• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

jüliiiii bebekim sevsinler senin hamilelik takviminiiii:54::54::54::46::46::46::52::52: .....Rabbim sonuna kadara sağlıkla devamını nasip etsin bitanem :nazar::nazar::49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:inşaallah o günleri hepp beraber göreceğiz...:38::38::29::29::29:

sagol bebikimm inşallahhhhh darısı isteyen herkese olsun inşallahhh

hoigeldinn mehtapcımm....eloşla olunur da gün kötü geçebilri mii Rabbim sana da tez zamanda eloş kadra güzel bir bebeş gönderisn inşaallah canım benimm:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

inşaallah beceriirimm ilk defa battaniye örecem daha önceden başaldım bitmemmişti söktüm beğenmeyip bu sefr içime sinecek inşaalah..hediye olacak inşaallah:16::16::16::16:bitince paylaşırım resmini:32::32::32::6::6::6::6:örmeye devamm:6::6::6:

Sagoll semoşumm Rabbimm sanada senin gibi tatlı ,sevgi dolu ,iyi niyetli aklı başında bir evlt nasip eder İNŞALLAH balımm :16:battaniyeyi heyecanl bekliyoruz canım seninde kızkareşin gelemiyo demekki sglık olsun cnımm sende görümceklerde gelinlik görevini ypr dönersin canım evine olsunn:16:

şimdi geldim jülooooo:1::1:
kocacım aç kalmasın dedim de yemek felan yedik işte..

ne güzel iyi yapmışsınız canım bende en çok paşalarıma alışveriş yapmayı seviyorum...
çok zevli..

heee uğramıyon ama vardır elbet bi meşguliyetin yoksa seni kimse alıkoyamaz topike gelme konusunda:13::13::1:

ohh afiyet bal şeker olsunnn canımmm

$1374306_673355979342427_1434046941_n.jpg :1:iyi geceleerrrrr demeye geldim:16:

Sagoll semoşumm Rabbimm sanada senin gibi tatlı ,sevgi dolu ,iyi niyetli aklı başında bir evlt nasip eder İNŞALLAH balımm :16:battaniyeyi heyecanl bekliyoruz canım seninde kızkareşin gelemiyo demekki sglık olsun cnımm sende görümceklerde gelinlik görevini ypr dönersin canım evine olsunn:16:

yapıcaz bişeyler bakalımm..orda bulunmasak olmaz sonuçtaa diğer abisiyle yengesi gelemiyor kaldılar elimee:1::1::1::9::9::9::9:
Allah rahatlık versin ben yatıyorum geç bile kaldımm..yarın erken kalkıcamm kuaföre falan gideyim diyorumm şöyle bir arzı endam etmek lazımmm:12::12::32::32::32:

kuzucum topik aktif olunca mesajı görmemiş olabilirim bişi olmadı iyisin dimi:48::48:

vaayyyy iyiymiş....
tabii kaynana modundasın şu an hemde gencecik ne yapıyo acaba hatun sana merak ettim:30::30:

İyim cnm annemin yanına geldim hastane işleryle ilgileniyorum üzntü strsten hasta oldu hep annecimm o raht etsin iyi olsun da inş öyle yani:16:sende sormasan kimse bilmiyor öldümmü kaldımmı:43:

İyim cnm annemin yanına geldim hastane işleryle ilgileniyorum üzntü strsten hasta oldu hep annecimm o raht etsin iyi olsun da inş öyle yani:16:sende sormasan kimse bilmiyor öldümmü kaldımmı:43:

Çoook geçmiş olsun ben de takip edemiyorum fazla .. Annelere bişi olmasın onlar melek melek :) inşallah çok önemli bi rahatsızlığı yoktur cnm hayırdır noldu anneciğine duarımız onunla.

