selam kızceler ne var ne yok bakalım....
ben gelemiyom aranıza yogunlugum geçmedi hala bide geçmiş uzayııp gitmiş
amaa nasipse yarın tatilim sonraki günde tekrar sonraki günde tatilim carsamba aranızdayım
yok canım çıkmadım daha kardeşmi örgütlemeye çalışıyorumm gelirse onunla çıkacağımm diğer işleri halettim temizlik yaptım yemekte yaptım
anaaa kismecikler gelmemişmi benden sonraaaa çok ayıp gerçektende
kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.
papatya gözünaydın canım.Rabbim analı babalı büyütsün inşallahhhhh
moralin niye bozuk canım benimmm
kuzum sütüm gelmedi bebişe süt veremedim henüz.
kızlar özür diliyorum geç yazdığım için bebişim doğdu ikimizde iyiyiz ama sütüm gelmedi henüz ona moralim bozuk biraz hepinizi öpüyorum.
aramızda oluyonda noluyoo yoğunum diyon gidiyon
şimdi çıktın sanırım
ben geldimm şekerimanaaa kismecikler gelmemişmi benden sonraaaa çok ayıp gerçektende
kuzum sütüm gelmedi bebişe süt veremedim henüz.
ben geldimm şekerim3 gündür uğrayamıyorum doğru dürüst topiğe yarın da gelemiycem birkaç gün cee yapıp kaçacam mecburen
Canım üzülme gelir sütün inşaalah merak etmee stres yapma hepten azalmasın...meleğinle çokçok güzl günler siizii bekliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah
hoş geldin canımmmmm
ben geldimdi ama sende gitmişssin güloooooo
kız kardeşimi örgütledim minik yaramazıda aldık yanımıza gezdik cicler aldık çok eğelendik
ben geldimm şekerim3 gündür uğrayamıyorum doğru dürüst topiğe yarın da gelemiycem birkaç gün cee yapıp kaçacam mecburen
canım üzülme gelir sütün inşaalah merak etmee stres yapma hepten azalmasın...meleğinle çokçok güzl günler siizii bekliyor hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Selam kızlar nasılsınız?
selam şekerim...
görkem paşamın annesi nasılsın
İyiyiz canım görkem paşamızı rahat ettirme çalışmalarındayız bugün gittik elektrikli beşik aldık aynı zamanda mama sandalyesi oluyor biraz pahalı ama gece biraz uyusun diye herşeyi göze alıyosun şuan içinde yatıyo pazartesi doktora götürcez doymuyo galiba çocuğum o kadar emiyor hala aranıyor o ağız hiç kapanmıyor arada mamada veriyorum doymuyor diye mamayı yiyor hala eldivenlerini emiyor işte böyle boğuşuyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?