Tüp Bebek Günlüğümüz !

öyle bişi oluyor canım iki kez transfer olabiliyorsun...
3.gün embriyosu +5.gün embriyosu olmak üzere iki kez transfer yapılabiliyor...
sanada aynen bunu demiş daktır

yarın bozulmadan yakalayabilersem çekeceğim fotosunu..
orda çıkartcam kalıptan çünküm
yakalayamazsan da diilimini çek canım.elbet sana bi dilim düşer heralde:))

vaayy çok havalı demek kalıpta götürüp çıkarırken şov yapcan
ne hava atıcak millete gögsü kabarcak ben yaptım diye
hemen üzerime alındım
merciiiiiiiiiiiiiii canıımmmmm
önemli değil şekerim

bi ikramaya gördüm sankim
ben de gördümm:))

şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cidddi misinnnnnnnnn? aman ben hiç duymadım öle bişe şok oldum şimdiiiiiiiii ... o zaman onu demek istemiş ... aaaaa valla şoktayım........

bu arada güldenim tocamı ikna ettim o ulustaki amca için..
yalnız bi sıkıntı pazar günü açık olarmı ki..:18::18:
çünkü dayımlara gelmeden önce ulusa gidip o işi halletmek istiyoz:26::26::26:

evet gülüm kalıpta götürüp şov yapcam
inşallah elime yüzüme bulaşmaz sosundan mütevellit:18::18:

hiç bişiycik olmaz gayet güzel olcak gör bak...

yakalayamazsan da diilimini çek canım.elbet sana bi dilim düşer heralde:))

ne hava atıcak millete gögsü kabarcak ben yaptım diye
önemli değil şekerim

ben de gördümm:))

aynen canım sorunsuz güzel bi sunum yapacak bencede..

şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cidddi misinnnnnnnnn? aman ben hiç duymadım öle bişe şok oldum şimdiiiiiiiii ... o zaman onu demek istemiş ... aaaaa valla şoktayım........

çık canım şoktan ciddi ciddi öyle olacak kabullen bu gerçeği

bu arada güldenim tocamı ikna ettim o ulustaki amca için..
yalnız bi sıkıntı pazar günü açık olarmı ki..:18::18:
çünkü dayımlara gelmeden önce ulusa gidip o işi halletmek istiyoz:26::26::26:

haaa bak bilmiyom pazar günüsünü yarın bi arar sorarım ben pazar günü açıkmısınız diye sana haber ederim

sen hiç öyle yapılan biriyle tanıstın mı burda?iyi bişey bu öyleyse dimi?

internette tel noları var gülüm bende ararım sorarım da inşallah açık olar yaa..
hazır adamı ikna etmişkene işimiz görülüversin..

o zaman sen ara sor
bence açıktır çünkü çok işlek bir yerde o sebepten kapatmazlar diye düşünüyorum yalnız sizinle ilgilenecek kişiyi sorun asıl o pazar günü açık olsada ordamıymış..

sen hiç öyle yapılan biriyle tanıstın mı burda?iyi bişey bu öyleyse dimi?

evet herşeyde örneklerim olduğu gibi bu durumda da var lakin o hatun bizimle değil artık ne hali varsa görsün gillerden
o dönem 3.gün transferi oldu üzerine 5.günüde oldu hatta 5.gün transferi yapılırken diğer konan 3.gün embriyosunu ultrasonda görmüşler falan falan...gebelik oluştu ama kalp atışı görülmedi diye kürtaj oldu...

aaa anladım canım çok şaşkınım şuanda hakkımızda hayırlısı ne diyelim..

nasılda uykum geldiiii esnemekten ağzım burnum yer değiştirmek üzere inatla topikte takılıyom Allah akıl fikir versin inşallah

AAaa inanmıyorum. Bu benim annemin fikriydi. Bir gün telefon edip kızım böyle yapsalar olur mu dedi. Anne olur mu öyle şey 5. gün koyarken 3. güne zarar verirler dedim. Demek oluyormuş. Annem çok zeki kadın ha benim

nasılda uykum geldiiii esnemekten ağzım burnum yer değiştirmek üzere inatla topikte takılıyom Allah akıl fikir versin inşallah

Benim gibi yap. Bir bir gözümü dinlendireyim de kapa 3-4 saat sonra açıyorsun

pek sık yapılan bişi olmadığından dek gelmemişsindir canımcım ama var böyle bir uygulama...

anladım canım evet pek değil hiç denk gelmedim...canımm güzlerim kapanıo kalkim yataga girim de uyuyamazsam telden girim.öpüyorum sizi ii gecelerrr

valla bilmediği halde düşündüyse cidden zeki kadın annen bak işin içindekiler bile şoook geçirirken onun aklına gelmiş olabileceği dikkatli yapıldığından zarar vermiyor canım bu işlem ama dediğim gibi pek uygulanmıyor o nedenlede duymamışsınız...

narin ve hassas bedenim uykusuzluğa yenik düşmek üzere pc nin üzerinde sızıp kalmadan ben kaçar..
iyi geceler canlar

Arkadaşlar gecenin bu saatinde yine aklıma düştü. Ben eşimin spermlerin de test edilmesi gerketiğini hissediyorum. Doktorlar gerek yok diyor çünkü sayımız iyi. 120 milyon /ml , hareket de %70 (yıkamadan sonra 150milyon, %75 hareketli). Ama morfolojimiz %3 çıkmıştı. Böyle durumlarda üst üste başarısız denemeler olunca spermlere bakmak gerekmez mi?

Bir yandan da öğrensek ne işe yarayacak diyorum. Doktor söyle bir şey söyledi. Yumurtaları başka spermle dölleyerek deneyebiliyoruz. O embryiolar kullanılmayacak ama sorunun nerede olduğuu bulmak için işe yarıyor. Fakat bence bu eşimin hoşuna gitmez. Hem sorun spermdeyse bunun çözümü var mı ki? Kaan Aydos'a gitmek istiyorum. DNA fragmantasyonuna falan baksın. Ama bozuk çıkarsa ne yapacak? Tedavi işe yarıyor mu bu konuda?

anladım canım evet pek değil hiç denk gelmedim...canımm güzlerim kapanıo kalkim yataga girim de uyuyamazsam telden girim.öpüyorum sizi ii gecelerrr

narin ve hassas bedenim uykusuzluğa yenik düşmek üzere pc nin üzerinde sızıp kalmadan ben kaçar..
iyi geceler canlar

iyi geceler dostlar. şimdi olmazsa bile sabah yukarıdaki soruma cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…