Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım doğru yerdesin listelerimizide aldık toplandık yeni topik açtık ve taşındıııııkkkk....
sende hoşgeldin....
sık sık gel amaaaa....

hosbuldum canımmmm gelmemmmııı sureklı takıp edıyorummmm ınsalllhhh bı gun hamıle olaraktaa gelebılırım....

günaydın kızlar, bugun transferimin 8. günü sabah idrar testi yaptım. tek cizgi göründü( sizce erkenmi? bu zaman aralıgında test yaptırıpta gercek sonucu alan varmıydı acaba. bi bilginiz varmı bu konuda?

tahmin ettim aslındayok bekledim facete geç geldi msj heralde yada ben görmedim.yatmıştım hatta telden baktım ama kociş artık yataktada mı kk deyince dedim sabah yazarım artık dedimsaolsun slmı için beğenmezmiyim hiç onu ben çok beğendimmm

kızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm

İdrar testi için çok erken bence boşuna kendini üzme.. İnşallah hayırlı haber alırsın canım..

İdrar testi için çok erken bence boşuna kendini üzme.. İnşallah hayırlı haber alırsın canım..

inş. dediğin gibi olur. kan testi için nezaman yaptırsam çıkar acaba. aslında test günüm perşembe ama 1 gün öncesinden yaptırsam yinede çıkarmı. bi gün daha bekliyemiyorum artık(

canım bence test için gününü bekle eğer hamileysen bile idrarda çıkmıo bazen ve bizler böle olunca üzülüp hem kendimizi hemde hamileysek bebişi üzüoz.onun için bekle derim eğer çıksaydı doktorlar ne die bizi bekletsinler ki dimi ama.bence sabret biraz daha...

arkadaşlarrr günaydınn be geldimmmmmm

hosbuldum canımmmm gelmemmmııı sureklı takıp edıyorummmm ınsalllhhh bı gun hamıle olaraktaa gelebılırım....

AMİNNN inşallah cicim...

çooookkkk erken hemde...biz idrar testiyle ilgili çok tecrübe yaşadık hikaye çok yani...edindimiz tecrübe idrar testi yapmamanın en doğrusu olduğuydu...sabah idrarda negatifi görüp öğlen kanda hamile olduğunu öğrenen çooook arkadaşımız oldu...yanıltıcı oluyor canını sıkmaktan öteye gitmez...çok dayanamazsan 10.gün kan testi yaptır derim...

kızlar bılıyosunuz bızımkı erkek ınfertılesıydıı benım gıbıoluptahemen basarıya ulasan varmı?

çok var cicim erkekte sorun olanlarda tüp bebek daha başarılı sonuçlar veriyor...

heeee bizde sabah konuştuk ekin beğenmedi heralde deyip gülüştük
bende bi sorayım dedim...

günaydın güzeller...... geceden bu yana ne yazılmış okuyup geliyoru:)))

günaydın akasya hatun...dünkü mutluluğun ardından güzel güzel rüyalar gördünmü bakiiiimmmm

hoşgeldin canım nassın bakiiimmm...son durumunuz neeee

hoşbulduk tatlım benim yeni geldim drdan dr hatasıymış salak şey görememiş gördüm şükürler olsun yarabbim herkeze nasip etsin allahım bu mutluluğu hiç kimseler üzülmesin rabbim aratmadan versin inşaallah hepimize :3

günaydın topiğin güzel annne ve anne adayları nasılısınız

aaaaa karasu gelmiş bakalım bana ne demiş ben geçmişi okumaya gidiyorum

siz hala uyuyosuzudur kaldırın şu totolarınızı
günaydın tatlım sabahın köründe açmışsın yine topiği:))))))

günaydın canlarımnasılsınız bugün?egunal nasıl gece rahat uyudun mu erkenden yattın dinlenmissindir dimiya bide millistone hatun beni facede buldu nası buldu yaa anlamadım daha anlatmadı.hafiye gibi walla:18::18:
günaydın ekinim.... demekki ne yapıyoz asla milistone nin arkasından atmıyoz ki yakalamsın bizi.....

Gunaydinnnnnnn canlarim sizler Icin Bugun bol dua edecem insallah hersey Yolunda gider
selocanım sana da günaydınnnn......

canım ben pozitif aldığım gün bile idrarda çift çizgi göremedim...

kızlar bılıyosunuz bızımkı erkek ınfertılesıydıı benım gıbıoluptahemen basarıya ulasan varmı?
bizim sorunumuzda sperm azlığı ve hareketsizliğiydi çok şükür ilk denemem de hamile kaldım

arkadaşlarrr günaydınn be geldimmmmmm
papatyam hoşgeldin beşgittini bırakıp direk sonucu yaz bizim kuzular nasıl? muhabbet faslına sonra geçeriz....

beklenen mutlu sooooonnnnn....biz bişi biliyozda söylüyoz dimiiiii....
anladım sen ikinci kutlamayı istedin diğer hamilelerden farkım olsun diye bize oyun oynadın....sevgi arsızı olunca kutlamanında ikincisini istemen normal tabiii...
al sana ve meleklerine 2.halay ekibiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…