Tüp Bebek Günlüğümüz !

açalım hayatım son dakka yapılacaklardan bahsedlim.
Mesela mikmikte yarım saat önce kocalara güzel bi kahve yapalım.

kendimi bugün kk nın oyun kulübüne adadım ayy ne oynadım ne oynadım işim gücüm kaldı yarında gezentiyim topikle ilgilenemedim ayol

Son düzenleme:
açalım hayatım son dakka yapılacaklardan bahsedlim.
Mesela mikmikte yarım saat önce kocalara güzel bi kahve yapalım.
mikmik mii ne güldüm ne güldümm evet kahve iyi gelir şekerimm
kendimi bugün kk nın oyun kulübüne adadım ayy ne oynadım ne oynadım işim gücüm kaldı yarında gezentiyim topikle ilgilenemedim ayol

demek oyun oynuyosun ben kaçıyorumm gece uğrarım kocam geç gelecek o saate işlerimi hallediyim yemeğimi yapayım yarın inşallah benkayraya gidesim var ...iki bebeyle kafayı yicek kuzum ..annesi de gitmiş memlkete..dikişleri enfeksiyon kapmış...kocası da iş başı yapınca yorgun uykusuz perişanmış...kıyamam canım arkadaşım yaaa...hiç bişey yapamasam makine açarım mutfağını toplarımm kuzuları koklarım 2 saat uyku uyur ne bileyimm bir faydam olur:26::26::26:

ay o ne nerde ne zaman nasıl oynuyorsun 5N 1K?

canım bir süredir sıkıntı vardı kulüpte şu an isim olarak yani menü olarak koyulmamış henüz düzenlendi..
mesela benim mesaj sayımı yazan bölümün altında minik minik rekor kırdığım oyunların resimleri var birine tıklaman yeterli oyun bölüme girmen için ordanda oyun ana sayfasını seçer istediğin oyunu oynarsın...

Bende kaçayım. Hatim niyetim var annemin senesine. Az kaldı hızlı gitmem gerek. Öpüldünüz şekerler.

yarın gitceniz demek kim kim gidiyonuz...
çok öpün koklayın minnak kızlarımızı miss kokuyodur onlar şimdi

yarın gitceniz demek kim kim gidiyonuz...
çok öpün koklayın minnak kızlarımızı miss kokuyodur onlar şimdi

kimseyle gitmiyorumm canım ben gideyim dedimm....herkesin hali belli ilkin tutuldu kaldı mils çalışıyor gelemez...ben de az bi işine gücüne faydam olur 2 saat dinlenir diye gideceğim..ama daha kocamın haberi yokk onunla konuşmadan kesin diyemiyorumm

mesaj kutunu boşaltırmısın kuzucum hastane ile ilgili bi görüşcemde senlen...

heee sen yalnız yakılcan yani doğru dedin gelebilecek hatunlar ya hasta ya çalışıyolar...
inşallah gidebilirsin...

maşallah arkadaş dediin bu günlerde belli oluyo işte

maşallah arkadaş dediin bu günlerde belli oluyo işte

ben öyle düşünüyrum inşaallah ama daha kocamın haberi yok..kızlar ben kalkiimm işlerimi bitireyimm adam güzel bir yemek hazırlayımm..yarın arıza çıkarmasınn..daha 2 gün önce de diğer bi arkadaştaydık eve saat 9 da geldimm..emrivaki gibi olmasın bu sefer

kolay gelsin canım

ya sen beni neden görmüyosun uleennnnn
mesaj kutunu boşalt dedim yaaa

kızlar nasılsınız ya bu gün evde tadlat işleri vardı bitmedide üstelik akşamoldu ve daha yeni oturdum SİZLERDEN NE HABER

kızlar nasılsınız ya bu gün evde tadlat işleri vardı bitmedide üstelik akşamoldu ve daha yeni oturdum SİZLERDEN NE HABER

valla boş boş takıldım bugün işlerim vardı ama akşama anca yemeği yaptım o da ayıp olmasın adamceğizim eve geldiğinde naptın hatun bi yemek bile yok demesin diyerekten
bugün tadilatla ilgilenen ikinci arkidişimiz oldun gerçi diğer hatun bu ara takılmıyo topiğe kınıyom onuda belirteyim

1 cuz kuranımı okudum yemeğimi yaptı geldim.

süpsüpersinnnn
Allah kabul etsin canım
ne yemeği yaptın ben şifa çorbası yaptım birazdan da kızartma yapcam salatayıda yaptım yeter valla daha da bişi yapmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…