Tüp Bebek Günlüğümüz !

dr.luğundan utansın o lavuk.... burda hepimizi mahvetti çift kese dimi?

dr.luğundan utansın o lavuk.... burda hepimizi mahvetti çift kese dimi?

şekerim tek kese olsa bi tanesinin varlığına sevinmez niye iki tane değil benim bebeklerim diye ortalığı ayağa kaldırırdı papatya hatun iki kese vardır kesin...

bu arada güldenci tuhaftır ama güzel rüya yerine kabus gördüm... kocişle kavga ediyodum rüyamda..

ay ama benim facem yok gerçi kocişinkinden takılıyom arada ama... olmadı kendime bi face yapacam bu gidişle sırf sizi görmek için..

valla ben kendimi gösterdim sana kızlarda öle göstersin arkadaşımın face si yok madem hemde bizi merak ediyo yardımcı olmak lazım dimiiii

Son düzenleme:
şekerim tek kese olsa bi tanesinin varlığına sevinmez niye iki tane değil benim bebeklerim diye ortalığı ayağa kaldırırdı papatya hatun iki kese vardır kesin...

aşkolsun yemin ederim gördüğüme çok sevindim şuanda tek görünüyor başka bir dr daha gidicez bu teki zor gördü malum dün görmedi bugün gördü sabah israra sıkışık gel dedi muhtemalen dış gebelik dedi saabah gittik saatlerce birde bekledi eşimede girme sen dedi girdim dün taa göğsümün altına bakmıştı bugün biraz indir de biraz daha aşağıdan baklım belki vardır diyor ruhsuz şey daha karnımın biraz altına dokunur dokunmaz meleğim hiç aratmadan gösterdi kendisini tekmi dedimtek tek dedi kaldırıverdi hiç gezdirmedi karnımda felan bende önemli değil sağlıklı olsun meleğimde dedim oda evet evt diyo ruhsuz canım benim bu kadın göremez akşam istanbulları felan havaya kaldırdım hepsi çok tepkili böyle bir doktor olamaz birdahaa asla gitme dedi çok kızdılar beni mahfettiği yanına kaldı tabi sizleride canım arkadaşlarım benim akasyacımmm senide tebrik ediyorum bebişini kutlayamadım bile hakkını helal et çok tatlı maaşşallah sana çok benziyor allahım analı babalı büyüütsün inşaallah

topik kalabalık bi ikimiz varmışız gibi karşılıklı yazışıyoz noldu bu kızlara heralde geçmişi okuma işine giriştiler ama zor iş ALLAH yardımcıları olsun tabiii

Son düzenleme:

oooo şaşırttın beni cicim demek tek keseye sevindin e tabii olması gerekn bu ayrıca sende iki bebiş var..sonra ortaya çıkacak kendisi...aramızda nillla 2.randevusunda tek bildiği bebişinin aslında bi kardeşi olduğunu öğrendi ikinci kese çok sonra göründü diğerinden küçük olduğu için...sende de sonra ortaya çıkabilir ya da olanı görememiştir senin o nobel ödüllü doktorun!!!!!

Son düzenleme:
Oku oku bitmiyor arkadaş. Şaşı olcaz bu topik yüzündenNeyse herkese mutlu bir gün diliyorumm inşallahh.

hakkat öyle olmuş galiba.... işin tuhafı hiç kavga etmeyeceğimiz bi konuda ediyoruz ve asla kullanmayacağı cümleler kuruyo adam....

dünkü aşırı doz mutluluk yüklemesinden dolayı kısa devre olmuş beyninde ondandır cicim....aman ALLAH bozmasın mutluluğunuzu hep iyi olun inşallah...

hayırlısı tatlımm beniimm ayyyy sen çooook tatlısın yaaa sen beni güldürdün ya rabbimde seni güldürsün aslında cici çok tatlı birkadınım ben tanısanız dahada çok seversiniz beni huysuz gibi görünüyorum böyle ama bu tüp bebek olayı benim bütün genlerimi oynattı valla allah o nobel ödüllü dr bana yolda bile karşılaştırmasın artık ruhsuz şey sevmiyorum onu

canım arkadaşım ne hakkı... aşkolsun... onca derdinin arsında benimle uğraşcak halin yok ya... ayrıca senin bu dr.a uyuz oldum malmıdır nedir daha nerden bakıcağını bile bilmiyomuş bu kesin vajinal ultrasonda bakmayıda bilmiyodur. ben zararı yok dedim ama böle cahil dr.lar kesin zarar verir.ben zsenin yerinde olsam en azından başhekimliğe falan şikayet dilekçesi yazarım. sen güvenip gidiyosun canını hatta canından öte canını emenet ediyosun dr.daki rahatlığa bak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…