• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ultrason yaptı, rahim kalınmış. Kanaman çok olabilir dedi. 1 hafta bekleyelim hcg'ye yine bakalım dedi. Çekinerek dış gebelik riskinden bahsetti. Neyse her halde bir yerden sonra değer düşmeye başlar. Bugün çizgi daha silikti. İnşallah regl olurum ben de bir haftaya.

Bir dahakine 3 embriyo koyacakmış!!!! :52::52::52: Çok heycanlıyım

Geçmiş olsun cnm. İnşallah bidahakine. Ama siz neden kür yapmıyorsunuz yüp bebek öncesi rahimi gebeliğe hazırlasanız belkide hiç negatif olmicak

kızlaaaarr yarın transferim var dondiriklerimi almaya gidicem artık çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır :32:

Hadi canım inşallah bu sefer sana bebeğini getirir tedavin.

bana hsg hormon tesleri usg yapıldı eşime spermiogram scrotal usg üroloji kontrolü bi sorun yok 2 aşılama başarısız şimdi tüp bebek uzun protokol yaptırcaz tek aklımıza takılan acaba tutunmadamı sorun oluyor bu yüzden iyi bi merkez bulmamız lazım cnm sizce başka daha iyilri varmıdır genarttan daha iyisi biz henüz cok tecrübesiziz

Bence Gentart çok iyi. Bizim de son denememiz oradaydı. Doktorum dışrıdandı. Ben laboratuvarlarını, hemşireleri, biyologları çok beğendim. Ayrıca dürüst bir yer. Çok açık iletişim kuruyorlar. Sorduğum her soruya cevap aldım. Yeteri kadar bilgilendiriyorlar. Fiyatları da çok iyi. 3500 TL. Anatolia'da denemiştik ve kandırıldığımızı düşünüyorum. Tutmayacağı neredeyse belli olan embriyoları dondurdular. Dondurmak için 750 tl, dondurulmuş transferi için ilaçlar hariç 3250 TL civarında ödedik. Genart kaliteli olduğundan emin olmadan dondurmuyor. Diğer merkez bir teknikten bahsediyor başka teknik uyguluyordu. Genart öyle değil. Bence tüp bebek için çok iyi tercih.

Geçmiş olsun cnm. İnşallah bidahakine. Ama siz neden kür yapmıyorsunuz yüp bebek öncesi rahimi gebeliğe hazırlasanız belkide hiç negatif olmicak

Canım çok sağol. Yapayım bu ay :) Hangisini önerirsin?

9ay çok sağol canım inşallah hepimizde en kısa zamanda kavuşuruz evlatlarımıza. senin içinde vardır bunda da bir hayır diyelim. rabbimin gördüğünü biz göremeyiz o herşeyin en iyisini biz kullarına nasip eder zaten.

Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için

Canım bir de her şeye sebepsiz diyorlar zaten. Ben de endometriosis var (çikolata kisti), eşimde morfoloji %3 ama sebepsizmiş çünkü bunlar engel değilmiş.

Ankalife ile görüştüm ben. Onların da ekip olarak çalışması çok hoşuma gitti. İmmünoloji uzmanı var, patalog var, kadın doğrum, embriyolog, biyolog herkes kendi uzmanlık konusuna bakıyor. Şimdiye yadar bana "yapalım belki tutar" yaklaşımı uygulandı. Ankalife yapmadan önce iyice araştırıyor anladığım kadarıyla. Fakat ben çok fazla testten, tedaviden sıkıldığım için orayı tercih etmedim. Şuanki doktorum tedavi edilebilen problemler var varsayıp test yapmadan onun tedavisini veriyor. Örneğin ankalife rahimden biyopsi alıp tutunma molekülleri var mı diye bakıyor şuanki doktorum tüp bebek öncesinde tutunma moleküllerini arttıran bir şey yapıyor. Ankalife immünolojik bir problem var mı diye kan testi istiyor benim doktorum immünolojik bir şey varsa zaten yapacağım şey prednol ve coreaspirin vermek diyor ve kafadan ilacı veriyor. Aslında bilimsel yaklaşan Ankalife daha iyi gelse de tüp bebekte her şey gri. Yani immünolojik bir sorunun olabilir ama çok rahat hamile kalabilirsin. O zaman boşu boşuna seni kurculanmış olacaklar. Belki zaman kaybedeceksin. Yaşını bilmiyorum ama zaman çok önemli bizim için. Benim düşüncem eğer üst üste başarısız denemeler oluyorsa Ankalife'a gidip kapsamlı araştırmalardan geçtikten sonra tedavi olmak.

Son düzenleme:
İyi pazarlar arkadaşlar. Nasılsınız. Hamişler nasıl gidiyo. Benm hamilim iyi gidio Allah'a şükürler olsun. Allahım kimsenîn kucağını boş bırakmasın

İyi pazarlar arkadaşlar. Nasılsınız. Hamişler nasıl gidiyo. Benm hamilim iyi gidio Allah'a şükürler olsun. Allahım kimsenîn kucağını boş bırakmasın

iyi pazarlar canım inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. bende yarın transfer olcam heyecan dorukta

Canım bir de her şeye sebepsiz diyorlar zaten. Ben de endometriosis var (çikolata kisti), eşimde morfoloji %3 ama sebepsizmiş çünkü bunlar engel değilmiş.

Ankalife ile görüştüm ben. Onların da ekip olarak çalışması çok hoşuma gitti. İmmünoloji uzmanı var, patalog var, kadın doğrum, embriyolog, biyolog herkes kendi uzmanlık konusuna bakıyor. Şimdiye yadar bana "yapalım belki tutar" yaklaşımı uygulandı. Ankalife yapmadan önce iyice araştırıyor anladığım kadarıyla. Fakat ben çok fazla testten, tedaviden sıkıldığım için orayı tercih etmedim. Şuanki doktorum tedavi edilebilen problemler var varsayıp test yapmadan onun tedavisini veriyor. Örneğin ankalife rahimden biyopsi alıp tutunma molekülleri var mı diye bakıyor şuanki doktorum tüp bebek öncesinde tutunma moleküllerini arttıran bir şey yapıyor. Ankalife immünolojik bir problem var mı diye kan testi istiyor benim doktorum immünolojik bir şey varsa zaten yapacağım şey prednol ve coreaspirin vermek diyor ve kafadan ilacı veriyor. Aslında bilimsel yaklaşan Ankalife daha iyi gelse de tüp bebekte her şey gri. Yani immünolojik bir sorunun olabilir ama çok rahat hamile kalabilirsin. O zaman boşu boşuna seni kurculanmış olacaklar. Belki zaman kaybedeceksin. Yaşını bilmiyorum ama zaman çok önemli bizim için. Benim düşüncem eğer üst üste başarısız denemeler oluyorsa Ankalife'a gidip kapsamlı araştırmalardan geçtikten sonra tedavi olmak.

ankalifeda kimle görüştüüz bide nerde yaptırdın tüp bebeki ve sonuç ve sebebi nedir sizinkinin cnm

Hadi canım inşallah bu sefer sana bebeğini getirir tedavin.

Bence Gentart çok iyi. Bizim de son denememiz oradaydı. Doktorum dışrıdandı. Ben laboratuvarlarını, hemşireleri, biyologları çok beğendim. Ayrıca dürüst bir yer. Çok açık iletişim kuruyorlar. Sorduğum her soruya cevap aldım. Yeteri kadar bilgilendiriyorlar. Fiyatları da çok iyi. 3500 TL. Anatolia'da denemiştik ve kandırıldığımızı düşünüyorum. Tutmayacağı neredeyse belli olan embriyoları dondurdular. Dondurmak için 750 tl, dondurulmuş transferi için ilaçlar hariç 3250 TL civarında ödedik. Genart kaliteli olduğundan emin olmadan dondurmuyor. Diğer merkez bir teknikten bahsediyor başka teknik uyguluyordu. Genart öyle değil. Bence tüp bebek için çok iyi tercih.

anladım peki doktorunuzun adı neydi sonucun ne oldu pozitiftir işalah bide sebep neydi sizde

İyim cnm annemin yanına geldim hastane işleryle ilgileniyorum üzntü strsten hasta oldu hep annecimm o raht etsin iyi olsun da inş öyle yani:16:sende sormasan kimse bilmiyor öldümmü kaldımmı:43:

Aşkolsun yokhe hepimiz burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ama işte dünya gailesi herkes kendi derdine düşüyor. Anneciğine çok geçmiş olsun. Ama hastalığını bir türlü öğrenemedik. İnşallah ciddi birşey yoktur. Allah şifa versin biram önce.

Günaydın arkadaşlar! Yine yüksek ateşli, silik pozitif testli ve uykulu bir güne başladım.:41:

Dün doktor ilacı kesince kanama başlamalıydı dedi. İlaçtan sonra kaçıncı gün kanamanız başlamıştı?
Canım bildiğim kadarıyla 1 haftaya kadar adetin başlıyor. Seninde ne ilginç oldu durumun ya :(

kızlaaaarr yarın transferim var dondiriklerimi almaya gidicem artık çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır :32:

Ay mutlaka bize bildir canım kaç tane transfer edilecek? Kaçıncı gün embriyosu donduruldu?

Canım nasıl bir kür uygulanmalı? Soğan kürü gibi birşey mi tavsiye ediyorsun?

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah. Âmin güzel dileklerin için.

Hadi hayılısı cnm inşallah başarılı geçer güzel bebiş haberleri veririsin :))

amin canım inşallah.

Ay mutlaka bize bildir canım kaç tane transfer edilecek? Kaçıncı gün embriyosu donduruldu?

2 tane transfer edilir muhakkak çünkü zaten 2 tane embriyom kalmıştı. bir tane 5. gün embriyom var ama diğerini bilmiyorum 1*blast ve 1*hatch yazıyordu internet sayfamda. hatch ne bilmiyorum :) bilen varsa söyleyin lütfen gerçi yarın öğrencem ama neyse :D

kızlar döncem ben size gelemedim bi türlü dayanamadım yine kk da yarışmaya katılcamda onun için hazırlık yaptım daha topiğimi açacam bunun için çok işim var çok...miss gibi köfte koktu ev:1::1:

iyi pazarlar canım inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla. bende yarın transfer olcam heyecan dorukta

Hayırlı uğurlu olur inş. Canm hiç paniğe gerek yok heyecan yapma. Transfer esnasındada gayet rahat ol ben öle yapıyordum 4 seferde yapmıştım ben. Sonraki günlerndede kendine dikkat et inş hamile olursun

amin canım inşallah.

2 tane transfer edilir muhakkak çünkü zaten 2 tane embriyom kalmıştı. bir tane 5. gün embriyom var ama diğerini bilmiyorum 1*blast ve 1*hatch yazıyordu internet sayfamda. hatch ne bilmiyorum :) bilen varsa söyleyin lütfen gerçi yarın öğrencem ama neyse :D

başlangıçta kac yumurtan vardı ve sorun neydi

kızlar döncem ben size gelemedim bi türlü dayanamadım yine kk da yarışmaya katılcamda onun için hazırlık yaptım daha topiğimi açacam bunun için çok işim var çok...miss gibi köfte koktu ev:1::1:

tatlım yarışmaya mı katılmaya karar verdin ne köftesi yaptın bakim bende katılayım mı kız rakip olalım mı ne dersin :9::9::9::9::9::9::9:

fıstıklar geçmişe bakmadan buradan dalıyorum topiğe nasılsınız

Back