anladım cnm bi de o gün sana telde demeyi unuttum.hoca dediki ben 3. gün embriyosu koycam baktım kalan yumilerin 5. güne güzel gidio ondan da koyarım sonra dedi.yani ben anladım ki hani onları dondurur eğer bu tedavim negatif olursa başka zaman onları transfer ederiz.sonra hastaneden çıktık dedim kendi kendime acaba bu bana transfer yapıcak baktı iki gün sonra emriyolar güzel beni geri çağırıp bi tane daha mı transfer etcek:))))))saçmalamışım dimi? öyle bişe olmamaz yani..
tamam cnm öptüm seni şimdiden afiyet olsun..
vaayy çok havalı demek kalıpta götürüp çıkarırken şov yapcan
yakalayamazsan da diilimini çek canım.elbet sana bi dilim düşer heralde:))yarın bozulmadan yakalayabilersem çekeceğim fotosunu..
orda çıkartcam kalıptan çünküm
ne hava atıcak millete gögsü kabarcak ben yaptım diyevaayy çok havalı demek kalıpta götürüp çıkarırken şov yapcan
önemli değil şekerimhemen üzerime alındım
merciiiiiiiiiiiiiii canıımmmmm
ben de gördümm:))bi ikramaya gördüm sankim
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cidddi misinnnnnnnnn? aman ben hiç duymadım öle bişe şok oldum şimdiiiiiiiii ... o zaman onu demek istemiş ... aaaaa valla şoktayım........öyle bişi oluyor canım iki kez transfer olabiliyorsun...
3.gün embriyosu +5.gün embriyosu olmak üzere iki kez transfer yapılabiliyor...
sanada aynen bunu demiş daktır
evet gülüm kalıpta götürüp şov yapcam
inşallah elime yüzüme bulaşmaz sosundan mütevellit:18::18:
yakalayamazsan da diilimini çek canım.elbet sana bi dilim düşer heralde:))
ne hava atıcak millete gögsü kabarcak ben yaptım diye
önemli değil şekerim
ben de gördümm:))
şakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... cidddi misinnnnnnnnn? aman ben hiç duymadım öle bişe şok oldum şimdiiiiiiiii ... o zaman onu demek istemiş ... aaaaa valla şoktayım........
bu arada güldenim tocamı ikna ettim o ulustaki amca için..
yalnız bi sıkıntı pazar günü açık olarmı ki..:18::18:
çünkü dayımlara gelmeden önce ulusa gidip o işi halletmek istiyoz:26::26::26:
haaa bak bilmiyom pazar günüsünü yarın bi arar sorarım ben pazar günü açıkmısınız diye sana haber ederim
hiç bişiycik olmaz gayet güzel olcak gör bak...
aynen canım sorunsuz güzel bi sunum yapacak bencede..
çık canım şoktan ciddi ciddi öyle olacak kabullen bu gerçeği
haaa bak bilmiyom pazar günüsünü yarın bi arar sorarım ben pazar günü açıkmısınız diye sana haber ederim
internette tel noları var gülüm bende ararım sorarım da inşallah açık olar yaa..
hazır adamı ikna etmişkene işimiz görülüversin..
sen hiç öyle yapılan biriyle tanıstın mı burda?iyi bişey bu öyleyse dimi?
aaa anladım canım çok şaşkınım şuanda hakkımızda hayırlısı ne diyelim..evet herşeyde örneklerim olduğu gibi bu durumda da var lakin o hatun bizimle değil artık ne hali varsa görsün gillerden
o dönem 3.gün transferi oldu üzerine 5.günüde oldu hatta 5.gün transferi yapılırken diğer konan 3.gün embriyosunu ultrasonda görmüşler falan falan...gebelik oluştu ama kalp atışı görülmedi diye kürtaj oldu...
aaa anladım canım çok şaşkınım şuanda hakkımızda hayırlısı ne diyelim..
öyle bişi oluyor canım iki kez transfer olabiliyorsun...
3.gün embriyosu +5.gün embriyosu olmak üzere iki kez transfer yapılabiliyor...
sanada aynen bunu demiş daktır
nasılda uykum geldiiii esnemekten ağzım burnum yer değiştirmek üzere inatla topikte takılıyom Allah akıl fikir versin inşallah
pek sık yapılan bişi olmadığından dek gelmemişsindir canımcım ama var böyle bir uygulama...
AAaa inanmıyorum. Bu benim annemin fikriydi. Bir gün telefon edip kızım böyle yapsalar olur mu dedi. Anne olur mu öyle şey 5. gün koyarken 3. güne zarar verirler dedim. Demek oluyormuş. Annem çok zeki kadın ha benim
Benim gibi yap. Bir bir gözümü dinlendireyim de kapa 3-4 saat sonra açıyorsun
anladım canım evet pek değil hiç denk gelmedim...canımm güzlerim kapanıo kalkim yataga girim de uyuyamazsam telden girim.öpüyorum sizi ii gecelerrr
anladım canım evet pek değil hiç denk gelmedim...canımm güzlerim kapanıo kalkim yataga girim de uyuyamazsam telden girim.öpüyorum sizi ii gecelerrr
narin ve hassas bedenim uykusuzluğa yenik düşmek üzere pc nin üzerinde sızıp kalmadan ben kaçar..
iyi geceler canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?