- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
vall apatates yemeği yaptm. Yanına taze taze kurduğum turşudan çııkarıcam. Dıymazsa pilavda var. Bide yoğurtla soğan koydum mu ohh miss valla.valla boş boş takıldım bugün işlerim vardı ama akşama anca yemeği yaptım o da ayıp olmasın adamceğizim eve geldiğinde naptın hatun bi yemek bile yok demesin diyerekten
bugün tadilatla ilgilenen ikinci arkidişimiz oldun gerçi diğer hatun bu ara takılmıyo topiğe kınıyom onuda belirteyim
süpsüpersinnnn
Allah kabul etsin canım
ne yemeği yaptın ben şifa çorbası yaptım birazdan da kızartma yapcam salatayıda yaptım yeter valla daha da bişi yapmam
vall apatates yemeği yaptm. Yanına taze taze kurduğum turşudan çııkarıcam. Dıymazsa pilavda var. Bide yoğurtla soğan koydum mu ohh miss valla.
şifa çorbası ne pirinç çorbası mı yoksa tavuk suyuna çorba mı?
daha ne olsun yani ellerine sağlık canım..
şifa çorbası dediğime bakma sebze çorbası gibi bişi oldu ben mercimek çorbasını evde hangi sebzeler varsa hepsinden koyarak pişiriyorum şifa niyetine diyorummesela az önce çorbanın içine kabak ,soğan,sarımsak,havuç,patatesitaze fasülye,yeşil biber,kırmızı biber vs.....ne bulduysam koydum steledim biz güzel üzerine sarı ve kırmızı mercimek ekledim son olarakta bulgur koydum nane pul biber derken yok yok yani en son blendırdan geçirince içinde ne var anlaşılmıyo çokta leziz oluyo...
gulden senin mercimek corbasina mercimek corbasi demeye bin sahit ister :)))
bende bu sebepten 999 şahit buldum 1000.sen olurmusun
Bugün herkez sebze yemeği yapmış bende kabak yemeği yaptım :)) yaptığımız yemekler eşlerimize ve bize şifa olsun :))
ben.nasil olayim cnm seninki sebze corbasi olmus yalanci sahitlik mi teklif ediosun bana :)))
naber canlar meryem suresi okuyomuşunuz yeni gördüm daha bende çok hatmini yaptım eşimlede yaptık çok inanıyorum ben meryem suresine zaten anlamını okusanız ağlarsınız resmen bizden bahsediyo bize yazılmış yani çocuk hasreti çekenlere ben hamile kaldıgım ay 41 hurma dagıtıp 41 kişiye meryem suresini okutup topladım çok şükür hamile kaldım eğer her ay bi kişiye felan okuyosanız felan bende okuyayım yardımcı olmak isterim yani nerdeyse yasin gb hızlı okuyorum ezbere biliyomuş gb çok okudum 6 sene felan rabbim dualarınız kabul etsin isteyen herkeze nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhh
bir kişiye okumuyoruz şöyleki...
daha öncede listelerimiz oldu listelerimizde kızların isimleri var orjinal isimleri yani bende saklı ben herkese okuyacakları gün hem bid dua yolluyorum hemde isim listemizi sabah ezanından önce okunuyor nerdeyse 41 gün bitmek üzere
kızlardan talep gelirse sanada haber veririm sende hamiş duası edersin bizlere...
bende 41 gün kendim okudum regl olduğum günlerde de başkalarına okuttum...
sistemi çözemedim ama okuncak ne olursa banada haber et sayfa sayfa takipe demiyorum burayı ama okuncak duaalra yardım ederim en kalptende dua ederim yaşamış bilen biri olarakta etrafımda da arkadaşalr var kendimce bi listem var zaten her namazda her kuran okuyuşumda isimlerini anıyorum listem azalıyo hamile kalıyolar inşallah sizlerede duam kabul olur rabbim kimseyi bunaltmasın
ben eşimle başladığımda adet olunca okumadım adetim bittinde kaldım yerden devam ettim birlikte hatim yaptıgımızdada hamile kalmıştım hemde hiç doktora gitmiyodum o zamanlar ama hemen düştü yavrum kimyasal gebelikmiş sanırım deger yükselmemişti bu seferdde başkalrından dua istedim çok şükür oldu bide kurban kestirmekte çok fayda var bilmem hiç duydunuzmu ama allahtan şifa niyetine kurban kesin ve olursa diye kurban adak adayın inşallah sizinde olur bizim ailede herkez kurban adamış bizim olursa diye biz olmadanda bikaç kere kesmiştik allah kabul etsin olsun diye şifa olsun kanı bize diye oluncada eşim adak gb şükür gb kesti kayınvaldemde olunca kesicem diye adamış oda dogunca kestircek e bide akika kurbanı kesiliyo evladın için baya bizde kurban oldugücü olan imkanı olan kestirsin inşallah şifa olur
abla görmedim ne zaman yazdınya sen beni neden görmüyosun uleennnnn
mesaj kutunu boşalt dedim yaaa
iyi geceler kızlar pazartesi transfer oldum bugün internetteki videolara baktım. benim dr transferden sonra hemen kaldırdı beni tuvalete gidebilirsin dedi kalktım gittim. çoğu videoda yarım saat yatıp eğer çok sıkışık olunursa sürgüyle falan tuvalet ihtiyacı karşılanıyo diyo.
çok tedirginiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :18: :18: :18: :18:
merhabalar bugün hulusi hocayla görüştük ve başladım kararım hulusi hoca oldu teşekkür ederim bu zorlu süreçte bana yardımc oldunuz için
Canm bu konuda neredeyse tüm doktorlar yatmayı önerse de hepsinin hem fikir olduğu bir nokta daha var ki o da yatmanın gene kalma oranını etlilemediği. Hatta yapılan istatistiklere göre hareket kan dolaşımını hızlandırdığı için ve rahme kan pompalarımı için tutunmanın daha yüksek oranda olduğu söyleniyor. Bende önümüzdeki ay transferde ilki gün belki dinlenip ikinci gün normal rutinine dönmeyi düşünüyorum. Yani için rahat olsun. Nerde hareket orda bereketiyi geceler kızlar pazartesi transfer oldum bugün internetteki videolara baktım. benim dr transferden sonra hemen kaldırdı beni tuvalete gidebilirsin dedi kalktım gittim. çoğu videoda yarım saat yatıp eğer çok sıkışık olunursa sürgüyle falan tuvalet ihtiyacı karşılanıyo diyo.
merhabalar bugün hulusi hocayla görüştük ve başladım kararım hulusi hoca oldu teşekkür ederim bu zorlu süreçte bana yardımc oldunuz için
iyi geceler kızlar pazartesi transfer oldum bugün internetteki videolara baktım. benim dr transferden sonra hemen kaldırdı beni tuvalete gidebilirsin dedi kalktım gittim. çoğu videoda yarım saat yatıp eğer çok sıkışık olunursa sürgüyle falan tuvalet ihtiyacı karşılanıyo diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?