• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Güüünnnaayyyddııınnnnnnn
Cancağızlarıma şapşahane birgün diliyorum...
Üşenmezsem dışarı çıkcam anneme doğru...

günaydın kızlaar

kızlar dün hatresin doktoru olan osman hocayla görüşmeye gittik eşimle beraber müsaitti hemen görüştük çok beklemedik ancak daha ben yaptığım testlerden bahsetmeye başlayınca doğru dürüst dinlemeden direk kilomu sordu ve kilo vermessen asla tedaviye başlamam dedi ben hala bi sorun olmadığını testlerin temiz çıktığını söylüyodumki hiç anlatma kilo ver öyle gel dedi ve daha önceki tüp bebek tedavilerinde şansımın % 70 olduğunu hatta daha fazla olduğunu söyleyince tüp bebekte % 70 şans asla yoktur ancak % 50 vardır dedi ama bizzat kendisi hatrese % 70 şans olduğunu söylemiş:44::44::44::44::44::44:

tamam kilo sorunum olabilir ama insan karşındakini dinlemeden lafı ağzına tıkıp kilo ver öyle gel dermi iyiki gidip konuştuk bugün aklımda kalmadı ama artık kilo verdikten sonra bile asla bu merkeze gitmem çocuğumuz olmuyo diye zaten psikolojimiz bozuk bide böyle davranıp iyice morali sıfır etmek doğrumudur acaba

günaydın kızlaar

kızlar dün hatresin doktoru olan osman hocayla görüşmeye gittik eşimle beraber müsaitti hemen görüştük çok beklemedik ancak daha ben yaptığım testlerden bahsetmeye başlayınca doğru dürüst dinlemeden direk kilomu sordu ve kilo vermessen asla tedaviye başlamam dedi ben hala bi sorun olmadığını testlerin temiz çıktığını söylüyodumki hiç anlatma kilo ver öyle gel dedi ve daha önceki tüp bebek tedavilerinde şansımın % 70 olduğunu hatta daha fazla olduğunu söyleyince tüp bebekte % 70 şans asla yoktur ancak % 50 vardır dedi ama bizzat kendisi hatrese % 70 şans olduğunu söylemiş:44::44::44::44::44::44:

tamam kilo sorunum olabilir ama insan karşındakini dinlemeden lafı ağzına tıkıp kilo ver öyle gel dermi iyiki gidip konuştuk bugün aklımda kalmadı ama artık kilo verdikten sonra bile asla bu merkeze gitmem çocuğumuz olmuyo diye zaten psikolojimiz bozuk bide böyle davranıp iyice morali sıfır etmek doğrumudur acaba

Doktor dediğin karşısındakini dinlemeli çook şaşırdım hiç dinlememesine... ben geçenlerde bi bayan gördüm süleyman beyin hastasıydı rahat 100 kilo vardı belkide daha fazlaydı ama odadan göz yaşlarıtla çıktı hamileymiş ... Yani kilo başlıca sorun değil

günaydın kızlaar

SARAMMMM ÖNCELİKLE osman hocanın seni dinlemeden olaya yaklaşımını kınıyorum BU HİÇ HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL FAKAT SÖYLEİDKLERİNEDE KATILIYORUM TÜP BEBEKTE %70 DİYE BİR ŞEY YOKK HATTA % 50 DEN BİLE PEK EMİN DEĞİLİM (yılar önce bir dr bana en fazla %40 demişti )KİLOYA GELİNCE BAHÇECİYE GİDEN DOSTLAR VAR OARANIN DR HATLARINDA KİLO SORUNU OLSUN OLMASIN SPOR VE DİYET (Daha çok yiyecekleri yada yemeyeckelri yiyecekler)VERİLİYOR BELKİ BÖYLE BİR ŞEYDEN SÖZ ETMİŞ OLABİLİR BU ARADA BEN OSMAN HOCANIN 110 KİLO OLAN HAS BİLİYORUM

Günaydınnn güzellikk :)
İnşallah hepimiz için güzel bi gün olur cnm

günaydın canım...

günaydın kızlaar

hayret bişey yaa :19::19::19:
baya bi motive etmiş seni yani:19::19::19:
kilo ver diyebilirde testler vs..seni hiç dinlemeden direk kiloya bağlantı kurup ona odaklanması çok yanlış...
bi dinle durum ne anla şunu şunu yapcaz sende bu arada verebildiğin kadar kilo ver de bunu anlarım...
canım benim boşver takma lütfen her şerde vardır bir hayır belkide orası ile başlamadan bitmesi daha hayırlıdır...

günaydın kızlarrr :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

günaydın cancağızım...

