evet tatlım topikçe taşındıK... Sende hoşgeldin...
hosbuldum tatlımmm hayırlı ugurlu olsunnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tatlım topikçe taşındıK... Sende hoşgeldin...
evet canım doğru yerdesin listelerimizide aldık toplandık yeni topik açtık ve taşındıııııkkkk....
sende hoşgeldin....
sık sık gel amaaaa....
hoşgeldin cnmmmmm dogru yerdesinnnnnn aldık cayımızı kahvemızı burdayız artık :)
günaydınnnn cicim...gece pek bi rahat uyudum
millstone nun seni bulmasu çok doğal cicim çünkü benim face den görmüş seni...
konuştum kendisiyle ekin beni beğenmemişmi dün gece mesaj yazdım ona cevap vermedimi diye soruyo bi de selamı var akapunktura gidiyor şu an...
günaydın kızlar, bugun transferimin 8. günü sabah idrar testi yaptım. tek cizgi göründü( sizce erkenmi? bu zaman aralıgında test yaptırıpta gercek sonucu alan varmıydı acaba. bi bilginiz varmı bu konuda?
İdrar testi için çok erken bence boşuna kendini üzme.. İnşallah hayırlı haber alırsın canım..
günaydın kızlar, bugun transferimin 8. günü sabah idrar testi yaptım. tek cizgi göründü( sizce erkenmi? bu zaman aralıgında test yaptırıpta gercek sonucu alan varmıydı acaba. bi bilginiz varmı bu konuda?
canım bence test için gününü bekle eğer hamileysen bile idrarda çıkmıo bazen ve bizler böle olunca üzülüp hem kendimizi hemde hamileysek bebişi üzüoz.onun için bekle derim eğer çıksaydı doktorlar ne die bizi bekletsinler ki dimi ama.bence sabret biraz daha...
hosbuldum canımmmm gelmemmmııı sureklı takıp edıyorummmm ınsalllhhh bı gun hamıle olaraktaa gelebılırım....
kızlar bılıyosunuz bızımkı erkek ınfertılesıydıı benım gıbıoluptahemen basarıya ulasan varmı?
tahmin ettim aslındayok bekledim facete geç geldi msj heralde yada ben görmedim.yatmıştım hatta telden baktım ama kociş artık yataktada mı kk deyince dedim sabah yazarım artık dedimsaolsun slmı için beğenmezmiyim hiç onu ben çok beğendimmm
günaydın güzeller...... geceden bu yana ne yazılmış okuyup geliyoru:)))
arkadaşlarrr günaydınn be geldimmmmmm
hoşgeldin canım nassın bakiiimmm...son durumunuz neeee
günaydın tatlım sabahın köründe açmışsın yine topiği:))))))günaydın topiğin güzel annne ve anne adayları nasılısınız
aaaaa karasu gelmiş bakalım bana ne demiş ben geçmişi okumaya gidiyorum
siz hala uyuyosuzudur kaldırın şu totolarınızı
günaydın ekinim.... demekki ne yapıyoz asla milistone nin arkasından atmıyoz ki yakalamsın bizi.....günaydın canlarımnasılsınız bugün?egunal nasıl gece rahat uyudun mu erkenden yattın dinlenmissindir dimiya bide millistone hatun beni facede buldu nası buldu yaa anlamadım daha anlatmadı.hafiye gibi walla:18::18:
selocanım sana da günaydınnnn......Gunaydinnnnnnn canlarim sizler Icin Bugun bol dua edecem insallah hersey Yolunda gider
canım ben pozitif aldığım gün bile idrarda çift çizgi göremedim...günaydın kızlar, bugun transferimin 8. günü sabah idrar testi yaptım. tek cizgi göründü( sizce erkenmi? bu zaman aralıgında test yaptırıpta gercek sonucu alan varmıydı acaba. bi bilginiz varmı bu konuda?
bizim sorunumuzda sperm azlığı ve hareketsizliğiydi çok şükür ilk denemem de hamile kaldımkızlar bılıyosunuz bızımkı erkek ınfertılesıydıı benım gıbıoluptahemen basarıya ulasan varmı?
papatyam hoşgeldin beşgittini bırakıp direk sonucu yaz bizim kuzular nasıl? muhabbet faslına sonra geçeriz....arkadaşlarrr günaydınn be geldimmmmmm
arkadaşlarrr günaydınn be geldimmmmmm
hoşbulduk tatlım benim yeni geldim drdan dr hatasıymış salak şey görememiş gördüm şükürler olsun yarabbim herkeze nasip etsin allahım bu mutluluğu hiç kimseler üzülmesin rabbim aratmadan versin inşaallah hepimize :3