Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam hadi koş bakim :) benden de sana
merci gülüm aldım kabul ettim

güldenim sosunu parmakımlan taciz ettim donma kıtırlaşma filan yok şimdilik..
gayetim jole kıvamında..
sosunu da tee saat 7 gibi filan dökmüştüm..
üzerini streçlen kapattım..
bide benim tart kalıbımın kapası var üzerinde onu kapattım donmayı bırak erir bilem belki

eline ayağına dolaştırsın Allah...
dediğin gibi itibariın var ve sorgulatıyor hiç bişey olmasa bu tarz şeylerle gündemde olmak bile rahatsız edici doğru olmadığını biliyorsun ama soru işaretleri oluşturuluyor birileri tarafından...inşallah eden buluru görürüz...
her ay umudum var canım neden olmasın diyorum bende belkide gelir sıpaaa...

sarı kafaları telden de yapabiliom aslında. ı, ü ,ö gibi harfleri kullanmadığımda bil ki pc de değilim

biliyorum bi kere kullanılıyor ama sen kullanmıyorsun hemen anlıyorum cepten girdiğini

Beni de o kocasına kızanlar listesine yazıverrrrrr

oyyyy naptı arkadaşıma kızdırdı seni

bide kapak kapattım ben üzerine
ahahahahaderyoş bide battaniye sarsaydın keşke üstüne

canımm yaranı deşmek istemiyorum ama üzüldüm inan...
son negatifin olur inşallah..
umut hep var evet. rabbim umutsuz bırakmasın hiçbirimizi

akıllı arkadaşım benim

Hep kızdırıyo yaaa cinnet gecirecem bi gün ben adanaya gelin geldim burada pek arkadas akraba yok gündüzleri hep tek basımayım aksam geliyo ya faceden okey oynuyo ya tv izliyo beni duymuyo bile bi yere gidelim diyorum gündüz tamam diyo aksam binbir bahane buluyo beni bi yere götürmüyo kendini bi arjadası cagırsın kosa kosa gidiyooo

gülümsende tedaviye başlıyomussun
hayırlı uğurlu ve sonu bebekli olur inşallah..
ekim ayı bitmeden ekim dikim işlerinizi bitirin bacılar

aynı benimde senin gibi olmustu degerim 8.80 çıkmıstı tabi ben de kalsın istedim ama sağlıksız olcaksa da olmasın dimi ? Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere..ben napim canm 2 gün önce his. yaptırdım pazartesi lucrinle başlıyorum.

peki neden böyle yaptığını sordunmu ona kavga etmeden ama sakince iyi bi zamanda ne kadar çok sıkıldığını seni üzdüğünü anlattınmı direk sen beni şuraya buraya götürmüyorsun vs..gibi suçlar şekilde yaklaşıyorsan ters teper...bir de genelde erkekler böyle canım akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum yoruluyorum bi tv keyfim var eve gelince ona mani olma derler bir çoğumuzda var bu sıkıntı senin dezavantajın tabancı bi memlekette olman...

Son düzenleme:
kızımmmmmmmmmm hepsiiiiiiii aynıııııııııııııııı ... boşverrr.... ben de adanalıyım ama antepe gelin geldim.
bende açıkta bırakmıyorum lakin streçlemiyorumda
mesela şöyle bişeyde tutuyorum Eki Görüntüle 839494
he tamam cnm bunu bende kullanıom ama ben hala kelepçeli kalıpta sandımdı ondan streçle dedimdi

gülümsende tedaviye başlıyomussun
hayırlı uğurlu ve sonu bebekli olur inşallah..
ekim ayı bitmeden ekim dikim işlerinizi bitirin bacılar
aynen aynen hemen başlamalıyım :) saol canım inşallah bir kez daha hüsran yaşamak istemiorummmmm

ee ben de aynıyım gülden..akşama kadar onu bekliom evde cin gibi kendi gelince yoruldum öldüm bittim durularına giriyo..

akıllı arkadaşım benim

evet maşallahım var heryerlerimden akıl fışkırır harika bişeyim

taam abarttığımın farkındayım
o zaman şüle yapalım yatana kadar ölee dursun yatarken unutmazsam kapasını açarım

amaannn boşver dursun öyle ne uğraşıp duruyosun...
olmadı benim gibi sosu sıyır olsun bitsin
ya da yiyenlere sos göstermelik siz yerken mümkünse sıyırın de

:13::13::13::13: evet kuzum benim çiskekim hayla kelepçeli kallıpta:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…