jüliiiii bebekim sevsinler senin hamilelik takviminiiii.....Rabbim sonuna kadara sağlıkla devamını nasip etsin bitanem inşaallah o günleri hepp beraber göreceğiz...
hoigeldinn mehtapcımm....eloşla olunur da gün kötü geçebilri mii Rabbim sana da tez zamanda eloş kadra güzel bir bebeş gönderisn inşaallah canım benimm
inşaallah beceriirimm ilk defa battaniye örecem daha önceden başaldım bitmemmişti söktüm beğenmeyip bu sefr içime sinecek inşaalah..hediye olacak inşaallahbitince paylaşırım resmini örmeye devamm
şimdi geldim jülooooo
kocacım aç kalmasın dedim de yemek felan yedik işte..
ne güzel iyi yapmışsınız canım bende en çok paşalarıma alışveriş yapmayı seviyorum...
çok zevli..
heee uğramıyon ama vardır elbet bi meşguliyetin yoksa seni kimse alıkoyamaz topike gelme konusunda:13::13:
Sagoll semoşumm Rabbimm sanada senin gibi tatlı ,sevgi dolu ,iyi niyetli aklı başında bir evlt nasip eder İNŞALLAH balımmbattaniyeyi heyecanl bekliyoruz canım seninde kızkareşin gelemiyo demekki sglık olsun cnımm sende görümceklerde gelinlik görevini ypr dönersin canım evine olsunn
kuzucum topik aktif olunca mesajı görmemiş olabilirim bişi olmadı iyisin dimi
vaayyyy iyiymiş....
tabii kaynana modundasın şu an hemde gencecik ne yapıyo acaba hatun sana merak ettim
İyim cnm annemin yanına geldim hastane işleryle ilgileniyorum üzntü strsten hasta oldu hep annecimm o raht etsin iyi olsun da inş öyle yanisende sormasan kimse bilmiyor öldümmü kaldımmı
İyim cnm annemin yanına geldim hastane işleryle ilgileniyorum üzntü strsten hasta oldu hep annecimm o raht etsin iyi olsun da inş öyle yanisende sormasan kimse bilmiyor öldümmü kaldımmı
Allah rahatlık versin fıstık ben geç geldim bugün yetişemedim.
Günaydın arkadaşlar! Yine yüksek ateşli, silik pozitif testli ve uykulu bir güne başladım.
Dün doktor ilacı kesince kanama başlamalıydı dedi. İlaçtan sonra kaçıncı gün kanamanız başlamıştı?
Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için
evet canım gözlerim seni aradı dün kızlarda firardaydı hafta sonu topiğin resmi tatili oluyooo
iki merkez arasında kalmışsan genart diyebilirim ama sen bilirsin tatlım...
sebepsiz infertilite teşhisi konurken hangi testlere bakıldı neler yapıldı eşin ve sana
günaydın canım daha öncede dedim ben değerim 200 iken ilaçları bıraktım 2 gün sonra kanamam geldi ama bence o regl değildi ara kanama gibi bişeydi...ben sana genel bir bilgi vereyim kızlardan gördüğüm ilaçları bıraktıktan maksimum 1 hafta sonra regl oldu kızlar ama bu negatif sonuçta böyleydi sende pozitif bir durum var bhcg salgılarken bekleme kanama olacağını doktorunuda anlamadım bu karara nasıl varıyor ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra regl olmanı nasıl bekler bunu rahmine ultrasonda baktıdamı söyledi peki rahim duvarı ince ise bekleyebilir bun aksi halde bhcg artarken regl beklemesi değişik olur:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?