını inşallah anlatabilmişimdir...

canım ben grip olalı 1 hafta oldu geçmedi ACİL ŞİFALAR SANA ............... KUZUM SEN ANLATMIŞSINDA BEN BECEREBİLECEKMİYİM

Back