Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin tatlım... papatyadan iyi haberide aldık kaynatıyoz hep beraber....
merhaba arkadaşlar.....
dün saat 12:00 itibari ie transfer işlemim gerçekleşti... bende ekrandan izledim :) çok güzel çok farklı bir duyguydu....
yalnız dün transfere giderken boğazlarım yanıyordu... transferden sonra ise iyice ağırlaştım ve sonuç olarak şu anda gribim... bana dua edin olur mu...
bu arada ayın 16 sında gebelik testi için hastaneye çağırdılar...
geçmiş olsun canımkızlar cıkolata kıstı kesıntısız kasık agrısı yaparmı??benım yaklasıkkk 3haftadır kasık agrımmm var dr gıttı 5cm kıstımmm varrr napcambılmıorumm
:)) akasyacım nehir35 sordumu tam bilmiyorumda mayayı soran bendim 35 lerden karıştı herhalde cevabın için teşekkür ederim bizimde sorunumuz aynı malesef ama olmadı bir türlü 3 defa denedik siz nerde yaptınız tedaviyi geriye dönüp bakmayım şimdi yazarsan bana sevinirim birde tedavi öncesi özel bişi yaptınızmı biz perşembe akşamı ankaraya gidiyoruz kaan beye bizim genetik ve hormonal hiç bir sorunumuz yok varikoselde yok herşey yapıldı bakıldı yok yok ama neden böle bilmiyoruz bi gidip kaan beylede görüşelim bakalım mesela sizin ileri hareketlilik kaçtı ??? bizim ilk testlerde var ama sonrakilerde % 0 lara inmiş anlayamıyoum sanırım stresten kaynaklanıyor....yardımcı olursan sevinirim....sperm için en iyi tekniklerin olduğu merkes çok önemli bilgisi olan varsa ve paylaşırsa mutlu olurum...
bende aynı anda sana yazmışım...hayırlı olsun canım...geri sayıma biz dün başladık zaten...test günü bekleyenler listemizdesin artık...
inşallah güzel sonucuda kutlayacaz hepberaber...grip içinde geçmiş olsun canım dikkat et kendine
ohhh ne güzel bende çalışıyorum mutlu haberleri okuyunca içim açıldı valla bu havada çalışmakta çok sıkıcı tam uyku havası var dışarda :))
iyiyiz canım sen nasılsın ne var ne yok...annesine sinyal veriyomu bebişşşş...
geçmiş olsun canım
saraçoğlunun sağan kürünü 15 gün dene daha sonra 21 gün incir kürü 7 gün ara tekrar 21 gün incir kürü dene kist kalmıyor yumurta sayısını ve kalitesini artırıyor hamile kalmayı kolaylaştıryor deneyen ve hamile kalan çok kişi var tavsiye ederim eşine de keçi boynuzu kürü ile desteklersen sonuç inşallah iyi olur...
cicim sen bizim listemizde niye yoksun ver bilgilerini ekleyimmmmm
inşallah başarılı bir teansferin ardından bebişin sana sımsıkı tutunur ve sen burdan bize hamileyim diye yazarsın.....
liste işine egunal bakıyo bilgilerini yazarsan( yaş, kaçıncı deneme, sorun, hastane) senide listemize ekleyecektir. hoşgeldin aramıza......
şekerim transferin oldu dimi bişi demedin bizeeee...bende test günü bekleyenlerin arasına ekledim seni...
ayrıca MİLLSTONE sana bi kaç kez mesaj yazdı soruları var merak ediyor bazı şeyleri...geçmişte bulabilirmisin bilmiyorum ama irtibata geçerseniz iyi olur...
canım tedaviyi eylül gibi düşüyorum ben :))) daha önce bi ekledin sonra sildin beni:)))
ahhh ahh hangi bilgimi vereyim neresinden tutsan elinde kalıyor yaş oldu 32 tedavi oldu 3. sonuçlar hep negatif
şiddetli erkek infertelitesi
4.tedavi için merkez arayışındayım izmirde smyrnada 1. irenbede 2. istanbul Asm de aydın arıca da 3.denememi yaptım...4.neresi olacak bilemiyorum...işte sizlerle paylaşıp herkesin tecribesinden yararlanmaya çalışıyorum fark ettimki ben körü körüne yapmışım hep ama artık manende maddi olarakta bittik....
allahım isteyen herekse nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalım....
bu arada bu ankara tıp fakultesi nerde yani semtin adı ne biz nerde kalcak yer bakalım :)))
bende aynı anda sana yazmışım...hayırlı olsun canım...geri sayıma biz dün başladık zaten...test günü bekleyenler listemizdesin artık...
inşallah güzel sonucuda kutlayacaz hepberaber...grip içinde geçmiş olsun canım dikkat et kendine
bende iyiyim çok şükür daha sinyal hiç birşey yok maalesef artık hayrılısı allaha dua etmekten başka çarem yok şuan elimden geleni yapıyorum ama bu sefer kendimi çok garip hissediyorum istem dışı birşey olduğunda karnımı tutuyorum sanki bebek vard düşücekmiş gibi geliyor ayyy kızlar sanırım kafayı yiyorum
hayırlı olsunnn hayırlı haberler alın inşaallah bütün haber bekleyen arkadaşlarım meleklerimiz hep bize tutunsunlar inşaallah ayrıca geçmişolsun dualarımız hep birbirimizle zaten ben buna eminim hiç eksik etmediniz benim üzerimdende dualarınızı
gecmıs olsun canım benımmm ben 4. basarısız denememı gerıde bıraktım benım esım azospermı... embrıyoolusuyo amatutmuyoo.. kısmet işte bende asm dusunuyorum tavsıye edermısın?canım tedaviyi eylül gibi düşüyorum ben :))) daha önce bi ekledin sonra sildin beni:)))
ahhh ahh hangi bilgimi vereyim neresinden tutsan elinde kalıyor yaş oldu 32 tedavi oldu 3. sonuçlar hep negatif
şiddetli erkek infertelitesi
4.tedavi için merkez arayışındayım izmirde smyrnada 1. irenbede 2. istanbul Asm de aydın arıca da 3.denememi yaptım...4.neresi olacak bilemiyorum...işte sizlerle paylaşıp herkesin tecribesinden yararlanmaya çalışıyorum fark ettimki ben körü körüne yapmışım hep ama artık manende maddi olarakta bittik....
allahım isteyen herekse nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın bu güzel duyguyu hepimiz yaşayalım....
bu arada bu ankara tıp fakultesi nerde yani semtin adı ne biz nerde kalcak yer bakalım :)))
kalp kalbe karşıymış desene egunal....
dün yazacaktım ama eşim pc başına gecmeme müsade etmedi.... yat diyor başka bişi demiyor :) dün o yüzden haber veremedim sizlere... bugün işe gitti bende kendimi iyi hissettiğim an yanınıza geldim ...
benim sorduğuma bakma cicim daha belirti olmaması doğal ben daha çok ne hissediyorsun nasılsın anlamında sordum merak ettim cevapta vermişsin ...elini karnına götürmeler farkında olmadan... inşallah rabbim göbişine meleğini yerleştirmiştirde sende iç güdüsel olarak elini götürüyorsundur...kafayı yemiyorsun sağlıklısın maşallah...