oyyybir test yapsın sabah erkenden gitmişken alıverin bacımm
biz de senınlayızz ama her an dağılabilriz gibi de duruyoruz
sanada günaydın şekerim nasılsın bakalımGüünnnaayyyddııınnnnnn cancağızlarım...
Üzerimde bir yorgunluk hali var sanırsam hala uykumu alamadım...
Zorun ne neden erkenden kalktın yat aşşa derseniz de yatmam işte erken kalkan yol alır
sanada günaydın şekerim nasılsın bakalım
benide kaldırıp yollayan bi kocam olaydı işe nolurduukocamı yollayacam işe şimdi o ara yazıyorum topike...
töbe etmiştim yarışmaya katılmayacam diye tövbemi bozdum Allah affetsin
benide kaldırıp yollayan bi kocam olaydı işe nolurduu
hımm gördüm şekerim katılmıssın
ellerine sağlık..
adam saat 12 de giidyo dükkana ben 6 bucukta kalkıyorum bide aksam üzeri azıcık kestirsem uykucu diye laf yapıyo napayım ben bu adamısöyle kocana yollasın seni her sabah her daim
adam saat 12 de giidyo dükkana ben 6 bucukta kalkıyorum bide aksam üzeri azıcık kestirsem uykucu diye laf yapıyo napayım ben bu adamı
kızdıgımdada töbe yarabbim ne diyo biliyonmu savaşma seviş diyogerçekten katlanılması zor bir erkek türü
döveceksin yapacak bişi yok
boşa desem yuva yıkan olurum o sebepten aile içi şiddet çözer bu işi
bir testim bile yok olaydı yapardım valla 10.günüm bugün transfer olalı
aynende öyle olmuş işte senınlayız diyin sonra heriflayıza bağlayın gidin kocalarınızın yanına
kızdıgımdada töbe yarabbim ne diyo biliyonmu savaşma seviş diyo
öyle olunca gülmekten sinir filan kalmıyo valla
haklısın o yüzden arada direniyorum sağlam duruyorumpişkin ve duyarsız bencil bir tip zaman zaman uzak durulmalı
sinir filan kalmıyor demekle olmaz sinir etmeye devam eder yoksa sağlam duruş sergile cıvıma hemen
gülden ablaaa tüp bebeğe mi başladınnn
haklısın o yüzden arada direniyorum sağlam duruyorum
#diren nafiye
Anladım canım bbiz ilk tedavidede bunu bilerrek başlamıştık amaanladım gülümm..benim de tüpler alındı rahim de incelme var ondan sordumm...:26::26::26::26: bu işler uzun süüryor bizm durumumuzda..ben de başladım güyaaa ama kaç ay sürer bilmiyorumm...birkaç ayı bulacak galiba tedaviye geçişim şimdilik rahimi kontrol takip sürecindeyiz...bir yanda da rapor çıkarıyoruz..
O ses türkiyee ye takıldıkk yatamadık halen.... bayramı yaptınız geldin demek ne güzel..çocukluğumuzda kaldı o güzel kutlamalar biizm
ya varis in anlamı nedir canım anlamını bilerek söyleyeyim
inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için ben antalya tüp bebekte kemal özgür'e yaptırdım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?