• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

bi ikramaya gördüm sankim:3::3::3::3:

geldim ama öyle yorgunum kii.....biraz geçmişi daha doğrusu bugünü okuyayım dedim..ama okumaya bile halim yok....merkez o kadar kalabalık doktor o kadar yoğundu kii 6.30 daki randevuma ancak saat 8 den sonra gşrebildim eve dönmemiz de bu saat oldu..merkezimin raporlu tüp fiyatı çok uygun du..Şansımaa 3 gün önce zam yapma kararı almışlar fiyat 750 den direk 2500 tl ye çıkmış..çapaya da ekstra rapor parası ödeme zorunluluğu getirmişler bu ay 200 tl...hepsi de peşpeşe geldi ve benim takibe girdiğim aya denk geldii

Ayyy o kadar çok kaynaşmıştınız ki liste oldu resmen. :)))

Yine bir uyku molasından sonra geri döndüm kızlar. Fakat her an yine uyuyakabilirim şimdiden haber veriim :9:

Allah'tan korkmuyor. İnsanlardan utanmıyor. Ben bir üstümü aradım. Bir haftadır yaptığını görüyorsun, firmanın menfaatleri için idare ediyorum ama artık çok moralim bozulmaya başladı dedim o hoş bir tavır içerisinde değil, bunu başkaları da anlıyor merak etme dedi de biraz rahatladım. Ama en üstteki müdüre kadar gitti bazı şeyler. Doğru bile değil. Çamur at izi kalsın meselesi. Ne olursa olsun itibarımı sarsıyor, yaptığım işin kalitesini sorgulatıyor. Allah ona bunun cezasını mutlaka verecektir. İnşallah ben görürüm!

Hadi bakalım canım inşallah tutar. Bu ay olmazsa bir sonraki ay, o da olmazsa sonraki ay. Hamile kalmama düşüncesi aklında bile olmasın. Ben hep kendime bunu hatırlatmıştım. İşe yaradı "sayılır"

Ben de bugün öğlen kuru fasülyeciye gittim, ne tesadüf :9:

Ben artık söyleyecek söz bulamıyorum. Ben müdür olsam kim neyi neden eksik yapmışı bırakıp tamamla derdim. Neyseki artık aynı ekipte değiliz. Yeni müdürüme de beni çok iyi(!) tanıttı ama napıım artık bir su iş bitince düzelteceğim inşallah. Çok üst üste geldi. Eşim de bir an evvel yeniden denemek istiyor ama iş yerinde çok göze batar.

çalışmamak belki daha iyi şu durumda... ama ben bırakırsam bir daha giremem.

Ben senin yerinde olsam yeni müdürle biraz takılırdım. Çünkü sen çalıştıkça o seni tanıyacak. Dediğin çok doğru. Çamur at izi kalsın demişler ama Aklı Selim olan insan kesinlikle bir süre sonra iyi çalışanı diğerleriden ayırıyor. Sen çalışıp kendini göstereceksin zaten. Kendinden emin ol.

Cnm benim esim öyle bi model ki ben neden böyle diye sorarken tvdeki filme dalıyo gidiyo yani izledigi filmi yasıyo o derece
Ben koay kolay tartısan bi insan degilim sakinim beni bile cileden cıkarıyo bazen
Benimki pazar günü de arkadaslarıyla gezer gezer yoruldum der ben yalnızlıga alıstım iki üc ayda bir cıkalım derim onda da zor cıkar ben tartısmayı sevmem zaten bakarım beni takmıyo kabuguma cekilirim :31::31::31:

Iyyy ıyy aynı benimki. TV karşısına geçince beni alıp götürseler ruhu duymaz adamın.

evet şekerim lucrin olan yerde ben daha cetrotide kullanan görmedim kullanılmaz zati..
lucrin erken çatlamayı engelliyo...
hatta benim 2.tedavide çatlamadı biliyonmu :1: o derece yani...
birer saatten 2 kez opu oldum aynı gün sadece 3 yumi toplandı anca yavaş yavaş çatlamaya başlamışlarda bıraksan ben akşama kadar opuda kalırdım:1::1::1:
Lucrin le cetrotide aynı etken maddeye sahip değil mi? Yani ikiside aynı şey değil mi ?

