Tüp Bebek Günlüğümüz !

becerikli hatunnn

EVET YAAA BEN YEĞENLERİME NE ALIRSAM ALAYIM ÇOK MUTLU OLUYORUMM AMA BU GÜN KIZ OKADAR TATLIYDI Kİ (5;5 aylık) BEBEK ARABASINDA YATIYOR ÜZERİNE KIYAFETLERİ KOYUYORUM BAK CİCİ DİYORUM NASIL GÜLÜYOR ÇOK KEYİF ALDIK DIŞARDA OLMAKTAN

birde şu resimleri düzgün ekleye bilseydimm iyiydi

yetercim sen hic bi zaman online gitunmuyosun tatlim.suanda da offline sin mesela gorunmez giriyosun sanirim canin.
mehtos iyiyim.cnm kv gildeyim.sen napiosun? ben de bi tek.ucumuzu gorunce bensiz toplanmisiniz dedim :)

yetercim sen hic bi zaman online gitunmuyosun tatlim.suanda da offline sin mesela gorunmez giriyosun sanirim canin.
Mehtos iyiyim.cnm kv gildeyim.sen napiosun? Ben de bi tek.ucumuzu gorunce bensiz toplanmisiniz dedim :)

evet canım biliyorum takıldım sana

kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.

canım çok şükür ki bebeğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah sütüm gelmedi diye üzülme stres yapma gelecek se de gelmez gelir inşllah

mehtos iyiyim.cnm kv gildeyim.sen napiosun? ben de bi tek.ucumuzu gorunce bensiz toplanmisiniz dedim :)

İyi canım karakuzumun yanındaydın çookk güzel bir gün geçirdik 4 kız birde eloşş 5 kız yanii:122::122::122:çokkk tatlı çokk akıllı oluyor git gide kuzummm yaaaa gitgide yrılışımız dah zor oluyor canıımgeldim duş aldım ders çalışıyorum tatlıım böyle işte gribin nasıl oldu bacıı

afiyet olsun bal şeker olsun canımcımm haklısın bilgisayar başına geçti mi hooop mutlaka burdayımm..kaç yıllık geçmişimiz var buranın adı da başka tadı da ..neyse ki temziliğim bitti... yarında gene karşıya yolcuyum..görümcekin hayıtlı işi için giidyoruz mecburen gece
yiğidim aslanım koçumu doyurdum geldim şimdi sizınlayım ama siz nerdesiniz
kalacaz
burayayuz daaa yeteneksizsinize takıldık kaldıkk yerlere yattık gülmekten kırgızıstanlı çocukla yanındaki çocuk kopardı herkesii
Selam kızlar .nasılsınız?
selaaammm

ne guzel yapmissiniz cnm ..motorda ilerleme kaydettin mi? dun calisicaktin...
gribim tamamen gecmemekle birlikte fena degil antibiyotige basladim ya.

hoigeldinn mehtapcımm....eloşla olunur da gün kötü geçebilri mii Rabbim sana da tez zamanda eloş kadra güzel bir bebeş gönderisn inşaallah canım benimm
becerikli hatunnn
inşaallah beceriirimm ilk defa battaniye örecem daha önceden başaldım bitmemmişti söktüm beğenmeyip bu sefr içime sinecek inşaalah..hediye olacak inşaallahbitince paylaşırım resminiörmeye devamm

ne guzel yapmissiniz cnm ..motorda ilerleme kaydettin mi? dun calisicaktin...
gribim tamamen gecmemekle birlikte fena degil antibiyotige basladim ya.

Dün deneme sınvım fen degildi canım çogunu yaptım öneöli olan gerçek sınv cnım haftaya cumartesi görücezzz :26::26: İNŞŞ kazanırım kuzumm bi diger trf gelsene kuzum

bebişllerle gün gece başka güzel geçiyor kv de geçirdiğimiz bayramı bile güzellleştirdi eltimin yakışıklı ve canayakın paşası.....hergünümüz ayrı güzeldi sıpaa nasıl güzel di bıcır bıcır konuşuyordu.. kız çockları daha bir ttalı oluyor Rabbim sana da böyle nazlı güzel bir kız çocuğu nasip etsin bitanem inşaallah
bensiz toplastiniz ha hain domdomlar :)))

Canlarrrrr nasılsınız sanki üçümüzmü varız neee?
ben de burdayıımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…