- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
Günaydın demişsin erkenci hatunn ben kalktığımda tünaydın olmuştuu bileeGüünnnaayyyddııınnnnnn cancağızlarım...
Üzerimde bir yorgunluk hali var sanırsam hala uykumu alamadım...
Zorun ne neden erkenden kalktın yat aşşa derseniz de yatmam işte erken kalkan yol alır
bir testim bile yok olaydı yapardım valla 10.günüm bugün transfer olalı
aynende öyle olmuş işte senınlayız diyin sonra heriflayıza bağlayın gidin kocalarınızın yanına
hihi hi meyve aşeren kocan için test yapsın demiştim...ama sen de test için acele etmee az daha bekle bhcg yükselsinn heleeee bacımm..seninleydim bekledim bekledim kimse gelmedii.sayfa yenilemkten bihal oldumm bebişim depresyona girmiş baktım kendi başına çıkacağı yok onun depresyonu da hiç çekilmiiii.....tv yi kapattı bana gelmior musun yatmıyormuyuz diye sordu..ben de boş bulundum yok gelmiyorum dedim.....:100::100::100::99::99: vay efendimm eskiden geliyorum dermişim kandırımışım gelmezmişim o da beklerken uyurmuş..ama artık bakıyormuş da hiç lafı dolandırmadan direk gelmiyorum demeye başlamışımm çok değişmişim:44::44::44:....bazen evdeki kadın benmiyim acaba eminmiyim diye şüpheye düşüyorummm:44::44::44::44: ben mi tuhafım benim koca mı anlamadım....baktım hakkaten depresyonist olmuş bayaa bunalım takılıyor kapattım pc yi gittim yanınaa
Son düzenleme: