Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim
Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!
Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"
Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf
Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.
çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.