• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

eguna ücretler ne kadar bide istediği testleri başkentte yaptırırsak sgk karsılıyomu ve her muayenede muayane ucreti ödeniyormu ve ne kadar

ücretler zamlanmış turquoisse son halini sana söyler benim vereceğim rakamlar yanıltıcı olur şu an...
durumunuz uygunsa tüp bebek raporu çırabilirler size o zaman sgk karşılar bir kısmını muayene ücretinide sgk karşılıyor ama bir kısmını sizden fark alıncak özel hastane normalde...özellere göre sgk ile anlaşması olduğundan daha uygun yani üviveriste ile özel hastanelerin fiyatları arasında bir ücreti var gayet makul...muayene ücreti 10 günde bir alınıyor yani 11.günde muayene ücreti yatırmadan işlemlerin yapılmaz...ben en son geçen yıl muayeneye 55 tl fark ödüyordum ama 100 küsürlerden bahsediyorlar şimdilerde..

yokkk malesef bilemiyorlar sonlanmıyor ya canlı oldu halde düşüyo yada böyle erken gidiyo ne bilim ya lanet olsun baska bir şey demiyorum artıkkk bnm kaderm bu

lanet okuma kuzum sen dilinden dua eksik olmayan inançlı hatunsun hepimiz türlü türlü sınavlardan geçiyoruz sabret birgün gelecek bebeğin ve seninle kalacak annesi:38:

ben yokken toplaşıp ben gelince dağılmışsınız bu bana yapılırımı uleennnnn:100::100:

ya varis çekerek evin iinde yürüdüm bence hareket et canım:34:

ya varis in anlamı nedir canım anlamını bilerek söyleyeyim :34:

merhba müge allah hayırlısını vrsin işalah pozitif olur sonucun bu arada hangi merkezde ve hangi doktora yaptırdın söyleyebilirmisin

inşallah canım teşekkür ederim iyi dileklerin için ben antalya tüp bebekte kemal özgür'e yaptırdım tavsiye ederim :34:

Me too :)))
Bugün herkez gezmelerde sanırım

ben ingilizceyi Türkçe okunuşu ile seviyom o ne öyle yabancı hayranlığı :1::1:
me too değil bi kere mi tuuuuuuu :1::1:
yok hafta sonu yok bayram derkene topiki boşladılar geleni gideni azarlayacam yapcak bişi yok :1::1::1:

Nasılsınız canlarr ? Gülden belki şokk olucaksın canım ama ben 2 gündür pijamalrla ev hali evden çıkamdım yani ehliyet kursunada gidemiyorum renglim agır geçiyor canım tm bugün hzırlandım çıkıcam eşim geldi bi hız mutfga girdim yemek hzırldım masasını hazırladım gitme iyi degilsin dedi bende tekrar pijamalrı giyindim oturuyoruz canım biryndanda test çözüyorumm tatlımm anlşıln günün çok güzel geçmişş sevindim senin adına:16:

Nasılsınız canlarr ? Gülden belki şokk olucaksın canım ama ben 2 gündür pijamalrla ev hali evden çıkamdım yani ehliyet kursunada gidemiyorum renglim agır geçiyor canım tm bugün hzırlandım çıkıcam eşim geldi bi hız mutfga girdim yemek hzırldım masasını hazırladım gitme iyi degilsin dedi bende tekrar pijamalrı giyindim oturuyoruz canım biryndanda test çözüyorumm tatlımm anlşıln günün çok güzel geçmişş sevindim senin adına:16:

izninle bir kaç dakika şok geçircem:53::53::53::53::53::52::52::52::27::27::27::37::37::37::37::1::1::1::1:
yalnız ev halinde hep pijamalı demek:1:
bari eşofmanlı ol..bak beni örnek al daha öncede dediğim gibi herif gelince ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum:1::1::1:
bak ehliyet sınavı var test çözmeye devam evde dur azcık...
ev hatunu günlerinin devamını diler yanaklarından öperim herkese selamlar:1::1::1:

izninle bir kaç dakika şok geçircem:53::53::53::53::53::52::52::52::27::27::27::37::37::37::37::1::1::1::1:
yalnız ev halinde hep pijamalı demek:1:
bari eşofmanlı ol..bak beni örnek al daha öncede dediğim gibi herif gelince ev eşofmanlarımı çıkarıp eş eşofmanlarımı giyiyorum:1::1::1:
bak ehliyet sınavı var test çözmeye devam evde dur azcık...
ev hatunu günlerinin devamını diler yanaklarından öperim herkese selamlar:1::1::1:

Canımm yaa bende paspal olmayı gerçekten sevmem gerçi paspallda degilim yawww gece pijamam farklı canımm:1::1: benimde eş pijamalrım varr şekerimm sexsi sexsi:1::1:
Sınav konusuna gelince canım çalışıyorum bakalım inş ilkinde geçerim tatlımm yoksa eşimin diline dolancagım kesinn on fırst vermemem lazımm bu arada annem ve babam istanbula geldiler birz önce çokk şükür yarın öglen giderim İNŞALLAH :16:

Canımm yaa bende paspal olmayı gerçekten sevmem gerçi paspallda degilim yawww gece pijamam farklı canımm:1::1: benimde eş pijamalrım varr şekerimm sexsi sexsi:1::1:
Sınav konusuna gelince canım çalışıyorum bakalım inş ilkinde geçerim tatlımm yoksa eşimin diline dolancagım kesinn on fırst vermemem lazımm bu arada annem ve babam istanbula geldiler birz önce çokk şükür yarın öglen giderim İNŞALLAH :16:

takılıyorum ben sana paspal olmadığını tahmin ediyorum zaten...
o sınav geçilcek uleennn erkek milletine yetişmemiz lazım trafikte:1:
ne güzel annenler geldi demek :46::46:

ben de evde paspalımm..napiim sabah kalkıyorum iş güç kahbvaltı pijamalarımı çıkarmadan bir de bakmışım akşam olmuş kim çıkaracak da geri giyecek..bazen eşimin gelmesine yakın şık bişeyler giyer beklerim ama bazen.....
kızlar ben yarım saate gelirim manava gitcez kocam meyve aşerdide :1:
oyyy :52::52::52:bir test yapsın sabah erkenden gitmişken alıverin bacımm:16::16::16::16::16:
ücretler zamlanmış turquoisse son halini sana söyler benim vereceğim rakamlar yanıltıcı olur şu an...
durumunuz uygunsa tüp bebek raporu çırabilirler size o zaman sgk karşılar bir kısmını muayene ücretinide sgk karşılıyor ama bir kısmını sizden fark alıncak özel hastane normalde...özellere göre sgk ile anlaşması olduğundan daha uygun yani üviveriste ile özel hastanelerin fiyatları arasında bir ücreti var gayet makul...muayene ücreti 10 günde bir alınıyor yani 11.günde muayene ücreti yatırmadan işlemlerin yapılmaz...ben en son geçen yıl muayeneye 55 tl fark ödüyordum ama 100 küsürlerden bahsediyorlar şimdilerde..
özel hastane ve işlem ücretlerine yüzde yüz zam gelmiş sanırımm tüm merkezler fiyatları uçurmuş...:50::50::50:

Son düzenleme:
canım aslında daha tedaviye başlamadım
şubatta hayırlısıyla
histereskopi hem tespit hemde tedavi amaçlı olacak
çizikde attıracam bende :1:
rahimde kalınlaşma çikolata kisti rezerv azlığı sol tüp yıkalı
sağ tüp de sıvı birikmesi var
anladım gülümm..benim de tüpler alındı rahim de incelme var ondan sordumm...:26::26::26::26: bu işler uzun süüryor bizm durumumuzda..ben de başladım güyaaa ama kaç ay sürer bilmiyorumm...birkaç ayı bulacak galiba tedaviye geçişim şimdilik rahimi kontrol takip sürecindeyiz...bir yanda da rapor çıkarıyoruz..:40::40::40:
bu arada selam kızlar
bayramı yaptım gelince uyudum sonra yemek hazırladım
yemek yedim vee artık
karşınızdayım :3::3::3:
valla çok yoruldum ben siz uyudunuz tabii :22::22:
O ses türkiyee ye takıldıkk yatamadık halen.... bayramı yaptınız geldin demek ne güzel..çocukluğumuzda kaldı o güzel kutlamalar biizm:21::21::21::32::32::32:
cancağızlarım gezmelerden geldim sizınlayım:1::1::1:

biz de senınlayızz ama her an dağılabilriz gibi de duruyoruz:1::1::1::9::9::9::15::15:

bidiqperge benim kızım bunların hazır olanına bir keresinde arkadaş getirdi ondan sonra müptela oldu, ben de kalıplarını almıştım yapıcaktım ama acaba kızımın istediği tatta olacak mı diye düşünüyordum.Ama senin buraya koyduğun resimler kızımın sevdiklerinin aynısı:46::46::46:
Tarifini hemmen aldım, e bide teşekkür edeyim dedim bari:40::40::40::40:

Ay canım çok sevindim. Bişi diyim mi benim keklerim acaip meşhurdur ve tarifini kimseye vermem. Özel hissettirirler çünkü kendimi:) Ama sizlerle paylaştım valla kıymetinizi bilin anacım:1::kkk:

kızlar transferimi oldum inci tanelerimi aldım geldim çok şükür.
başka bir ilde transfer olduğum için size yazmam geç oldu.
dün hastaneye gittim. saat 1 de merkezde ol dediler çıktık ordan.
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
zaten benim sadece 2 tane embriyom kaldı ve onlar dondurulmuştu.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
neyse 5 buçuk gibi transferimi oldum çıktım.
2 tane blast embriyo transfer edildi. :52:
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim :1:
transferin çok iyi geçtiğini söyledi.
şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum.

Ay hadi hayırlısı. Bana da önümüzdeki ay dondurulmuş transfer edilecek. Heyecanlıyım çünkü iki tane verilecek bu sfer.

Back