Hayırlı olsun cnm tedavin başarıyla sonuçlanır inşallah . Kötü düşünme hemen çok araştırıpda kendini üzüp yıpratma cnm
sonuçda doktorun ilk sana uygulamıyordur eminim tecrübeli biridir .
evet canım tecrübesine güveniyorm zaten ama iyi gelişmelere takılmıyorda insan kötü bişey duyunca hemen etkileniyo acaba bişey oldu mu diye

Canm bu konuda neredeyse tüm doktorlar yatmayı önerse de hepsinin hem fikir olduğu bir nokta daha var ki o da yatmanın gene kalma oranını etlilemediği. Hatta yapılan istatistiklere göre hareket kan dolaşımını hızlandırdığı için ve rahme kan pompalarımı için tutunmanın daha yüksek oranda olduğu söyleniyor. Bende önümüzdeki ay transferde ilki gün belki dinlenip ikinci gün normal rutinine dönmeyi düşünüyorum. Yani için rahat olsun. Nerde hareket orda bereket

ayy anşallah öyle olur. canım fazlasıyla hareket oldu bi o kadarda bereketli olur inşallah. 2 blast koydu onlarda ikiside tutarsa berekete bak :52: :52:

mügecim hayırlı olsun tatlım...
genelde kaldırılmaz evet ama kalksanda wc için bişeyde olacağını düşünmüyorum ben klozet mi kullandın normal wc mi...
klozette zaten sorun olmaz normal olanda da girip uzuuuunnnn süre oturmadıysanda bişi olmaz takılma bu kadar detaya...

sağol canım. klozat kullandım. valla hatim inerek işedim neredeyse bişey olmasın diye :26: çok uzunda kalmadım. ama hemen gidip eşimin yanına 2 saat mesafe yol gittik bir annemde mola verdik 3 saat kadar 1 saat kadar tekrar yol gittim. inşallah bişey olmamıştır :18:

günaydın kızlaar

saram öncelikle sunu demeliyimki biliyosun benmde kilo problemim var osman beyin bu tavrını duymustum bi kaç arkadaşımdan ama kendim sahit olmadım ve dediğin gibide sahit olmamak için görüşmeye bile gitmedim..
psikolojimiz zaten bozuk dahda bozmamak için gitmek istemedim diyelim..
çünkü ben zaten kilo verebilsem ondan önce diyetisyene giderim ki gittimde ama işe yaramadı..
90 üzeriyim ben ve benm dr um rahimine yumurtalıklarına bi zararı yok ama kendi acından lütfen ver dedi bi kaç şeye yönlendirdi bence öylede olması gerekiyor..
ne diyeyim canım hayırlısı üzülme

Doktor dediğin karşısındakini dinlemeli çook şaşırdım hiç dinlememesine... ben geçenlerde bi bayan gördüm süleyman beyin hastasıydı rahat 100 kilo vardı belkide daha fazlaydı ama odadan göz yaşlarıtla çıktı hamileymiş ... Yani kilo başlıca sorun değil

yani canım lafı ağzıma tıkayıp hiç anlatma boşuna dinlememe gerek yok git bi diyetisyene kilo ver şu kadar kiloya inmezsende ben sana tüp bebek tedavisi uygulamam diyo sanki ben ona yalvarıyorum nolur bana tüp bebek yap başka doktor yok sanki:19::19::19::19::19::19::19::19::19:

