merci gülüm aldım kabul ettimtamam hadi koş bakim :) benden de sana
olmaz inşallah canım sen pudra şekeri vs bişiler yapmışsın belkide olmaz ben sadece reçelde bazı ayıklamalr yapıp sürdüm üzerine pişirme vs..yapmadım belki ondan öyle oldu çünkü evde yemek için kuyruk olmuştu acele etmem lazımdı pişirme işine giremedim...
yaw üstü kurumuyor siz beni yanlış anlıyorsunuz çiskek streçlenirmi bozcaksınız kendine has havasını amaaaa
yaw üstü kurumuyor siz beni yanlış anlıyorsunuz çiskek streçlenirmi bozcaksınız kendine has havasını amaaaa
Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim
Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!
Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"
Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf
Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.
çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.
sarı kafaları telden de yapabiliom aslında. ı, ü ,ö gibi harfleri kullanmadığımda bil ki pc de değilim
Beni de o kocasına kızanlar listesine yazıverrrrrr
merci gülüm aldım kabul ettim
güldenim sosunu parmakımlan taciz ettim donma kıtırlaşma filan yok şimdilik..
gayetim jole kıvamında..
sosunu da tee saat 7 gibi filan dökmüştüm..
üzerini streçlen kapattım..
bide benim tart kalıbımın kapası var üzerinde onu kapattım donmayı bırak erir bilem belki
ahahahahabide kapak kapattım ben üzerine
bide kapak kapattım ben üzerine
akıllı arkadaşım benimeline ayağına dolaştırsın Allah...
dediğin gibi itibariın var ve sorgulatıyor hiç bişey olmasa bu tarz şeylerle gündemde olmak bile rahatsız edici doğru olmadığını biliyorsun ama soru işaretleri oluşturuluyor birileri tarafından...inşallah eden buluru görürüz...
her ay umudum var canım neden olmasın diyorum bende belkide gelir sıpaaa...
biliyorum bi kere kullanılıyor ama sen kullanmıyorsun hemen anlıyorum cepten girdiğini
oyyyy naptı arkadaşıma kızdırdı seni
ahahahahaderyoş bide battaniye sarsaydın keşke üstüne
düdüklüye koy canım hiç hava almasın daha garanti olur
sağol canım benimiyiyim canım. sağlıklı olmasa da sanki gidince üzülecekmişim gibi geliyor. inşallah üzülmem. aslında eşim de ben de bir an evvel yeniden denemek istiyoruz ama şartlar uygun değil. Bakalım kısmet artık. Sen nasılsın canım?
Hep kızdırıyo yaaa cinnet gecirecem bi günben adanaya gelin geldim burada pek arkadas akraba yok gündüzleri hep tek basımayım aksam geliyo ya faceden okey oynuyo ya tv izliyo beni duymuyo bile bi yere gidelim diyorum gündüz tamam diyo aksam binbir bahane buluyo beni bi yere götürmüyo kendini bi arjadası cagırsın kosa kosa gidiyooo
kızımmmmmmmmmm hepsiiiiiiii aynıııııııııııııııı ... boşverrr.... ben de adanalıyım ama antepe gelin geldim.Hep kızdırıyo yaaa cinnet gecirecem bi günben adanaya gelin geldim burada pek arkadas akraba yok gündüzleri hep tek basımayım aksam geliyo ya faceden okey oynuyo ya tv izliyo beni duymuyo bile bi yere gidelim diyorum gündüz tamam diyo aksam binbir bahane buluyo beni bi yere götürmüyo kendini bi arjadası cagırsın kosa kosa gidiyooo
he tamam cnm bunu bende kullanıom ama ben hala kelepçeli kalıpta sandımdı ondan streçle dedimdibende açıkta bırakmıyorum lakin streçlemiyorumda
mesela şöyle bişeyde tutuyorum Eki Görüntüle 839494
aynen aynen hemen başlamalıyım :) saol canım inşallah bir kez daha hüsran yaşamak istemiorummmmmgülümsende tedaviye başlıyomussun
hayırlı uğurlu ve sonu bebekli olur inşallah..
ekim ayı bitmeden ekim dikim işlerinizi bitirin bacılar
peki neden böyle yaptığını sordunmu ona kavga etmeden ama sakince iyi bi zamanda ne kadar çok sıkıldığını seni üzdüğünü anlattınmı direk sen beni şuraya buraya götürmüyorsun vs..gibi suçlar şekilde yaklaşıyorsan ters teper...bir de genelde erkekler böyle canım akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum yoruluyorum bi tv keyfim var eve gelince ona mani olma derler bir çoğumuzda var bu sıkıntı senin dezavantajın tabancı bi memlekette olman...
akıllı arkadaşım benim
taam abarttığımın farkındayım
o zaman şüle yapalım yatana kadar ölee dursun yatarken unutmazsam kapasını açarım
kızımmmmmmmmmm hepsiiiiiiii aynıııııııııııııııı ... boşverrr.... ben de adanalıyım ama antepe gelin geldim.
he tamam cnm bunu bende kullanıom ama ben hala kelepçeli kalıpta sandımdı ondan streçle dedimdi
ee ben de aynıyım gülden..akşama kadar onu bekliom evde cin gibi kendi gelince yoruldum öldüm bittim durularına giriyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?