- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
amiiiinn canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. antalya tüp bebekte yaptırdım canım.
Antalya civarında yaşıyorsun demek..ikiz annesi olurusn inşaallah canımcımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiiiinn canım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. antalya tüp bebekte yaptırdım canım.
Ohhh iyi geçmesine sevindim en kısa zamanda bebiş haberleri alman nasip olur inşallah cnm
Antalya civarında yaşıyorsun demek..ikiz annesi olurusn inşaallah canımcımm..
kıyamam demek senin kaybında ilerleyen dönemdeydi
Rabbim yaşatmasın bir daha...
inşallah kötü günlerini unutturacak bebeğin gelir bir an evvel...
neden gebelikler sonlanıyor bellimi peki:26:
hulusi Bülent zeyneloğluna gidenler ve gidipde hamile kalanlar yazabilirmi kimlerdir ben yarın öğleden sonra hulusi hoca ile görüşmem var kasım tüp bebek adayıyım ankaradaki tüm merkezleri gezdim sadece hulusi hoca kaldı dün gece hulusi hocayı duyana kadar ankalifea karar vermiştik ama sanırım fikrimiz değişmek üzere yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
tam yerine gelmişsin canım buradaki bi çok kişi hulusi hocanın hastası ve bi çoğuda bebeklerine kavuştu önce Allah sonra hulusi hoca sayesinde darısı başına
işalah bizede naip olur cnm sendemi hulusi hocanın hastasısın ve sonucun nedir bide bşey sorucam fiyatlar konusunda bilginiz varmıdır gerçi bu bizim için en önemsiz konu olsunda ne kadara olursa olsun ama genede bu noktayıda düşünmek lazım azda olsa
hulusi Bülent zeyneloğluna gidenler ve gidipde hamile kalanlar yazabilirmi kimlerdir ben yarın öğleden sonra hulusi hoca ile görüşmem var kasım tüp bebek adayıyım ankaradaki tüm merkezleri gezdim sadece hulusi hoca kaldı dün gece hulusi hocayı duyana kadar ankalifea karar vermiştik ama sanırım fikrimiz değişmek üzere yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
canım ben hulusi hocanın hastasıyım
ikizlerim şu an 8 aylık oldular
darışı başına inşallah
mükemmel bir insan ve hoca
allah yardımcınız olsun
Geçmiş olsun Yterciimm..iyi bak kendinee bal zencefil limon karışımlı limonata sabah akşam içmeye devam et birkaç günde toparlarsınn bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor ..yan etkisi olmayan tek baharat zencefil...hamilelelere bile mide bulantısı için tavsiye ediliyor
Hayırlı olsun canım yeni tedavin ..rahimdeki sıkıntın neydi canımm histereskopi ile tesbit mi edilecek tedavi mi :44::44::44:
kızlar transferimi oldum inci tanelerimi aldım geldim çok şükür.
başka bir ilde transfer olduğum için size yazmam geç oldu.
dün hastaneye gittim. saat 1 de merkezde ol dediler çıktık ordan.
sonra tel geldi merkezden. doktorum aradı. ben sana sormadan tek embriyo çözdürdüm sence napalım diye.
zaten benim sadece 2 tane embriyom kaldı ve onlar dondurulmuştu.
bende 2 tane isterim dedim. dr ilk denemen tek koyalım falan dedi ama zaten ben 2. denemede tek embriyo istemem daha fazla olsun isterim dedim ve 2 tanede karar kıldık.
neyse 5 buçuk gibi transferimi oldum çıktım.
2 tane blast embriyo transfer edildi.
dr um tek koyacaktık yaa ikiz olacak korkuyorum dedi. bende, bizde seviniriz dedim
transferin çok iyi geçtiğini söyledi.
şimdi sabırsızlıkla test günümü bekliyorum.
ben de bugun kalp atışlarını duydum arkadaşlar allah isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ben transferin 2.günü bruncha ordan da alışveriş merkezine gitmiştim yeni transferi olan arkadaşlara tavsiyem sürekli yatıp kendinizi strese sokmayın rahat olun gezin dolaşın :)
inşallah sana sımsıkı tutunurlar canım
Allah pozitif sonuçlar göstersin inşallah
benim bugün 2. günüm yatmadığım zaman düşüverecek gibi geliyo yatmayınca tedirgin oluyorum :18:
inşallah canım Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah
canım saha öncede dedim gibi tavsiye ediyorum bir kimyasal gebeliğim bir de negatifim var kesinlikle görüş tercihi ondan yana kullanacaksın...yalnız merkez çok kalabalık oluyor gider gitmez görüşemeyebilirsin beklemen gerekebilir..