hoşbulduk yetercimm...kardeşim gelemiyormuş yarın kahvaltıyaa geleceklerdieşi rahatsızlanmışş..o da nöbetten çıkıp bana geleceklerdi..eve dönecem dedi....yoksa mutfakta kek börek yapacaktım onun yerine elimde örgü şişleri hem size bakıyorum hem de iki dürtüyorumm
şimdi geldim jülooooo
kocacım aç kalmasın dedim de yemek felan yedik işte..
ne güzel iyi yapmışsınız canım bende en çok paşalarıma alışveriş yapmayı seviyorum...
çok zevli..
heee uğramıyon ama vardır elbet bi meşguliyetin yoksa seni kimse alıkoyamaz topike gelme konusunda:13::13:
canlarrrrr nasılsınız sanki üçümüzmü varız neee?
canlarrrrr nasılsınız sanki üçümüzmü varız neee?
birde şu resimleri düzgün ekleye bilseydimm iyiydi
yetercim sen hic bi zaman online gitunmuyosun tatlim.suanda da offline sin mesela gorunmez giriyosun sanirim canin.
Mehtos iyiyim.cnm kv gildeyim.sen napiosun? Ben de bi tek.ucumuzu gorunce bensiz toplanmisiniz dedim :)
kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.
yetercim sen hic bi zaman online gitunmuyosun tatlim.suanda da offline sin mesela gorunmez giriyosun sanirim canin.
mehtos iyiyim.cnm kv gildeyim.sen napiosun? ben de bi tek.ucumuzu gorunce bensiz toplanmisiniz dedim :)
afiyet olsun bal şeker olsun canımcımm haklısın bilgisayar başına geçti mi hooop mutlaka burdayımm..kaç yıllık geçmişimiz var buranın adı da başka tadı da ..neyse ki temziliğim bitti... yarında gene karşıya yolcuyum..görümcekin hayıtlı işi için giidyoruz mecburen geceşimdi geldim jülooooo
kocacım aç kalmasın dedim de yemek felan yedik işte..
ne güzel iyi yapmışsınız canım bende en çok paşalarıma alışveriş yapmayı seviyorum...
çok zevli..
heee uğramıyon ama vardır elbet bi meşguliyetin yoksa seni kimse alıkoyamaz topike gelme konusunda:13::13:
kalacazyiğidim aslanım koçumu doyurdum geldim şimdi sizınlayım ama siz nerdesiniz
selaaammmSelam kızlar .nasılsınız?
evet canım biliyorum takıldım sana
İyi canım karakuzumun yanındaydın çookk güzel bir gün geçirdik 4 kız birde eloşş 5 kız yanii:122::122::122:çokkk tatlı çokk akıllı oluyor git gide kuzummm yaaaa gitgide yrılışımız dah zor oluyor canıımgeldim duş aldım ders çalışıyorum tatlıım böyle işte gribin nasıl oldu bacıı
hoigeldinn mehtapcımm....eloşla olunur da gün kötü geçebilri mii Rabbim sana da tez zamanda eloş kadra güzel bir bebeş gönderisn inşaallah canım benimmİyi canım karakuzumun yanındaydın çookk güzel bir gün geçirdik 4 kız birde eloşş 5 kız yanii:122::122::122:çokkk tatlı çokk akıllı oluyor git gide kuzummm yaaaa gitgide yrılışımız dah zor oluyor canıımgeldim duş aldım ders çalışıyorum tatlıım böyle işte gribin nasıl oldu bacıı
inşaallah beceriirimm ilk defa battaniye örecem daha önceden başaldım bitmemmişti söktüm beğenmeyip bu sefr içime sinecek inşaalah..hediye olacak inşaallahbecerikli hatunnn
ne guzel yapmissiniz cnm ..motorda ilerleme kaydettin mi? dun calisicaktin...
gribim tamamen gecmemekle birlikte fena degil antibiyotige basladim ya.
bebişllerle gün gece başka güzel geçiyorEVET YAAA BEN YEĞENLERİME NE ALIRSAM ALAYIM ÇOK MUTLU OLUYORUMMAMA BU GÜN KIZ OKADAR TATLIYDI Kİ (5;5 aylık) BEBEK ARABASINDA YATIYOR ÜZERİNE KIYAFETLERİ KOYUYORUM BAK CİCİ DİYORUM NASIL GÜLÜYOR ÇOK KEYİF ALDIK DIŞARDA OLMAKTAN
bensiz toplastiniz ha hain domdomlar :)))
ben de burdayıımmCanlarrrrr nasılsınız sanki üçümüzmü varız neee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?