Arkadaşlar gecenin bu saatinde yine aklıma düştü. Ben eşimin spermlerin de test edilmesi gerketiğini hissediyorum. Doktorlar gerek yok diyor çünkü sayımız iyi. 120 milyon /ml , hareket de %70 (yıkamadan sonra 150milyon, %75 hareketli). Ama morfolojimiz %3 çıkmıştı. Böyle durumlarda üst üste başarısız denemeler olunca spermlere bakmak gerekmez mi?

Bir yandan da öğrensek ne işe yarayacak diyorum. Doktor söyle bir şey söyledi. Yumurtaları başka spermle dölleyerek deneyebiliyoruz. O embryiolar kullanılmayacak ama sorunun nerede olduğuu bulmak için işe yarıyor. Fakat bence bu eşimin hoşuna gitmez. Hem sorun spermdeyse bunun çözümü var mı ki? Kaan Aydos'a gitmek istiyorum. DNA fragmantasyonuna falan baksın. Ama bozuk çıkarsa ne yapacak? Tedavi işe yarıyor mu bu konuda?

Benn böyle birşeye izin vermezdim sanki. Ne bilim sora başkasına çocuk olmicanı bilemem. Güvensizlik demeyin ama işte ne bilim insanın aklına şeytan giriyo.

geldim ama öyle yorgunum kii.....biraz geçmişi daha doğrusu bugünü okuyayım dedim..ama okumaya bile halim yok....merkez o kadar kalabalık doktor o kadar yoğundu kii 6.30 daki randevuma ancak saat 8 den sonra gşrebildim eve dönmemiz de bu saat oldu..merkezimin raporlu tüp fiyatı çok uygun du..Şansımaa 3 gün önce zam yapma kararı almışlar fiyat 750 den direk 2500 tl ye çıkmış..çapaya da ekstra rapor parası ödeme zorunluluğu getirmişler bu ay 200 tl...hepsi de peşpeşe geldi ve benim takibe girdiğim aya denk geldii

E sana kaça mal olacak peki?

Selammm canımm evet burdayım sen nerelerdesinn canım bende seni çok özledimm elizcik nsıll:16::16::16:
Canım ne yerdeyim ne gökte uykusuzum çok yatıcam biradan hazır uyumuşken 5 te kalkıyo çünkü hatun seni gördüm bi öpiyim dedim :54::54: Elizcik büyüyo canım anlamıyorum günler nasıl geçiyo sen nasılsın tatlım

E sana kaça mal olacak peki?

2500 tl +250 muayene ücreti +1000 tl ilaçlar= 3750 tl...ilaç parası daha da artabilir ben yüksek doz kullanıyorum ..Aret hoca da y
ksek doz kullandırtır bana..her halukarda 4000 tll yi geçecek sanırımm...progestan ve kan sulandırıcı iğneleri saymıyorum bile:44::44::44:

2500 tl +250 muayene ücreti +1000 tl ilaçlar= 3750 tl...ilaç parası daha da artabilir ben yüksek doz kullanıyorum ..Aret hoca da y
ksek doz kullandırtır bana..her halukarda 4000 tll yi geçecek sanırımm...progestan ve kan sulandırıcı iğneleri saymıyorum bile:44::44::44:
Alla alla raporlu hali mi bu fiyata geldi!?

Canım ne yerdeyim ne gökte uykusuzum çok yatıcam biradan hazır uyumuşken 5 te kalkıyo çünkü hatun seni gördüm bi öpiyim dedim :54::54: Elizcik büyüyo canım anlamıyorum günler nasıl geçiyo sen nasılsın tatlım

Çokkk şükür iyiiym canım ehliyete gidiyorumm gelengiden derken zaman nsıl geçiyor anlmıyorum tatlımm bi ara görüşelim olurmu anlatıcklarım varrr çokk öpttt canımm elizcikte çokk tatlı olmuss MAŞALLAHH benim eloşda koc kız oldu Valla canımm ablm hamile bu arada bilmem söyledimmi eloşa krdeş geliyor İNŞŞŞ:9::9::9::16:

