sanada canım bebişinle mutlu mesut zaman geçir inşallah...evet topiğin en büyük yan etkisi şaşı olma riski
canım arkadaşım ne hakkı... aşkolsun... onca derdinin arsında benimle uğraşcak halin yok ya... ayrıca senin bu dr.a uyuz oldum malmıdır nedir daha nerden bakıcağını bile bilmiyomuş bu kesin vajinal ultrasonda bakmayıda bilmiyodur. ben zararı yok dedim ama böle cahil dr.lar kesin zarar verir.ben zsenin yerinde olsam en azından başhekimliğe falan şikayet dilekçesi yazarım. sen güvenip gidiyosun canını hatta canından öte canını emenet ediyosun dr.daki rahatlığa bak....
topiğn hukukçusu... senin ve bebişinin de günü güzel olsun....
dünkü aşırı doz mutluluk yüklemesinden dolayı kısa devre olmuş beyninde ondandır cicim....aman ALLAH bozmasın mutluluğunuzu hep iyi olun inşallah...
hayırlısı tatlımm beniimm ayyyy sen çooook tatlısın yaaa sen beni güldürdün ya rabbimde seni güldürsün aslında cici çok tatlı birkadınım ben tanısanız dahada çok seversiniz beni huysuz gibi görünüyorum böyle ama bu tüp bebek olayı benim bütün genlerimi oynattı valla allah o nobel ödüllü dr bana yolda bile karşılaştırmasın artık ruhsuz şey sevmiyorum onu
aynenn arkadaşım yaaaaane dir bu hız böleee yok valla ben böle bi topik bunca kk hayatımda hiç görmedim, daha da görmem ahanda buraya yazdım
Baş sorumlusu sensin valla göz doktoru paralarımızı sen ödersinnn artıkk
haklsıncanım benim önce rabbime emanetiz hepimiz allah yardımcımız olsun inşaallah şikayet felan edemem ki hiç uğraşacak zamanım yok onlarla birde beni sinir hastası ederler bu halimle allahıma havale ediyorum onu ve onun gibileri bende onu düşündüm ben hemen bahçeciyi aradım her ne olursa onları arıyorum beni yönlendiriyorlar zaten fakat danışacak kimsesi olmayanlar allaha havale vicdanlarına kalmış işte güya özele gittik bizlerde meleklerimizde allaha emanet hAkkımızda hayırlısı
Baş sorumlusu sensin valla göz doktoru paralarımızı sen ödersinnn artıkk
tünaydın kızlar nasılsınızzzz
tünaydın kızlar nasılsınızzzz
kızlar hastaneden geldim..bir değişiklik yok..biri hala çok küçük..doktor kendini ikize şartlama üzülürsün dedi...diğeri tam gününde 9 haftalık 2,5 cm..miniğim ise daha 9,5mm...her hafta takip edecekmişim...benden bu kadar...bugün giremem daha toplanıyorum..kendinize iyi bakın..öptüm hepinizi canlarrr..
umarım nilladanda güzel haberler gelir...
kızlar hastaneden geldim..bir değişiklik yok..biri hala çok küçük..doktor kendini ikize şartlama üzülürsün dedi...diğeri tam gününde 9 haftalık 2,5 cm..miniğim ise daha 9,5mm...her hafta takip edecekmişim...benden bu kadar...bugün giremem daha toplanıyorum..kendinize iyi bakın..öptüm hepinizi canlarrr..
umarım nilladanda güzel haberler gelir...
aşkolsun yemin ederim gördüğüme çok sevindim şuanda tek görünüyor başka bir dr daha gidicez bu teki zor gördü malum dün görmedi bugün gördü sabah israra sıkışık gel dedi muhtemalen dış gebelik dedi saabah gittik saatlerce birde bekledi eşimede girme sen dedi girdim dün taa göğsümün altına bakmıştı bugün biraz indir de biraz daha aşağıdan baklım belki vardır diyor ruhsuz şey daha karnımın biraz altına dokunur dokunmaz meleğim hiç aratmadan gösterdi kendisini tekmi dedimtek tek dedi kaldırıverdi hiç gezdirmedi karnımda felan bende önemli değil sağlıklı olsun meleğimde dedim oda evet evt diyo ruhsuz canım benim bu kadın göremez akşam istanbulları felan havaya kaldırdım hepsi çok tepkili böyle bir doktor olamaz birdahaa asla gitme dedi çok kızdılar beni mahfettiği yanına kaldı tabi sizleride canım arkadaşlarım benim akasyacımmm senide tebrik ediyorum bebişini kutlayamadım bile hakkını helal et çok tatlı maaşşallah sana çok benziyorallahım analı babalı büyüütsün inşaallah
hemen güldenime arka çıkmam lazım... bence araştırıp diğer topiklerden bi göz doktoru tüpçü transfer edelim topiğimize....
canım akşamın güzel olsun... maya tüp ü sormuşsun hemen söleyim çok önerilen bir yer değil ben araştırırken pek tavsiye etmediler. ben kendim için ararken en son iki dr.a inmişti seçeneğim biri tedavi olduğum başkent hstn hulusi bey bir diğeri hs klinik hakan şatıroğlu.
bu aralar birde hrs var çok konuşulan onlarda da ımsı tekniği varmış.
bu arada bizim sorunumuzda sperm azlığı ve özellikle ileri hareketlinin az olmasıydı.
ay bide özelde mi bu dr? şimdi kocana da kızmaya başlıcam hadi devlet hastanesi olsa neyse de paranla rezil olmak diye buna derler... benim kocam dünyanın en sakin adamıdır ama böle bi durumda hastaneyi birbirine katardı... sen sakın bidaha oraya gitme koskoca konyada dr.mu yok....
:)) akasyacım nehir35 sordumu tam bilmiyorumda mayayı soran bendim 35 lerden karıştı herhaldecevabın için teşekkür ederim bizimde sorunumuz aynı malesef ama olmadı bir türlü 3 defa denedik siz nerde yaptınız tedaviyi geriye dönüp bakmayım şimdi yazarsan bana sevinirim birde tedavi öncesi özel bişi yaptınızmı biz perşembe akşamı ankaraya gidiyoruz kaan beye bizim genetik ve hormonal hiç bir sorunumuz yok varikoselde yok herşey yapıldı bakıldı yok yok ama neden böle bilmiyoruz bi gidip kaan beylede görüşelim bakalım mesela sizin ileri hareketlilik kaçtı ??? bizim ilk testlerde var ama sonrakilerde % 0 lara inmiş anlayamıyoum sanırım stresten kaynaklanıyor....yardımcı olursan sevinirim....sperm için en iyi tekniklerin olduğu merkes çok önemli bilgisi olan varsa ve paylaşırsa mutlu olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?