• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızceler ne var ne yok bakalım....
ben gelemiyom aranıza yogunlugum geçmedi hala bide geçmiş uzayııp gitmiş:31:
amaa nasipse yarın tatilim sonraki günde tekrar sonraki günde tatilim carsamba aranızdayım:9::9:

aramızda oluyonda noluyoo yoğunum diyon gidiyon:63:

yok canım çıkmadım daha kardeşmi örgütlemeye çalışıyorumm gelirse onunla çıkacağımm diğer işleri halettim temizlik yaptım yemekte yaptım

şimdi çıktın sanırım:1::1::1:

kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.

kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.

papatya gözünaydın canım.Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhhhh
moralin niye bozuk canım benimmm

Son düzenleme:

hayırlı olsun canımmmm canım süt çayları var bitkisel ürünler biz kardeşime almıştık 2 gün içinde sütü gelmişti

anaaa kismecikler gelmemişmi benden sonraaaa çok ayıp gerçektende:63:
ben geldimm şekerim :3::3::3:3 gündür uğrayamıyorum doğru dürüst topiğe yarın da gelemiycem birkaç gün cee yapıp kaçacam mecburen:34::1::1::1::9::9:
kuzum sütüm gelmedi bebişe süt veremedim henüz.

canım üzülme gelir sütün inşaalah merak etmee stres yapma hepten azalmasın...meleğinle çokçok güzl günler siizii bekliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:

jüliiiii bebekim sevsinler senin hamilelik takviminiiii:54::54::54::46::46::46::52::52: .....Rabbim sonuna kadara sağlıkla devamını nasip etsin bitanem :nazar::nazar::49::49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:inşaallah o günleri hepp beraber göreceğiz...:38::38::29::29::29:

ben geldimm şekerim :3::3::3:3 gündür uğrayamıyorum doğru dürüst topiğe yarın da gelemiycem birkaç gün cee yapıp kaçacam mecburen:34::1::1::1::9::9:

Canım üzülme gelir sütün inşaalah merak etmee stres yapma hepten azalmasın...meleğinle çokçok güzl günler siizii bekliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:

hoş geldin canımmmmm

çok geçmiş olsun canım iyi olmanıza çok sevindim sütünde gelir kuzum merak etme ilk zamanlar öyle sıkıntılar olabiliyor...
minnak emmeyi bilmiyoo sen emzirirken zorlanıyorsun anca alışacaksınız birbirinize:16::16::16:

hoş geldin canımmmmm

hoşbulduk yetercimm...kardeşim gelemiyormuş yarın kahvaltıyaa geleceklerdi:50::50:eşi rahatsızlanmışş..o da nöbetten çıkıp bana geleceklerdi..eve dönecem dedi....yoksa mutfakta kek börek yapacaktım onun yerine elimde örgü şişleri hem size bakıyorum hem de iki dürtüyorumm:6::6::6::6:

ben geldimdi ama sende gitmişssin güloooooo:54:

şimdi geldim jülooooo:1::1:
kocacım aç kalmasın dedim de yemek felan yedik işte..

kız kardeşimi örgütledim minik yaramazıda aldık yanımıza gezdik cicler aldık çok eğelendik

ne güzel iyi yapmışsınız canım bende en çok paşalarıma alışveriş yapmayı seviyorum...
çok zevli..

canım üzülme gelir sütün inşaalah merak etmee stres yapma hepten azalmasın...meleğinle çokçok güzl günler siizii bekliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah:nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::16::16::16:

heee uğramıyon ama vardır elbet bi meşguliyetin yoksa seni kimse alıkoyamaz topike gelme konusunda:13::13::1:

yiğidim aslanım koçumu doyurdum geldim şimdi sizınlayım ama siz nerdesiniz:1::1::1:

Son düzenleme:
selam şekerim...
görkem paşamın annesi nasılsın:16::16::16:

İyiyiz canım görkem paşamızı rahat ettirme çalışmalarındayız bugün gittik elektrikli beşik aldık aynı zamanda mama sandalyesi oluyor biraz pahalı ama gece biraz uyusun diye herşeyi göze alıyosun şuan içinde yatıyo pazartesi doktora götürcez doymuyo galiba çocuğum o kadar emiyor hala aranıyor o ağız hiç kapanmıyor arada mamada veriyorum doymuyor diye mamayı yiyor hala eldivenlerini emiyor işte böyle boğuşuyoruz canım

İyiyiz canım görkem paşamızı rahat ettirme çalışmalarındayız bugün gittik elektrikli beşik aldık aynı zamanda mama sandalyesi oluyor biraz pahalı ama gece biraz uyusun diye herşeyi göze alıyosun şuan içinde yatıyo pazartesi doktora götürcez doymuyo galiba çocuğum o kadar emiyor hala aranıyor o ağız hiç kapanmıyor arada mamada veriyorum doymuyor diye mamayı yiyor hala eldivenlerini emiyor işte böyle boğuşuyoruz canım

iyi olmuş canım elektirikli beşik almanız sende gece uyuyabilirsin biraz...
doymuyomuuu kuzum benimmm eldivenlerini yemesini yerim ben çok tatlı yaaaa maşallah:nazar:

Back