Ayyy cnm bnm kiyamm sana demk yoruldun sen ayyy hepunize i geceler burda cok gok gurluyr benim sarilicak bir kocamda yok yanimda korktum istee Tatli uykulr herkeze
Canım yalnız değilsin,bebiş var ya ,korkma
İyi uykular canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy cnm bnm kiyamm sana demk yoruldun sen ayyy hepunize i geceler burda cok gok gurluyr benim sarilicak bir kocamda yok yanimda korktum istee Tatli uykulr herkeze
Valla ben bildiğin gibi aynııı..Bir iyi bir kötüü napıyimm.Rabbime dua etmekten başka elimden birşey gelmiyorrr.Çabalıyorumm ama fsh bu ayda tavannda galibaaaaaa.Piss fshh bir yakamı bırakksaaa...Geçen ay ilaçla ayın 4 ünde adet olmuştumm.Ama bu ay halen tıkk yokk..İlaç içmek istemiyorumm bakalım ne zaman olucamm,yada olabilecekmiyimmmm..Bana dua ett lütfenn ikramayamm yaaa.Bazen çok kötü oluyorum ama yapacak birşeyy yokk..Seninde inşş mutlu haberlerini duyuracağız buradann tüm kalbimle inanıyorum buna benn..
günaydın topiğin güzel annne ve anne adayları nasılısınız
aaaaa karasu gelmiş bakalım bana ne demiş ben geçmişi okumaya gidiyorum
siz hala uyuyosuzudur kaldırın şu totolarınızı
günaydın canımmm ıyıyız cok sukur sen nasılsınnnn bakalım
topık artık gec acılıyor bayanlar sabah erken kalkanlar nerdesiniz yawwwww karasu sen nerelerdesin su seni geciyor bakkk egunalım gunaydın cnm nasılsınnnnn ???
günaydınnn canım iyiyim listelerle uğraştım biraz çok oldu topiğe geleli ama daha yeni yazıyorum...cicim kızlar gece geç saatlere kadar yazışmışlar erken kalkamıyorlar tabiii...sen nasılsın kuzum iğnelere devam bir sorun yok dimi???
iyiyim şekerim çok şükür halimize evet okuyorum geçmişi maşallah döktürmüşler gene evet canım devam iğnelere bir sorun yok şükürler olsun morluklar dışında bakalım pazartesi olsun ne söyleyecek doktorum sansa bak bu haftada hava kötü olacak diyorlar hayırlısı artık napalım kısmet hayatım....ya canım ben sizin resimleri görmek istiyorum albümlerden bakmıyormuyuz bulamıyorum bizim kızları ve seni ???
bende tüp bebek tedavisine başlamak için ilk görüşmeye gitmiş biriyim. bizim sorunumuzda erkek infertilitesi.. 3.5 senedir bebek istiyoruz fakat olmadı.. şimdi tüp bebek hazırlığı yapıyoruz.. nisanda tüp bebek tedavisine başlayıp mayıs ayında embriyo konsun istiyorum.. bakalım hayırlısı...benide aranıza alırsanız çok sevinirim... sizleri geçmişe bakarak biraz tanımaya çalıştım.. gerçi ilk sayfa bile yetiyor.. güzel bir topik olmuş gerçekten...
evet 13 şubatta daha da netleşir durum...biz resimlerimize face den bakyoz cicim bi de ben geçenlerde buraya resmimi koymuştum o kadar...
anladım canım bende burdada resimleriniz var diye kk kulübünün albümlerinden bakıyorum bulamadımda o yuzden sordum hayatımmm :)))
Güzel haberler aldığımız birgün olmasını diliyorum
PAPATYA4242 canım meleklerin seninle biz buna yürekten inanıyoruz...Son durumunuzu ilk fırsatta paylaş bizimle lütfen
SUDENAZ222 ve NİLLLA canım arkadaşlarım bugün ki doktor randevunuzda inşallah herşeyin yolunda olduğunu göreceksiniz rabbim meleklerinizi korusun
FULYA41 cicim bugün bağlasam tutamam seni biliyorum ve güzel haberini almayı diliyorum inşallah hamileyiiimmm diye yazacaksın
MİNECAN77 canımcım dondurulmuşların için doktorunla ilk randevun herşey yolunda gitsin bir an önce al meleklerini
SOLİST77 ilk randevu ve inşallah ilk buluşma eminim çok heycanlısındır...Güzel anlar yaşamanı diliyorum meleğinle...Gelirgelmez yaz canım bize
CANIM ARKADAŞLARIM BUGÜN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN DUA EDELİM LÜTFEN...
Deme Kiz ajan olmus millistone desene bENI bulamaz Ben yokmu facetegünaydın canlarımnasılsınız bugün?egunal nasıl gece rahat uyudun mu erkenden yattın dinlenmissindir dimiya bide millistone hatun beni facede buldu nası buldu yaa anlamadım daha anlatmadı.hafiye gibi walla:18::18:
günaydın canlarımnasılsınız bugün?egunal nasıl gece rahat uyudun mu erkenden yattın dinlenmissindir dimiya bide millistone hatun beni facede buldu nası buldu yaa anlamadım daha anlatmadı.hafiye gibi walla:18::18:
yok cicim ne albümü...en azından benim albümüm yok kk da...kızlar albüm yapsaydı bilirdim sanırım onlarında yok...senin varmı aceba???
günaydın canlarımnasılsınız bugün?egunal nasıl gece rahat uyudun mu erkenden yattın dinlenmissindir dimiya bide millistone hatun beni facede buldu nası buldu yaa anlamadım daha anlatmadı.hafiye gibi walla:18::18: