çamaşırlarımı serip duşumu alıp size bakmaya geldim
böylelikle engin bilgilerime yarasanın saatte kaç km hızla uçabildiğinide eklemiş oldum yol eşittir zaman çarpı hız formülünden hesapladım kendimde aynı hızla kaçarken
masum bi duş desemde inanma zaten ama kendşm için değil herşey bebeler için
tatlım bugünlerde işim çok yoğun birim amirimiz izin almış onun yerinede vekalet ettiğim için çok yoğunum o yüzden baktım topiğe ama yazmaya fırsatım olmadı
sıhhatler olsun şekerim bereketli bir gece olmuş maaşallah sizee
biz bu ay rekor kırdık ayın en kanka çiftiyiz diyebilirim ..üstüne adet de oldum ohh misss
pazar günü kızkardeşim kahvaltıya gelecek akşama da görümcenin mürüvveti için karşıya geçecez kv yee çocuğun ailesi akrabalrı gelecekmiş tanışmayaaa..şaka maka veriyoruz sanırsamm....akşama aradı abisini ağzı kulaklarındaymış....yıllardır beklenti içindeydi maluumm sonunda evlilik yolunda bir ilerleme oldu hayatındaa...halası hala misafirliğe devam bekliyormuş kızı ona vereckler diye garibimm....KV derseniz pek bi isteksiz....halaoğluna veresi var dı kızında içinde kaldı
biliyorum herşey bebeler için bak bana yumi çatlama gününe kadar adamın dibindeydim işim bitti gecelere akıyorum topikte o gidip yatıyo bensiz işim olsa onunla ondan önce giderim yatağa
birim amirim benim
gece gece beni güldürdünya Allahta seni güldürsün canımın içi
saol gülüm son adetlerim olsun inşaallah canım senin de gecen bereketli olsun bebişimmmmeşinede sanada geçmiş olsun canım
oyyy geçmişler olsun ailecek...
noldu adamceğizine valla hacamattan sonra bişi oldu ben ciddi diyorum yaa bi enfeksiyon bişi kapmasın:26::26:
Aa selam canım nasılsın? Tüp sonucu. Malesef 15.gün 7.5 çıktı. Yarın yine bakacağız ama sanırım artsa bile sağlıklı bir hamilelik olma ihtimali çok düşük. Olsun buna da şükür. En azından ilk defa 0'dan yüksek bir değer çıktıSen neler yapıyorsun?
Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorumİnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.
Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...
Neyse iyi geceler arkadaşlarr
selam canımkesin muhteşem yüzünden
dimi ama herşey bebeler için kendimiz için bişey istemeyiz biz
canım menim
saol gülüm son adetlerim olsun inşaallah canım senin de gecen bereketli olsun bebişimmmm
yok bacım hacamatla bi alakası yok ordayken ev de aılar kombiyi dışarda ahava soğuk..biizmkii desevdasına içeri dışarı üşüttü tabii...dönünce de ayakta atlatır sandık ama atlatammamış maalesef.....acamatla da çok kan kaybetti galiba zayıf düştü bünyesi..az buz değil abisi 6 kupa çektirmiş biizmkinde 21 kupa çekip çizik atmışlar..50 dönüm arazii 1.90 BOY 105 KİLO ADAMI görünceee eee nadolu yakasından kalkıpp avrupa yakasına gidip aynı yolu gelmek de o halde yormuşş tabii bünyeyi...:2::2::2:
enfeksiyon falan yok bayaa iyleşti yerleri maaşallah..hafif pembe şuan o mor görünen halkalar
kaçış şeklimi göreydin sabaha kadar gülerdin bana...
tepemde turluyo hasbam (tahminen dişiydi) bende kafamı iki elimin arasına almışım maksat kafama konmasın hayır korkudan değil tamamen üstüme pislerde kim temizleyecek derdinden yani...veee nasıl çıktım salondan bilmiyorum...sanki peşimde gibi salondan çıkıp kapıyı kapatmama rağmen diğer odaları kontrol etmem benim nasıl bir travma atlattığımın göstergesidir ya ben kapıyı kapatana kadar benden önce çıkmışsa salondan diğer odalara o hızla gittiyse ahhh ah çok zor bir geceydi
saol gülüm son adetlerim olsun inşaallah canım senin de gecen bereketli olsun bebişimmmm
yok bacım hacamatla bi alakası yok bayramda biz ordayken ev de açtılar kombiyi dışarda hava soğuk..biizmkii desevdasına içeri dışarı üşüttü tabii...dönünce de ayakta atlatır sandık ama atlatammamış maalesef.....acamatla da çok kan kaybetti galiba zayıf düştü bünyesi..az buz değil abisi 6 kupa çektirmiş biizmkinde 21 kupa çekip çizik atmışlar..50 dönüm arazii 1.90 BOY 105 KİLO ADAMI görünceee eee nadolu yakasından kalkıpp avrupa yakasına gidip aynı yolu gelmek de o halde yormuşş tabii bünyeyi...:2::2::2:
enfeksiyon falan yok bayaa iyleşti yerleri maaşallah..hafif pembe şuan o mor görünen halkalar
aynen öyle kendimiz için bişi isteyeydik çoktan bebemiz olurdu
yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan hesabı bence hororza soralım
iyi bari hacamattan olmasında malum hacamat adayıyım işgillendimde
21 kupaciddi kan kaybı olmuştur bencede...
ben yatmaya didiyoyum sabah erken kalkcam işlerim var dışarda...
yarın görüşürüz cancağızlarım...hayırlı geceler hepimize
Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorumİnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.
Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...
Neyse iyi geceler arkadaşlarr
selam canımkesin muhteşem yüzünden
Hayırlı aksamlarrr
komedi tamamda korku izlemem ben nayııırrr nolamaazzzz sonra gölgemden korkuyorum
canımm ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbete gelmişsinsemuş şimdi iki günde iyi eder kocacığını......
he yaaa o kadar beklediler alıcı çıkmadı..şimdi iki görücü bir çıkınca totosu kalktı kadınınsağol canım menim
hadi gözün aydın görümcekten kurtuluyosun darısı benimkilerin başınakv dende bulmuş bunamasın versin kızını yoksa turşusunu kuracak
ağrıısı sızısı şikayeti olmadığı için ve en ufak bir şişlik falan da yok bi yerindee sen kötü göründüğüne bakma izleri geçti...ne bel ağrısı kaldı ne de kol omuz ağrısı gayet keyfi yerinde.. adamın rengi açıldı pis kanı çekilincee gözlerinin altında koyu halkalr vardı onlar bile kaybolmuştu ilk geldiğinde....ben de bir yıkanayım ilk işim hacamat yaptırmak olacak Allah ın izniyleee...benim kadar tırsamazsınnn böyle şeylerden canımm iğne olsam bir hafta kolum morarır..sivilçemi sıktıramam kimseye canım çok azdır ama olacam inşaallah Rabbim şifamı ordan gönderir belki kimbiliraynen öyle kendimiz için bişi isteyeydik çoktan bebemiz olurdu
yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan hesabı bence hororza soralım
iyi bari hacamattan olmasında malum hacamat adayıyım işgillendimde
21 kupaciddi kan kaybı olmuştur bencede...
Allah Rahatlık versin canımmben yatmaya didiyoyum sabah erken kalkcam işlerim var dışarda...
yarın görüşürüz cancağızlarım...hayırlı geceler hepimize
amin gülümm inş..he yaa hem dışardaki havalar hem de kv nin evindeki hava çarptı adamıkıyamam yaaa o sahneyi gözümde canlandırabiliyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum
neyse geçti gitti pis yarasa arkadaşımı gerilim dolu dakikalr yaşatmış
amin sağol canım menim seninde son adetin olsun bi dahaki aya inşallah mucizen gelsin ikramayacım
bu havalar insanı mahvediyo enişteyide çarpmış anlaşılan Allah şifa versin bacım
horoza sormak iyi fikir
bende uyuyacam çünkü seher vakti uyanıp meryem suresi okuyacam
herkese iyi geceler tatlı rüyalar
canımm ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbete gelmişsinadamı yatırdımm ben de az bakınayım diye geldim ama ben de yatarım birazdann uykum geldi..yoruldum bgün dolan dolan.... he ederim canım işim nee bir kocaya da bakamıycaksak bebelere nasıl bakıcaz...senin cadı gibi çıkarsa yandık gitti o zaman..elifnaz napıyor asi prensesim benimm
he yaaa o kadar beklediler alıcı çıkmadı..şimdi iki görücü bir çıkınca totosu kalktı kadınınsanki talep çokmuş gibi havalara girdi ayool
ağrıısı sızısı şikayeti olmadığı için ve en ufak bir şişlik falan da yok bi yerindee sen kötü göründüğüne bakma izleri geçti...ne bel ağrısı kaldı ne de kol omuz ağrısı gayet keyfi yerinde.. adamın rengi açıldı pis kanı çekilincee gözlerinin altında koyu halkalr vardı onlar bile kaybolmuştu ilk geldiğinde....ben de bir yıkanayım ilk işim hacamat yaptırmak olacak Allah ın izniyleee...benim kadar tırsamazsınnn böyle şeylerden canımm iğne olsam bir hafta kolum morarır..sivilçemi sıktıramam kimseye canım çok azdır ama olacam inşaallah Rabbim şifamı ordan gönderir belki kimbilir
Allah Rahatlık versin canımm
amin gülümm inş..he yaa hem dışardaki havalar hem de kv nin evindeki hava çarptı adamı
ayyy Allah kabul etsin canımm..üstüste almışsınn benim de adetime denk geldi yoksa arada bir iki günü alasm vardı peşpeşe kalk yat hele de çaışıyorsun zorlayacak senii Rabbim yardımcın olsunn N e muradın varsa versin inşaallah
eminecimm taze hamişimm maşallah uykun yok sanırsam gececi hamiş mi olacaksın sen de acaba
ben yatıyorum gülüm gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalaım inşaallah hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?