• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende epeydir yapmıyom yapsamda 1125654414 kişi yesek dimi:1::1:
afiyet olsun şekerim...
hangi sosu yaptın bakem:40:

şöyleki evde buzlukta frambuaz vardı ona güvenerekten yeter die
almamıştım devamını bide ne göryim frambuaz azıcık:30::30:
enee napcam ben die düşünerkeneee bi anda :28::28:
evde böğürtlen reçeli vardı azıcıkda ondan kattım frambuazların içine az pudra şekeriylen pişirdim güzel bi sos oldu:56::56::56:
tabi asıl onay yarın olacak..tadına bakınca..
eşimin kuzenlerinin çocuklarına doğum günü yapıolar.diğer kuzenlerde isteyip duruyolardı çiskek..
bende madem aile toplanıyo herkes bia aradayken yapıyım çıksın aradan die düşündüm.
herkese ayrı ayrı yapamam:40::40:

:26
Çok ayıp ve çirkin bir şey. Allah'a havale ediyorum. Yükselme uğruna yapıyor.
Zaten çok yorgunum biliyor musun canım? Günü zor tamamlıyorum.

9aycım cnm başarısz mı oldu 9 muş sanırm değerin canm üzülmk pes etmk yokkkk

şöyleki evde buzlukta frambuaz vardı ona güvenerekten yeter die
almamıştım devamını bide ne göryim frambuaz azıcık:30::30:
enee napcam ben die düşünerkeneee bi anda :28::28:
evde böğürtlen reçeli vardı azıcıkda ondan kattım frambuazların içine az pudra şekeriylen pişirdim güzel bi sos oldu:56::56::56:
tabi asıl onay yarın olacak..tadına bakınca..
eşimin kuzenlerinin çocuklarına doğum günü yapıolar.diğer kuzenlerde isteyip duruyolardı çiskek..
bende madem aile toplanıyo herkes bia aradayken yapıyım çıksın aradan die düşündüm.
herkese ayrı ayrı yapamam:40::40:

şimdi bende şöyle bi deneyimimi paylaşayım paylaşımcı kimliğimlen:27:
bende kardeşimde iken çiskek yaptım en son ve sos sıkıntımız oldu bizim minnak küçük uşaklar herşeyi yemiyolar o olmaz bu olmaz derken kaldıkmı böğürtlen reçeline:1::1::1: bende bişiler yaptım falan sos olarak onu kullandık ertesi gün reçel ya kendileri böğürtlenin sanki çekirdekleri varmış gibi üstü çıtır çıtır oldu görüntüde sorun yok şahane yerken çıtır çıtır dişlerinde kalıyo sonra bizim minnak uşaklar onuda yemedi bende sosu üzerinden sıyırdım afiyetle yedik...sende de sorun olmaz umarım:16::16:

şimdi bende şöyle bi deneyimimi paylaşayım paylaşımcı kimliğimlen:27:
bende kardeşimde iken çiskek yaptım en son ve sos sıkıntımız oldu bizim minnak küçük uşaklar herşeyi yemiyolar o olmaz bu olmaz derken kaldıkmı böğürtlen reçeline:1::1::1: bende bişiler yaptım falan sos olarak onu kullandık ertesi gün reçel ya kendileri böğürtlenin sanki çekirdekleri varmış gibi üstü çıtır çıtır oldu görüntüde sorun yok şahane yerken çıtır çıtır dişlerinde kalıyo sonra bizim minnak uşaklar onuda yemedi bende sosu üzerinden sıyırdım afiyetle yedik...sende de sorun olmaz umarım:16::16:

yaaa olabilirmi acaba benimkiside donarmı ki..:18::18::18::18:
yarı frambuazlı yarı böğürtlen reçelli :18::18::18:

Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim :9:

belliki bir amacı var işte ama senin üzerine basarak yükselmeyi nasıl içine sindiriyor:19::19::19:
ben gece yastığa başımı rahat koyamam böyle bişeye yanlışlıkla sebep bile olsam...
kolaymı kuzum tedaviden çıktın üzerine gebelik sonlanmadı zorlanıyor vücudun...
bir an evvel toparlanırsın inşallah:38:

bu ay çalıştık canım yumi gününüde kaçırmadık diye düşünüyorum bakalım kısmet artık...

Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!

Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"

Sağol hayatım bende bi fasükye ıslim. Özendirdiniz valla. :)

Aynı fikirdeyim. Harika birşeye özendiriyor kerata:)

Ya var ya böylelerine ağız dolusu küfretmek istiyorum ama günahından korktuğum için etmiyorum. Sadece Allah'a havale ediyorum.

Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf :9:

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.

çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.

Son düzenleme:
Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim :9:

Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!

Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İş yaradı "sayılır"

Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf :9:

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş birse düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.

çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.
tatlım nasılsın?
çok üzüldüm canım geçmiş olsun kendim kadar isterdim senin hamile olabilmeni ama kısmet değilmiş demekten başka bişe gelmior elden:50:

yaaa olabilirmi acaba benimkiside donarmı ki..:18::18::18::18:
yarı frambuazlı yarı böğürtlen reçelli :18::18::18:

olmaz inşallah canım sen pudra şekeri vs bişiler yapmışsın belkide olmaz ben sadece reçelde bazı ayıklamalr yapıp sürdüm üzerine pişirme vs..yapmadım belki ondan öyle oldu çünkü evde yemek için kuyruk olmuştu acele etmem lazımdı pişirme işine giremedim...

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım:9::9::9:

belli oluyoooo sarı kafalarla gelmişin pc başındasın:1::1:

İyiyim cnm sen nasılsınnnnn

valla nasıl olayım kuzum topikte gebesi var delisi var doğuramayanı var kocasına kızanı var psikolojisi yerlerde olanı var onlarla uğraşıyorum işte:1::1:

olmaz inşallah canım sen pudra şekeri vs bişiler yapmışsın belkide olmaz ben sadece reçelde bazı ayıklamalr yapıp sürdüm üzerine pişirme vs..yapmadım belki ondan öyle oldu çünkü evde yemek için kuyruk olmuştu acele etmem lazımdı pişirme işine giremedim...

valla nasıl olayım kuzum topikte gebesi var delisi var doğuramayanı var kocasına kızanı var psikolojisi yerlerde olanı var onlarla uğraşıyorum işte:1::1:

:9::9::9: sarı kafaları telden de yapabiliom aslında. ı, ü ,ö gibi harfleri kullanmadığımda bil ki pc de değilim:9:

Beni de o kocasına kızanlar listesine yazıverrrrrr :9:

tatlım nasılsın?
çok üzüldüm canım geçmiş olsun kendim kadar isterdim senin hamile olabilmeni ama kısmet değilmiş demekten başka bişe gelmior elden:50:

sağol canım benim :16: iyiyim canım. sağlıklı olmasa da sanki gidince üzülecekmişim gibi geliyor. inşallah üzülmem. aslında eşim de ben de bir an evvel yeniden denemek istiyoruz ama şartlar uygun değil. Bakalım kısmet artık. Sen nasılsın canım?

Back