Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyybir test yapsın sabah erkenden gitmişken alıverin bacımm
![]()
biz de senınlayızz ama her an dağılabilriz gibi de duruyoruz![]()
sanada günaydın şekerim nasılsın bakalımGüünnnaayyyddııınnnnnn cancağızlarım...
Üzerimde bir yorgunluk hali var sanırsam hala uykumu alamadım...
Zorun ne neden erkenden kalktın yat aşşa derseniz de yatmam işte erken kalkan yol alır![]()
sanada günaydın şekerim nasılsın bakalım![]()
benide kaldırıp yollayan bi kocam olaydı işe nolurduukocamı yollayacam işe şimdi o ara yazıyorum topike...
töbe etmiştim yarışmaya katılmayacam diye tövbemi bozdum Allah affetsin![]()
benide kaldırıp yollayan bi kocam olaydı işe nolurduu
hımm gördüm şekerim katılmıssın
ellerine sağlık..
adam saat 12 de giidyo dükkana ben 6 bucukta kalkıyorum bide aksam üzeri azıcık kestirsem uykucu diye laf yapıyo napayım ben bu adamısöyle kocana yollasın seni her sabah her daim![]()
adam saat 12 de giidyo dükkana ben 6 bucukta kalkıyorum bide aksam üzeri azıcık kestirsem uykucu diye laf yapıyo napayım ben bu adamı![]()
kızdıgımdada töbe yarabbim ne diyo biliyonmu savaşma seviş diyogerçekten katlanılması zor bir erkek türü
döveceksin yapacak bişi yok
boşa desem yuva yıkan olurum o sebepten aile içi şiddet çözer bu işi![]()
bir testim bile yok olaydı yapardım valla 10.günüm bugün transfer olalı
aynende öyle olmuş işte senınlayız diyin sonra heriflayıza bağlayın gidin kocalarınızın yanına![]()
kızdıgımdada töbe yarabbim ne diyo biliyonmu savaşma seviş diyo
öyle olunca gülmekten sinir filan kalmıyo valla![]()
haklısın o yüzden arada direniyorum sağlam duruyorumpişkin ve duyarsız bencil bir tip zaman zaman uzak durulmalı
sinir filan kalmıyor demekle olmaz sinir etmeye devam eder yoksa sağlam duruş sergile cıvıma hemen![]()
gülden ablaaa tüp bebeğe mi başladınnn
haklısın o yüzden arada direniyorum sağlam duruyorum
#diren nafiye![]()
Anladım canım bbiz ilk tedavidede bunu bilerrek başlamıştık amaanladım gülümm..benim de tüpler alındı rahim de incelme var ondan sordumm...:26::26::26::26: bu işler uzun süüryor bizm durumumuzda..ben de başladım güyaaa ama kaç ay sürer bilmiyorumm...birkaç ayı bulacak galiba tedaviye geçişim şimdilik rahimi kontrol takip sürecindeyiz...bir yanda da rapor çıkarıyoruz..
O ses türkiyee ye takıldıkk yatamadık halen.... bayramı yaptınız geldin demek ne güzel..çocukluğumuzda kaldı o güzel kutlamalar biizm![]()
ya varis in anlamı nedir canım anlamını bilerek söyleyeyim
inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için ben antalya tüp bebekte kemal özgür'e yaptırdım tavsiye ederim![]()