açalım hayatım son dakka yapılacaklardan bahsedlim.
Mesela mikmikte yarım saat önce kocalara güzel bi kahve yapalım.
evet sert bi kahve iyi geliyomuş
bol bol haşlanmış nohut yedirmek ve havuçla beslenmekte top10 da yer almalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi bugün kk nın oyun kulübüne adadım ayy ne oynadım ne oynadım işim gücüm kaldı yarında gezentiyim topikle ilgilenemedim ayol
mikmik mii ne güldüm ne güldümm evet kahve iyi gelir şekerimmaçalım hayatım son dakka yapılacaklardan bahsedlim.
kendimi bugün kk nın oyun kulübüne adadım ayy ne oynadım ne oynadım işim gücüm kaldı yarında gezentiyim topikle ilgilenemedim ayol
ay o ne nerde ne zaman nasıl oynuyorsun 5N 1K?
mikmik mii ne güldüm ne güldümm evet kahve iyi gelir şekerimm
demek oyun oynuyosun ben kaçıyorumm gece uğrarım kocam geç gelecek o saate işlerimi hallediyim yemeğimi yapayım yarın inşallah benkayraya gidesim var ...iki bebeyle kafayı yicek kuzum ..annesi de gitmiş memlkete..dikişleri enfeksiyon kapmış...kocası da iş başı yapınca yorgun uykusuz perişanmış...kıyamam canım arkadaşım yaaa...hiç bişey yapamasam makine açarım mutfağını toplarımm kuzuları koklarım 2 saat uyku uyur ne bileyimm bir faydam olur:26::26::26:
Bende kaçayım. Hatim niyetim var annemin senesine. Az kaldı hızlı gitmem gerek. Öpüldünüz şekerler.
yarın gitceniz demek kim kim gidiyonuz...
çok öpün koklayın minnak kızlarımızı miss kokuyodur onlar şimdi
kimseyle gitmiyorumm canım ben gideyim dedimm....herkesin hali belli ilkin tutuldu kaldı mils çalışıyor gelemez...ben de az bi işine gücüne faydam olur 2 saat dinlenir diye gideceğim..ama daha kocamın haberi yokk onunla konuşmadan kesin diyemiyorumm
maşallah arkadaş dediin bu günlerde belli oluyo iştemikmik mii ne güldüm ne güldümm evet kahve iyi gelir şekerimm
mikmik çok hoşmuş nası bişeydi ben unuttum
demek oyun oynuyosun ben kaçıyorumm gece uğrarım kocam geç gelecek o saate işlerimi hallediyim yemeğimi yapayım yarın inşallah benkayraya gidesim var ...iki bebeyle kafayı yicek kuzum ..annesi de gitmiş memlkete..dikişleri enfeksiyon kapmış...kocası da iş başı yapınca yorgun uykusuz perişanmış...kıyamam canım arkadaşım yaaa...hiç bişey yapamasam makine açarım mutfağını toplarımm kuzuları koklarım 2 saat uyku uyur ne bileyimm bir faydam olur:26::26::26:
maşallah arkadaş dediin bu günlerde belli oluyo işte
kolay gelsin canımben öyle düşünüyrum inşaallah ama daha kocamın haberi yok..kızlar ben kalkiimm işlerimi bitireyimm adam güzel bir yemek hazırlayımm..yarın arıza çıkarmasınn..daha 2 gün önce de diğer bi arkadaştaydık eve saat 9 da geldimm..emrivaki gibi olmasın bu sefer
1 cuz kuranımı okudum yemeğimi yaptı geldim.
Allah kabul etsin canımmm benimm ohhh mis gibi yemek kokulrı geliyor burnum be yaptın şekerimm
kızlar nasılsınız ya bu gün evde tadlat işleri vardı bitmedide üstelik akşamoldu ve daha yeni oturdum SİZLERDEN NE HABER
1 cuz kuranımı okudum yemeğimi yaptı geldim.