Alla alla raporlu hali mi bu fiyata geldi!?
maalesef..ve raporlu hali gene de uygun diğer merkezlerre nazaran...
hoşgeldin canımm yiirm senin kızını:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::54::54::54:
Çokkk şükür iyiiym canım ehliyete gidiyorumm gelengiden derken zaman nsıl geçiyor anlmıyorum tatlımm bi ara görüşelim olurmu anlatıcklarım varrr çokk öpttt canımm elizcikte çokk tatlı olmuss MAŞALLAHH benim eloşda koc kız oldu Valla canımm ablm hamile bu arada bilmem söyledimmi eloşa krdeş geliyor İNŞŞŞ:9::9::9::16:

gözünüz aydın ben kaçırıdm mıı acaba bu bilgiyi :44::44: Allah analı babalı sağlıkla doğmasını ve büyümesini nasip etsin inşş

ben yatıyorum gözlerim kapanıyor görüşürüz kızlar herkese iyi geceler :3::3::3::54::54::54:

maalesef..ve raporlu hali gene de uygun diğer merkezlerre nazaran...

hoşgeldin canımm yiirm senin kızını:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::54::54::54:

gözünüz aydın ben kaçırıdm mıı acaba bu bilgiyi :44::44: Allah analı babalı sağlıkla doğmasını ve büyümesini nasip etsin inşş

ben yatıyorum gözlerim kapanıyor görüşürüz kızlar herkese iyi geceler :3::3::3::54::54::54:

Waooww gerççekten pahalymış ya. Allah hepimize gğç versin hem maddi hem manevi

bu çabanın sonu bebek canım az daha sabır:16::16::16:

Lucrin le cetrotide aynı etken maddeye sahip değil mi? Yani ikiside aynı şey değil mi ?

hee canım bizde aynı şeyi diyoz bir nevi ikisi bir arada vurulmaz diyoz:1::1::1:
etken maddeleri aynı ya da değil ona dikkat etmedim gerçi ama ben bugüne kadar ki tecrübem gereği dedimdi:1:

Mehtap burdamısın kuzum özledim vallah:38::38:

bende seni özledim amaaaaa:48:

sözüm ona raporlu yapıyon :63::63::63:

Günaydınn cancağızlarım:16::16::16:
Beyimi gönderdim az bişi derleme toparlamadan sonra geldiimmmm...
Açım kahvaltı istiyom ben:56::56:

Arkadaşlar gecenin bu saatinde yine aklıma düştü. Ben eşimin spermlerin de test edilmesi gerketiğini hissediyorum. Doktorlar gerek yok diyor çünkü sayımız iyi. 120 milyon /ml , hareket de %70 (yıkamadan sonra 150milyon, %75 hareketli). Ama morfolojimiz %3 çıkmıştı. Böyle durumlarda üst üste başarısız denemeler olunca spermlere bakmak gerekmez mi?

Bir yandan da öğrensek ne işe yarayacak diyorum. Doktor söyle bir şey söyledi. Yumurtaları başka spermle dölleyerek deneyebiliyoruz. O embryiolar kullanılmayacak ama sorunun nerede olduğuu bulmak için işe yarıyor. Fakat bence bu eşimin hoşuna gitmez. Hem sorun spermdeyse bunun çözümü var mı ki? Kaan Aydos'a gitmek istiyorum. DNA fragmantasyonuna falan baksın. Ama bozuk çıkarsa ne yapacak? Tedavi işe yarıyor mu bu konuda?

vee sabah oldu soruna cevap geliyoorrr hazırmısın:1:
canım bende hep aynı şeyi düşünüyorum herşey dışardan güzel gibi görünüyor olabilir ama neden 5.güne kaliteli embriyo kalmıyor ben bunun spermle ilgili olduğunu düşünüyorum...daktırım 3.güne kadar iyi gelen ambriyo 3.günden sonra gerileme gösteriyorsa büyük ihtimal spermde sorun vardır dedi ama buna bakıldımı hayıııırrrrr:50::50::50:sanırım oluşan embriyoyu bütün olarak değerlendirip sorun yumi de ya da spermde diye ayırmıyorlar embriyo iyi ya da kötü eeee kötüyse sebep olan ne bunun anlaşılması içinde önce dna hasar tespit testinden ziyade pgt yani genetik tanıya gidiyorlar...demem o ki sen önceden spermin dna sından sorun bulursan testi yaptırtıp pgt ile hasarlı geni tespit edip embriyoyu hasarsız genden oluşanlardan seçip öyle transfer ediyorlar...bazı durumlarda da bulunamazsa tedavi iptal oluyor..

herkeslerde hafta sonu diyerekten fosur fosur uyuyoooo galiba bende gidip yıkanan çamaşırlarımı sereyim bi de kahvaltımı hazırlayıp geleyim :6::6::6:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 809741
[TABLE="class: grid, width: 0"]
[TR]
[TD="align: center"]OKUNACAK
GÜN SAYISI
[/TD]
[TD="align: center"]OKUMA GÜNÜ[/TD]
[TD="align: center"]OKUYACAK YA DA
DUA DA YER ALAN İSİMLERİMİZ
[/TD]
[TD="align: center"]DURUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]21 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]millstone[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]22 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]23 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]24 EYLÜL 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]5[/TD]
[TD="align: center"]25 EYLÜL 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]ELMAVETURTA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]6[/TD]
[TD="align: center"]26 EYLÜL 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]27 EYLÜL 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]sultan33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]28 EYLÜL 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]julietta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]29 EYLÜL 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]10[/TD]
[TD="align: center"]30 EYLÜL 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28
kdr
[/TD]
[TD="align: center"]okundu :emir_bebek:
okundu:emir_bebek:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]1 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]2 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434

hatres
[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]3 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]sara_28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]4 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]nfy_9185[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]5 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]6 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]kdr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]7 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]umutege16[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]8 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ddeerrya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]17[/TD]
[TD="align: center"]9 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]18[/TD]
[TD="align: center"]10 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]ikramaya
tuğba
[/TD]
[TD]
okundu:emir_bebek:
okundu:emir_bebek:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]19[/TD]
[TD="align: center"]11 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]20[/TD]
[TD="align: center"]12 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]kmehtapsu[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]21[/TD]
[TD="align: center"]13 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]14 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]yokhe[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]23[/TD]
[TD="align: center"]15 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]ilkonce[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]24[/TD]
[TD="align: center"]16 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]9ay[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]25[/TD]
[TD="align: center"]17 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]bliss73[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]18 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]ewest[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]19 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]akasya1978[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]20 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]Tripbel
Sara_28
[/TD]
[TD="align: center"]okundu:emir_bebek:
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]29[/TD]
[TD="align: center"]21 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]22 EKİM 2013
salı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]31[/TD]
[TD="align: center"]23 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]32[/TD]
[TD="align: center"]24 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]33[/TD]
[TD="align: center"]25 EKİM 2013
cuma
[/TD]
[TD="align: center"]dmrsda[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]26 EKİM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]turquoisse[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]35[/TD]
[TD="align: center"]27 EKİM 2013
pazar
[/TD]
[TD="align: center"]gökyüzü3434[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]28 EKİM 2013
pazartesi
[/TD]
[TD="align: center"]benancan[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]37[/TD]
[TD="align: center"]29 EKİM 2013
salı
[/TD]
[TD="align: center"]fundaonr[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]30 EKİM 2013
çarşamba
[/TD]
[TD="align: center"]cal[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]39[/TD]
[TD="align: center"]31 EKİM 2013
perşembe
[/TD]
[TD="align: center"]masideaydn[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]40[/TD]
[TD="align: center"]1 KASIM 2013
cuma
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]41[/TD]
[TD="align: center"]2 KASIM 2013
cumartesi
[/TD]
[TD="align: center"]egunal[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[TD="align: center"]bidiqperge[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]highchemist[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]amayaa[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]SEN_KOLİK[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]burcin4054[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]hasretim_[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]atik[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD="align: center"]yeteeeeer[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="align: right"]BİLGİ:[/TD]
[TD="align: center"]*DAĞITILAN GÜN SAYISI: 41[/TD]
[TD]*OKUNAN SAYI: 39[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
NOT: Okuyanlar okuduklarında ertesi gün bilgi verirlerse sevinirim.

Günaydın dostlarr :16::16::16:

Bugün idarda gebelik testim pozitif çıktı. Dün negatifti. Hem de hassas bir test değil. Demek ki değerim yükselmeye devam ediyor :44: Biraz korkutuyor beni. Bugün doktor randevum var. Bakalım ne diyecek.

Back