SARAMMMM ÖNCELİKLE osman hocanın seni dinlemeden olaya yaklaşımını kınıyorum BU HİÇ HOŞ BİR DAVRANIŞ DEĞİL FAKAT SÖYLEİDKLERİNEDE KATILIYORUM TÜP BEBEKTE %70 DİYE BİR ŞEY YOKK HATTA % 50 DEN BİLE PEK EMİN DEĞİLİM (yılar önce bir dr bana en fazla %40 demişti )KİLOYA GELİNCE BAHÇECİYE GİDEN DOSTLAR VAR OARANIN DR HATLARINDA KİLO SORUNU OLSUN OLMASIN SPOR VE DİYET (Daha çok yiyecekleri yada yemeyeckelri yiyecekler)VERİLİYOR BELKİ BÖYLE BİR ŞEYDEN SÖZ ETMİŞ OLABİLİR BU ARADA BEN OSMAN HOCANIN 110 KİLO OLAN HAS BİLİYORUM

canım tamam diyet konusunda haklı olabilir benim kilom bayağı fazla ama bu gebeliğe engelmidir tek başına yani demek 110 kilo hastası var heeeee demek ben gözüne daha şişman geldim töbe töbe:9::9::9::9::9::9: sinirimden gülüyorum inanki dün gece hiç uyuyamadım yatakta döndüm durdum uyandıkça aklıma hep doktorun sözleri geldi kendimi suçladım benim yüzümden olmuyo çocuğumuz diye :14::14::14::14::14::14::14::14::14:

günaydın canım...

hayret bişey yaa :19::19::19:
baya bi motive etmiş seni yani:19::19::19:
kilo ver diyebilirde testler vs..seni hiç dinlemeden direk kiloya bağlantı kurup ona odaklanması çok yanlış...
bi dinle durum ne anla şunu şunu yapcaz sende bu arada verebildiğin kadar kilo ver de bunu anlarım...
canım benim boşver takma lütfen her şerde vardır bir hayır belkide orası ile başlamadan bitmesi daha hayırlıdır...

günaydın cancağızım...

çok motive etti canım etmezmi hemen yarın başlıyorum tedaviye :9::9::9::9::9:

dediğin gibi belkide hayırlıdır böyle olması hatres çok memnundu o doktordan bende hep hakkında iyi şeyler duymuştum gidip görüşmek istedim ama eşim gitmek istemiyodu o daha kapsamlı bi hastaneye gitmek yanlısı ve haklıda aslında ben de artık memorialı araştırıyorum hayırlısı olsun inşallah

neyseki eşim çok destek oluyo bana dün bayağı bi kızdı bana kızdı derken benim üzülmeme kızdı Allah nasip etmişse olur evladımız etmemişse yapacak bişey yok biz birbirimize yeteriz bana senin sağlığın lazım ilaçlarla yeteri kadar yıprandın zaten diyor burdan gidince diyetisyene gidip diyete başlayacam eşimde bi müddet bebek konusunu düşünme boş ver keyfimize bakalım belki kendiliğinden gelir bebeğimiz bellimi olur bende ona katılıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

saram öncelikle sunu demeliyimki biliyosun benmde kilo problemim var osman beyin bu tavrını duymustum bi kaç arkadaşımdan ama kendim sahit olmadım ve dediğin gibide sahit olmamak için görüşmeye bile gitmedim..
psikolojimiz zaten bozuk dahda bozmamak için gitmek istemedim diyelim..
çünkü ben zaten kilo verebilsem ondan önce diyetisyene giderim ki gittimde ama işe yaramadı..
90 üzeriyim ben ve benm dr um rahimine yumurtalıklarına bi zararı yok ama kendi acından lütfen ver dedi bi kaç şeye yönlendirdi bence öylede olması gerekiyor..
ne diyeyim canım hayırlısı üzülme

bende senin kilolarındayım belki biraz daha fazla:17::17::17::17::17:

ve nededi bana biliyomusun sen şimdi gebe kalsan ölürsün niye dedim tansiyon vurup götürümüş Allah korusun yaaa benim teyzem 100 kilonun üzerinde üç tane doğurdu hiçde ölmedi yani niye öleyim insan hiç muayane etmeden hele hele anlattıklarımı bile dinlemeden böyle kesitirip atarmı ne demek kiloluyom diye hamile kalırsan ölürsün dünden beri psikolojim çok kötü yaaaaaa kafam allak bullak

