• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam hadi koş bakim :) benden de sana:38::38::38::38:
merci gülüm aldım kabul ettim:16::16:

olmaz inşallah canım sen pudra şekeri vs bişiler yapmışsın belkide olmaz ben sadece reçelde bazı ayıklamalr yapıp sürdüm üzerine pişirme vs..yapmadım belki ondan öyle oldu çünkü evde yemek için kuyruk olmuştu acele etmem lazımdı pişirme işine giremedim...

güldenim sosunu parmakımlan taciz ettim donma kıtırlaşma filan yok şimdilik..
gayetim jole kıvamında..
sosunu da tee saat 7 gibi filan dökmüştüm..
üzerini streçlen kapattım..
bide benim tart kalıbımın kapası var üzerinde onu kapattım donmayı bırak erir bilem belki:9::9::9:

Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim :9:

Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!

Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"

Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf :9:

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.

çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.

eline ayağına dolaştırsın Allah...
dediğin gibi itibariın var ve sorgulatıyor hiç bişey olmasa bu tarz şeylerle gündemde olmak bile rahatsız edici doğru olmadığını biliyorsun ama soru işaretleri oluşturuluyor birileri tarafından...inşallah eden buluru görürüz...
her ay umudum var canım neden olmasın diyorum bende belkide gelir sıpaaa...

:9::9::9: sarı kafaları telden de yapabiliom aslında. ı, ü ,ö gibi harfleri kullanmadığımda bil ki pc de değilim:9:

biliyorum bi kere kullanılıyor ama sen kullanmıyorsun hemen anlıyorum cepten girdiğini:1:

Beni de o kocasına kızanlar listesine yazıverrrrrr :9:

oyyyy naptı arkadaşıma kızdırdı seni:20::20::20:

merci gülüm aldım kabul ettim:16::16:

güldenim sosunu parmakımlan taciz ettim donma kıtırlaşma filan yok şimdilik..
gayetim jole kıvamında..
sosunu da tee saat 7 gibi filan dökmüştüm..
üzerini streçlen kapattım..
bide benim tart kalıbımın kapası var üzerinde onu kapattım donmayı bırak erir bilem belki:9::9::9:

:1::1::1: bide kapak kapattım ben üzerine :9::9::9:
ahahahaha:9::9::9::9::9::9:deryoş bide battaniye sarsaydın keşke üstüne:9::9::9::9:

canımm yaranı deşmek istemiyorum ama üzüldüm inan...
son negatifin olur inşallah..
umut hep var evet. rabbim umutsuz bırakmasın hiçbirimizi:16::16:

eline ayağına dolaştırsın Allah...
dediğin gibi itibariın var ve sorgulatıyor hiç bişey olmasa bu tarz şeylerle gündemde olmak bile rahatsız edici doğru olmadığını biliyorsun ama soru işaretleri oluşturuluyor birileri tarafından...inşallah eden buluru görürüz...
her ay umudum var canım neden olmasın diyorum bende belkide gelir sıpaaa...

biliyorum bi kere kullanılıyor ama sen kullanmıyorsun hemen anlıyorum cepten girdiğini:1:

oyyyy naptı arkadaşıma kızdırdı seni:20::20::20:
akıllı arkadaşım benim:16::16::16::16:

Hep kızdırıyo yaaa cinnet gecirecem bi gün :27::27::27: ben adanaya gelin geldim burada pek arkadas akraba yok gündüzleri hep tek basımayım aksam geliyo ya faceden okey oynuyo ya tv izliyo beni duymuyo bile bi yere gidelim diyorum gündüz tamam diyo aksam binbir bahane buluyo beni bi yere götürmüyo kendini bi arjadası cagırsın kosa kosa gidiyooo :47::47::47::47::47::47:

ne bilim kızzzzzzzz :9::9::9:ben söledim deryoş da onayladı :9::9::9: ama ben hep o tarz şeleri streçlerim dolaptan koku sinmesin diye..

