• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar pazara gidiyorummm bakalımm bayram günü neler gelmiş.:10::10::10:...akşama görüşrüz..ben gelene kadar toplaşın taam mıı boş bırakmayın topiğimizi gülden de yokk gelmesi sürebilir:16::16::3::3::3::3:

kıyamam demek senin kaybında ilerleyen dönemdeydi:5::5::5:
Rabbim yaşatmasın bir daha...
inşallah kötü günlerini unutturacak bebeğin gelir bir an evvel...
neden gebelikler sonlanıyor bellimi peki:26:

yokkk malesef bilemiyorlar sonlanmıyor ya canlı oldu halde düşüyo yada böyle erken gidiyo ne bilim ya lanet olsun baska bir şey demiyorum artıkkk bnm kaderm bu

hulusi Bülent zeyneloğluna gidenler ve gidipde hamile kalanlar yazabilirmi kimlerdir ben yarın öğleden sonra hulusi hoca ile görüşmem var kasım tüp bebek adayıyım ankaradaki tüm merkezleri gezdim sadece hulusi hoca kaldı dün gece hulusi hocayı duyana kadar ankalifea karar vermiştik ama sanırım fikrimiz değişmek üzere yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

hulusi Bülent zeyneloğluna gidenler ve gidipde hamile kalanlar yazabilirmi kimlerdir ben yarın öğleden sonra hulusi hoca ile görüşmem var kasım tüp bebek adayıyım ankaradaki tüm merkezleri gezdim sadece hulusi hoca kaldı dün gece hulusi hocayı duyana kadar ankalifea karar vermiştik ama sanırım fikrimiz değişmek üzere yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar

tam yerine gelmişsin canım buradaki bi çok kişi hulusi hocanın hastası ve bi çoğuda bebeklerine kavuştu önce Allah sonra hulusi hoca sayesinde darısı başına

tam yerine gelmişsin canım buradaki bi çok kişi hulusi hocanın hastası ve bi çoğuda bebeklerine kavuştu önce Allah sonra hulusi hoca sayesinde darısı başına

işalah bizede naip olur cnm sendemi hulusi hocanın hastasısın ve sonucun nedir bide bşey sorucam fiyatlar konusunda bilginiz varmıdır gerçi bu bizim için en önemsiz konu olsunda ne kadara olursa olsun ama genede bu noktayıda düşünmek lazım azda olsa

işalah bizede naip olur cnm sendemi hulusi hocanın hastasısın ve sonucun nedir bide bşey sorucam fiyatlar konusunda bilginiz varmıdır gerçi bu bizim için en önemsiz konu olsunda ne kadara olursa olsun ama genede bu noktayıda düşünmek lazım azda olsa

amin inşallah bizde tez vakitte bebeklerimize kavuşuruz

ben hulusi hocanın hastası değilim caım ama başta bu topiğin sahibi egunal arkadaşımız olmak üzere bi çok hastası var bu topikte kızlar gelince sana istediğin tüm bilgileri verirler:34::34::34::34::34:

ben de bugun kalp atışlarını duydum arkadaşlar allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ben transferin 2.günü bruncha ordan da alışveriş merkezine gitmiştim yeni transferi olan arkadaşlara tavsiyem sürekli yatıp kendinizi strese sokmayın rahat olun gezin dolaşın :)

canım ben hulusi hocanın hastasıyım
ikizlerim şu an 8 aylık oldular
darışı başına inşallah
mükemmel bir insan ve hoca
allah yardımcınız olsun

canım ben hulusi hocanın hastasıyım
ikizlerim şu an 8 aylık oldular
darışı başına inşallah
mükemmel bir insan ve hoca
allah yardımcınız olsun

coook cok teşekkür ederim ben sizleri duydukça hem seviniyor hemde umutlanıyorum cnm peki sizin sorun neydi acaba bide hulusi hoca sanırım tüm muayeneleri kendi yapıyo bütün işlemleride

Geçmiş olsun Yterciimm..iyi bak kendinee bal zencefil limon karışımlı limonata sabah akşam içmeye devam et birkaç günde toparlarsınn bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ..yan etkisi olmayan tek baharat zencefil...hamilelelere bile mide bulantısı için tavsiye ediliyor

Hayırlı olsun canım yeni tedavin ..rahimdeki sıkıntın neydi canımm histereskopi ile tesbit mi edilecek tedavi mi :44::44::44:

canım aslında daha tedaviye başlamadım
şubatta hayırlısıyla
histereskopi hem tespit hemde tedavi amaçlı olacak
çizikde attıracam bende :1:
rahimde kalınlaşma çikolata kisti rezerv azlığı sol tüp yıkalı
sağ tüp de sıvı birikmesi var

bu arada selam kızlar
bayramı yaptım gelince uyudum sonra yemek hazırladım
yemek yedim vee artık
karşınızdayım :3::3::3:
valla çok yoruldum ben siz uyudunuz tabii :22::22:

kızlar transferimi oldum inci tanelerimi aldım geldim çok şükür.
başka bir ilde transfer olduğum için size yazmam geç oldu.
dün hastaneye gittim. saat 1 de merkezde ol dediler çıktık ordan.
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
zaten benim sadece 2 tane embriyom kaldı ve onlar dondurulmuştu.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
neyse 5 buçuk gibi transferimi oldum çıktım.
2 tane blast embriyo transfer edildi. :52:
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim :1:
transferin çok iyi geçtiğini söyledi.
şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum.

inşallah sana sımsıkı tutunurlar canım
Allah pozitif sonuçlar göstersin inşallah

ben de bugun kalp atışlarını duydum arkadaşlar allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ben transferin 2.günü bruncha ordan da alışveriş merkezine gitmiştim yeni transferi olan arkadaşlara tavsiyem sürekli yatıp kendinizi strese sokmayın rahat olun gezin dolaşın :)

benim bugün 2. günüm yatmadığım zaman düşüverecek gibi geliyo yatmayınca tedirgin oluyorum :18:

inşallah sana sımsıkı tutunurlar canım
Allah pozitif sonuçlar göstersin inşallah

inşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

benim bugün 2. günüm yatmadığım zaman düşüverecek gibi geliyo yatmayınca tedirgin oluyorum :18:

inşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah

ya varis çekerek evin iinde yürüdüm bence hareket et canım:34:

merhba müge allah hayırlısını vrsin işalah pozitif olur sonucun bu arada hangi merkezde ve hangi doktora yaptırdın söyleyebilirmisin

canım saha öncede dedim gibi tavsiye ediyorum bir kimyasal gebeliğim bir de negatifim var kesinlikle görüş tercihi ondan yana kullanacaksın...yalnız merkez çok kalabalık oluyor gider gitmez görüşemeyebilirsin beklemen gerekebilir..

canım saha öncede dedim gibi tavsiye ediyorum bir kimyasal gebeliğim bir de negatifim var kesinlikle görüş tercihi ondan yana kullanacaksın...yalnız merkez çok kalabalık oluyor gider gitmez görüşemeyebilirsin beklemen gerekebilir..

eguna ücretler ne kadar bide istediği testleri başkentte yaptırırsak sgk karsılıyomu ve her muayenede muayane ucreti ödeniyormu ve ne kadar

Back