Son düzenleme:
bende senin kilolarındayım belki biraz daha fazla:17::17::17::17::17:

ve nededi bana biliyomusun sen şimdi gebe kalsan ölürsün niye dedim tansiyon vurup götürümüş Allah korusun yaaa benim teyzem 100 kilonun üzerinde üç tane doğurdu hiçde ölmedi yani niye öleyim insan hiç muayane etmeden hele hele anlattıklarımı bile dinlemeden böyle kesitirip atarmı ne demek kiloluyom diye hamile kalırsan ölürsün dünden beri psikolojim çok kötü yaaaaaa kafam allak bullak
versek iyi tabiki canım ama olmayıncada olmuyo işte napabilirizki bende boy var Allahtan cok cok göstermiyorum kilomu ama göbüş memişler büyük:ssz::ssz:off:ssz: napalım yani ölemmi:1::1:
boşver canım napcan elimizden geleni yapıp beklemekten baska caremiz yok

versek iyi tabiki canım ama olmayıncada olmuyo işte napabilirizki bende boy var Allahtan cok cok göstermiyorum kilomu ama göbüş memişler büyük:ssz::ssz:off:ssz: napalım yani ölemmi:1::1:
boşver canım napcan elimizden geleni yapıp beklemekten baska caremiz yok

yani canım elimizden geleni yapacaz gerisi Allaha kalmış yapacak bişey yok

demek boyun uzun ne güzel uzun boylu insanlara hep heves etmişimdir benim boyum çok uzun değil 1,64 cm idare ediyo yani:34::34::34::34:

günaydın kızlaar

canım seni en iyi anyacak kişilerden biriyim ben
evet biz kilolu olduğumuz için
doktorlar tarafından biraz kötü sözlere maruz kalıyoruz
bende bunu her doktorda duydum
ama haklılarrrr belkide bu doktorun yaptığı şey senin için bir silkiniş olur
sakın beni yanlış anlama canım dedim ya bende kiloluyum
dediğin gibi birçok kişi kiloluyken bebeğini doğurmuş
ama bir çoğuda gerçekten ölmüş
bende kilo vermeye çalışıyorum
ve hiiiççç vazgeçmeyecem var mısın benimle kilo vermeye:26::26:

yani canım elimizden geleni yapacaz gerisi Allaha kalmış yapacak bişey yok

demek boyun uzun ne güzel uzun boylu insanlara hep heves etmişimdir benim boyum çok uzun değil 1,64 cm idare ediyo yani:34::34::34::34:
canım cok uzun sayılmam 1,72 benmde boyum..
ve gögüslerim baya büyük göbek var kollar bacaklar cırpı gibi hele bileklerim ellerim cocuk eli gibi ama gel gelelim göğüsler yüzünden sanki kocaman belim var bide göbek olunca bazen kıyafet bile bulamıyorum kendime:ssz:
bu aralar biraz izin verdim kendime sonra nasipse ürolojiye giidicem ardındanda diyetiseyene başlıcam:31:

canım seni en iyi anyacak kişilerden biriyim ben
evet biz kilolu olduğumuz için
doktorlar tarafından biraz kötü sözlere maruz kalıyoruz
bende bunu her doktorda duydum
ama haklılarrrr belkide bu doktorun yaptığı şey senin için bir silkiniş olur
sakın beni yanlış anlama canım dedim ya bende kiloluyum
dediğin gibi birçok kişi kiloluyken bebeğini doğurmuş
ama bir çoğuda gerçekten ölmüş
bende kilo vermeye çalışıyorum
ve hiiiççç vazgeçmeyecem var mısın benimle kilo vermeye:26::26:

seninde kilon benim gibimi fazlamı canım

ben şimdi bursadayım yarın annem hacdan geliyo Allahın izniyle on gün kadar sonra da evime gidecem o zaman diyetisyen eşliğinde zayıflamaya başlayacam seninle beraberde birbirimize destek oluruz nede olmasın

canım doktor haklı olabilir ama insan karşısındakini psikolojisini düşünmeli bence benim dünden beri kafam allak bullak hiç bişeye konsantre olamıyorum kendimi suçluyorum bi yandan ölüm korkusu sardı bi yandan psikoljim bozuldu anlayacağın

Son düzenleme:
Back