bende açıkta bırakmıyorum lakin streçlemiyorumda:1::1::1:
mesela şöyle bişeyde tutuyorum $17-244454-w300h250.jpg

gülümsende tedaviye başlıyomussun
hayırlı uğurlu ve sonu bebekli olur inşallah..
ekim ayı bitmeden ekim dikim işlerinizi bitirin bacılar:23::23::34:

sağol canım benim :16: iyiyim canım. sağlıklı olmasa da sanki gidince üzülecekmişim gibi geliyor. inşallah üzülmem. aslında eşim de ben de bir an evvel yeniden denemek istiyoruz ama şartlar uygun değil. Bakalım kısmet artık. Sen nasılsın canım?

aynı benimde senin gibi olmustu degerim 8.80 çıkmıstı tabi ben de kalsın istedim ama sağlıksız olcaksa da olmasın dimi ? Allah herşeyin hayırlısını versin bizlere..ben napim canm 2 gün önce his. yaptırdım pazartesi lucrinle başlıyorum.

Hep kızdırıyo yaaa cinnet gecirecem bi gün :27::27::27: ben adanaya gelin geldim burada pek arkadas akraba yok gündüzleri hep tek basımayım aksam geliyo ya faceden okey oynuyo ya tv izliyo beni duymuyo bile bi yere gidelim diyorum gündüz tamam diyo aksam binbir bahane buluyo beni bi yere götürmüyo kendini bi arjadası cagırsın kosa kosa gidiyooo :47::47::47::47::47::47:

peki neden böyle yaptığını sordunmu ona kavga etmeden ama sakince iyi bi zamanda ne kadar çok sıkıldığını seni üzdüğünü anlattınmı direk sen beni şuraya buraya götürmüyorsun vs..gibi suçlar şekilde yaklaşıyorsan ters teper...bir de genelde erkekler böyle canım akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum yoruluyorum bi tv keyfim var eve gelince ona mani olma derler bir çoğumuzda var bu sıkıntı senin dezavantajın tabancı bi memlekette olman...

Son düzenleme:
kızımmmmmmmmmm hepsiiiiiiii aynıııııııııııııııı ... boşverrr.... ben de adanalıyım ama antepe gelin geldim.
bende açıkta bırakmıyorum lakin streçlemiyorumda:1::1::1:
mesela şöyle bişeyde tutuyorum Eki Görüntüle 839494
he tamam cnm bunu bende kullanıom ama ben hala kelepçeli kalıpta sandımdı ondan streçle dedimdi:9:

gülümsende tedaviye başlıyomussun
hayırlı uğurlu ve sonu bebekli olur inşallah..
ekim ayı bitmeden ekim dikim işlerinizi bitirin bacılar:23::23::34:
aynen aynen hemen başlamalıyım :) saol canım inşallah bir kez daha hüsran yaşamak istemiorummmmm

peki neden böyle yaptığını sordunmu ona kavga etmeden ama sakince iyi bi zamanda ne kadar çok sıkıldığını seni üzdüğünü anlattınmı direk sen beni şuraya buraya götürmüyorsun vs..gibi suçlar şekilde yaklaşıyorsan ters teper...bir de genelde erkekler böyle canım akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum yoruluyorum bi tv keyfim var eve gelince ona mani olma derler bir çoğumuzda var bu sıkıntı senin dezavantajın tabancı bi memlekette olman...

ee ben de aynıyım gülden..akşama kadar onu bekliom evde cin gibi kendi gelince yoruldum öldüm bittim durularına giriyo..

akıllı arkadaşım benim:16::16::16::16:

evet maşallahım var heryerlerimden akıl fışkırır harika bişeyim:12::12::9::9:

taam abarttığımın farkındayım :9::9::9:
o zaman şüle yapalım yatana kadar ölee dursun yatarken unutmazsam kapasını açarım:9::9::9:

amaannn boşver dursun öyle ne uğraşıp duruyosun...
olmadı benim gibi sosu sıyır olsun bitsin:1:
ya da yiyenlere sos göstermelik siz yerken mümkünse sıyırın de:1:

kızımmmmmmmmmm hepsiiiiiiii aynıııııııııııııııı ... boşverrr.... ben de adanalıyım ama antepe gelin geldim.
he tamam cnm bunu bende kullanıom ama ben hala kelepçeli kalıpta sandımdı ondan streçle dedimdi:9:

:13::13::13::13: evet kuzum benim çiskekim hayla kelepçeli kallıpta:13::13::13:

Back