peki neden böyle yaptığını sordunmu ona kavga etmeden ama sakince iyi bi zamanda ne kadar çok sıkıldığını seni üzdüğünü anlattınmı direk sen beni şuraya buraya götürmüyorsun vs..gibi suçlar şekilde yaklaşıyorsan ters teper...bir de genelde erkekler böyle canım akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum yoruluyorum bi tv keyfim var eve gelince ona mani olma derler bir çoğumuzda var bu sıkıntı senin dezavantajın tabancı bi memlekette olman...
bildimmmm bildimmmmm ben de çok akılluıyım:13::13::13::13: evet kuzum benim çiskekim hayla kelepçeli kallıpta:13::13::13:
dur anam naptın tedaiye başladıko zaman hazır bebe yokken boşayın gitsin
he canım maaşallahın var ona ne şüphe:)evet maşallahım var heryerlerimden akıl fışkırır harika bişeyim
amaannn boşver dursun öyle ne uğraşıp duruyosun...
olmadı benim gibi sosu sıyır olsun bitsin
ya da yiyenlere sos göstermelik siz yerken mümkünse sıyırın de
:13::13::13::13: evet kuzum benim çiskekim hayla kelepçeli kallıpta:13::13::13:
evet maşallahım var heryerlerimden akıl fışkırır harika bişeyim
amaannn boşver dursun öyle ne uğraşıp duruyosun...
olmadı benim gibi sosu sıyır olsun bitsin
ya da yiyenlere sos göstermelik siz yerken mümkünse sıyırın de
ben o yarışmada verdiğim sürelere uymuyorum hiç sabah yapıp akşama yiyoruz valla olmadı buzluktan yardım alıyorum hemen soğusun diye hiç sorun yaşamıyorum ama bekleyen çiskek daha güzel oluyor kesinlikle...bi de portakallısını yap derim ben yapmıştım hatırlarsan bence en güzel sos portakal sosu... Eki Görüntüle 839533 Eki Görüntüle 839534 Eki Görüntüle 839535
bildimmmm bildimmmmm ben de çok akılluıyım
dur anam naptın tedaiye başladık
he canım maaşallahın var ona ne şüphe:)
güldoş konuyla alakası yok ama lucrin le başlayınca sanırım cetrotide kkullanmıyosun dimi? hani ikisi de baskılayıcı iğne ya..
hee ilk fırstta bundan deniycem canısım..
azıcık çekirdek çıtlatıyım tocamlan..
sonra daha mutfağım beni bekliyo toplanacak vee kılınıcak bir adet yatsı namazım var
tocamlann ben yiyecek olsam her türlü gideri varda bebikim
doğumgününde masaya çıkacak yavrucum..
kısacası görücüye çıkacak yanii
hı benimki biraz daaha farklı bi modelmiş bizde arkadaş muhabbeti yok nereye gidersek beraber gideriz ... benzere yanları yorulmuş olmaları tv ye dalmaları:)ama benimki ntv spor ossun, lig tv ossun bunlara dalıyo:))Cnm benim esim öyle bi model ki ben neden böyle diye sorarken tvdeki filme dalıyo gidiyo yani izledigi filmi yasıyo o derece
Ben koay kolay tartısan bi insan degilim sakinim beni bile cileden cıkarıyo bazen
Benimki pazar günü de arkadaslarıyla gezer gezer yoruldum der ben yalnızlıga alıstım iki üc ayda bir cıkalım derim onda da zor cıkar ben tartısmayı sevmem zaten bakarım beni takmıyo kabuguma cekilirim
benimkini böle kapağı yok bacım..Eki Görüntüle 839530 işte bundan benim kalıbım..
kızzzzz milletin aklı gitcek gör de bak..emminim güzel olmuştur hocamız kuvvetli biliyosun :)tocamlann ben yiyecek olsam her türlü gideri varda bebikim
doğumgününde masaya çıkacak yavrucum..
kısacası görücüye çıkacak yanii
dene canımcım...banada göstert ama bu çiskekide görmek istiyom ben
Eki Görüntüle 839530 işte bundan benim kalıbım..
yarın bozulmadan yakalayabilersem çekeceğim fotosunu..
orda çıkartcam kalıptan çünküm
hı benimki biraz daaha farklı bi modelmiş bizde arkadaş muhabbeti yok nereye gidersek beraber gideriz ... benzere yanları yorulmuş olmaları tv ye dalmaları:)ama benimki ntv spor ossun, lig tv ossun bunlara dalıyo:))
benimkini böle kapağı yok bacım..
kızzzzz milletin aklı gitcek gör de bak..emminim güzel olmuştur hocamız kuvvetli biliyosun :)
benimkide ondan ama kapağı yok
sen almışsın sana kapak olmuş işte
anladım cnm bi de o gün sana telde demeyi unuttum.hoca dediki ben 3. gün embriyosu koycam baktım kalan yumilerin 5. güne güzel gidio ondan da koyarım sonra dedi.yani ben anladım ki hani onları dondurur eğer bu tedavim negatif olursa başka zaman onları transfer ederiz.sonra hastaneden çıktık dedim kendi kendime acaba bu bana transfer yapıcak baktı iki gün sonra emriyolar güzel beni geri çağırıp bi tane daha mı transfer etcek:))))))saçmalamışım dimi? öyle bişe olmamaz yani..evet şekerim lucrin olan yerde ben daha cetrotide kullanan görmedim kullanılmaz zati..
lucrin erken çatlamayı engelliyo...
hatta benim 2.tedavide çatlamadı biliyonmuo derece yani...
birer saatten 2 kez opu oldum aynı gün sadece 3 yumi toplandı anca yavaş yavaş çatlamaya başlamışlarda bıraksan ben akşama kadar opuda kalırdım
tamam cnm öptüm seni şimdiden afiyet olsun..azıcık çekirdek çıtlatıyım tocamlan..
sonra daha mutfağım beni bekliyo toplanacak vee kılınıcak bir adet yatsı namazım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?