Kıyamam yaa çok geçmiş olsun:5::5::5:
canım bir mesaj yazıp çıkınca ve yeni arkadaşlarımız çok sayıda olunca sana yazan olmayabilir kötü manada üzerine alınma lütfen üzülürüm:38:

Günaydın arkadaşlar! Yine yüksek ateşli, silik pozitif testli ve uykulu bir güne başladım.:41:

Dün doktor ilacı kesince kanama başlamalıydı dedi. İlaçtan sonra kaçıncı gün kanamanız başlamıştı?

Günaydıınnnn musmutlu pazarlarımız olsun inşallah...
Herif günü bugün iyi davranın kocalarınıza çemkirmeyin aşk kokar onlar candırlar:98::1:

Aaay canım öyle deme :50: ne oldu canım hayırdır? İnşallah kötü bir şey değildir

Günaydın arkadaşlar! Yine yüksek ateşli, silik pozitif testli ve uykulu bir güne başladım.:41:

Dün doktor ilacı kesince kanama başlamalıydı dedi. İlaçtan sonra kaçıncı gün kanamanız başlamıştı?

günaydın canım daha öncede dedim ben değerim 200 iken ilaçları bıraktım 2 gün sonra kanamam geldi ama bence o regl değildi ara kanama gibi bişeydi...ben sana genel bir bilgi vereyim kızlardan gördüğüm ilaçları bıraktıktan maksimum 1 hafta sonra regl oldu kızlar ama bu negatif sonuçta böyleydi sende pozitif bir durum var bhcg salgılarken bekleme kanama olacağını doktorunuda anlamadım bu karara nasıl varıyor ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra regl olmanı nasıl bekler bunu rahmine ultrasonda baktıdamı söyledi peki rahim duvarı ince ise bekleyebilir bun aksi halde bhcg artarken regl beklemesi değişik olur:26::26::26:

Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için

Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için

iki merkez arasında kalmışsan genart diyebilirim ama sen bilirsin tatlım...
sebepsiz infertilite teşhisi konurken hangi testlere bakıldı neler yapıldı eşin ve sana:40:

kızlaaaarr yarın transferim var dondiriklerimi almaya gidicem artık çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır :32:

iki merkez arasında kalmışsan genart diyebilirim ama sen bilirsin tatlım...
sebepsiz infertilite teşhisi konurken hangi testlere bakıldı neler yapıldı eşin ve sana:40:

bana hsg hormon tesleri usg yapıldı eşime spermiogram scrotal usg üroloji kontrolü bi sorun yok 2 aşılama başarısız şimdi tüp bebek uzun protokol yaptırcaz tek aklımıza takılan acaba tutunmadamı sorun oluyor bu yüzden iyi bi merkez bulmamız lazım cnm sizce başka daha iyilri varmıdır genarttan daha iyisi biz henüz cok tecrübesiziz

günaydın canım daha öncede dedim ben değerim 200 iken ilaçları bıraktım 2 gün sonra kanamam geldi ama bence o regl değildi ara kanama gibi bişeydi...ben sana genel bir bilgi vereyim kızlardan gördüğüm ilaçları bıraktıktan maksimum 1 hafta sonra regl oldu kızlar ama bu negatif sonuçta böyleydi sende pozitif bir durum var bhcg salgılarken bekleme kanama olacağını doktorunuda anlamadım bu karara nasıl varıyor ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra regl olmanı nasıl bekler bunu rahmine ultrasonda baktıdamı söyledi peki rahim duvarı ince ise bekleyebilir bun aksi halde bhcg artarken regl beklemesi değişik olur:26::26::26:

Canım ultrason yaptı, rahim kalınmış. Kanaman çok olabilir dedi. 1 hafta bekleyelim hcg'ye yine bakalım dedi. Çekinerek dış gebelik riskinden bahsetti. Neyse her halde bir yerden sonra değer düşmeye başlar. Bugün çizgi daha silikti. İnşallah regl olurum ben de bir haftaya.

Bir dahakine 3 embriyo koyacakmış!!!! :52::52::52: Çok heycanlıyım

Back