• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hayırlısı olsun canım benimde değerim 7.5 di
ama böyle olupta yükselen çok kişi var o yüzden sakın umudunu kaybetme :16::16:
ben şubatı bekliyorum sömestrde tüp e gidecem
sen nerede olmuştun ben memoriali düşünüyorum bu sefer

Ya kaç günde sırıfa düştü takip ettiniz mi? Canım ben ankaradayım ya Acıbademde doktorum. Genart'ta yapıyor tedaviyi. Hem doktorumdan Rana Karayalçın hem de Genart'tan memnunum. Ama özellikle de doktorumdan. Çok ilgili ve bilgili biri. Bir kere çok iyi bir insan. Bir sonraki denemeyi de onunla yapacağız inşallah.

Ben de bütün izin, rapor vs haklarımı tükettim. İş yerine de operasyon oldum dedim. Ve bu ikinci operasyonum :52: Artık inanmayacaklar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. 1-2 günlük grip oldum, yok eşim hasta vs izinleri alırım napıım :) Senin sömertırda rahat rahat yaptırma şansın var ne güzel :52:

Canım bulunduğum ile yeni tasindim şehri tanisam yemisim kocayi çıkar yaparim ama sorun sehir merkezine uzagim ve esimle gitmek zorundayim.

Teşekkür ler ama emin olun yasadigim yeri tanisam kocayi takmazdim gecen hamileligimde sözünü dinlemedim baribunda dinleyeyim de sonu iyi olsun derdindeyim ki ona kalsa evde de test yapma diyordu ama catlardim ben:)

Anladım canım. Ya bende kötü niyetle demedim. Eminim eşinizde bir bildiği vardır. Allah size bağışlasın yavrunuzu.

Arkadaşlar bu 7 çatlatma iğnesinden olmasın? Bir ovitrelle vurmuştum testten 17 gün önce.
Yok canım ben iki tane birden oldum 9. Gün kanamam bile başladı ve değerim 0 çıktı. Ondan değil yani

Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür sadece şuan ayakta uyuyorum uykusuzluktan başım ağrıyor artık ama olsun bugünlerde geçcek oğluşum yanımda melek gibi uyuyor çok tatlı allahım herkese bu duyguyu yaşatsın

nereyesunuzz hatunlaaarrrr:3:

ben teyzeme gecicem birazdan yokum bu akşam..:10:

ee muhteşemde var istemedende olsa izleyecem artık..:54:

sizde ondan mı yoksunuz bakimmm:26:

Slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür sadece şuan ayakta uyuyorum uykusuzluktan başım ağrıyor artık ama olsun bugünlerde geçcek oğluşum yanımda melek gibi uyuyor çok tatlı allahım herkese bu duyguyu yaşatsın

oyy ne güzeeellll canım ya darısı başımıza olsunn...

Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorum :16: İnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.

Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...

Neyse iyi geceler arkadaşlarr :16:

selam canım :3: kesin muhteşem yüzünden :9:

:)) ne biliim canım belki dedim :16:

belki deme olmaz öyle bişi:1:

:52: inşallah bişey çıkmaz teeertemizdir:29:
ben de yemeğimi yedim geldim karnım doyduğuna göre kocama yemek yapmasam olmaz mı:1:
çok üşeniyorum....

evine dönüş yolundaymış canım belkide varmıştır...
uzun protokolle tüpe başlatmış hulusi daktır onu...

kızlar nasılsınız pazar vs gitim yoruldum ya

gelip hemende gidiyon ama..

evet canım bugünlerde geçecek anne oldun kolaymı gecen gündüzün paşan için artık...

balık kızarttım evi dezenfekte ediyodum şimdikte hürremi izliyom bu yeni gözde de nerden çıktı arkadaş hala ekşın var yiter yani hatun bi de gebe skendal:19::19:

Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorum :16: İnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.

Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...

Neyse iyi geceler arkadaşlarr :16:

selam canım :3: kesin muhteşem yüzünden :9:

ben taaa bi zamanlar dediydim sana bu uyku hali gebelikten olmasın diye bak işte gebelikten:1::1:

Kızlar ben de hikayemi paylaşayım istedim. 7 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılı hic istemediğim bir zamanda bir gecelik korunmasiz iliskiden gebe kaldım. Tabi eşimde ben de cok sevindik. Ama bu sevincimiz 18 hafta sürdü. Bebeğimde anomoli oluştu ve bebeğimi kaybettim. 1 yıl sonra tekrar bebeğimiz olsun istedik ve korumayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım . Fakat bunda da sevincimiz uzun sürmedi malesef ve 8 haftalık bebeğimin kalp atışları oluşmadığı için gebelik sonlandırıldı. Tabi bu üzüntülerin ardından bir süre yine cesaret edemedim. Cesaretim geldiginde ise başka süprizler bekliyormuş beni malesef. 6 ay denediğimiz halde gebe kalamadım ve bir sorun olabileceğini düşünerek doktora gittim . amh testiyle yunurtalık rezervimin azaldığını öğrendim ve derhal tup bebek denemelerine başladım. İlk denememde 3 tane yumurta oldu onlarda tam gelişmedi tedaviyi aşılamaya çevirdik ve koca bir hüsran. 2. Denememde 7 adet yumi oluştu 5 tane döllendi 2 si transfer edildi 3 tanesi donduruldu. Fakat yine olmadı . 2 ay sonra donmuslarla denedim 3 tane donmustan 1 tanesi çözülme sırasında bozuldu 2 tane transfer edildi. Doğal protokol uygulandı ( bu yöntemin etkili oldugunu düşünüyorum) 10 gün sonra o guzel haberi aldım yere göğe sigmiyordum sevincimden ama bu bebeğimi de 12 haftalikken trizomi 13 sendromu sebebiyle kaybettim. Artık dibe vurmuştum. 1 ay boyunca ağlamadigim gün yoktu.Fakat Rabbim mucizesini gösterdi tam bir ay sonra içimden gelen bir dürtüyle adetim 1 gün gecmisken umutsuzlukla yaptıgım testle hamile oldugumu öğrendim. Şimdi kızım 3 aylık oldu Rabb'ime binlerce şükür .Cok acı çektim , dibe vurduğum cok zaman oldu ama mukafatimi aldım sonunda .Anladım ki gercekten zamanı varmış. Umarım bir nebzede olsun umut olabilmisimdir.

Allahrazı olsun canım...
yalnız şöyle bir durum var meryem 41 gün okunuyor ve listeye dikkat ettiysen 41 gün dağıtıldı okumak isteyenler arasında...
bu liste bitince başka bir liste daha yapabilirim oraya eklesem olurmu seni...
Rabbim yolunu açık etsin aşılamadan tüpe geçme durumun varmış en kısa zamanda evladına kavuşursun inşallah:16::16::16:

Aceleden dikkat etmemişim demek ki :1:
O halde bundan sonra yapacağın ilk listede hafta sonu (Pazar) gününe denk gelecek şekilde beni de yazarsan sevinirim.
Zaten tüm çevreme söylüyorum, vakti olan herkesten hem kendim hem de tüm isteyenler için dua istiyorum.
Duana da yürekten amiiin diyorum! Dilerim Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz, hayırlısıyla bizi yavrularımıza kavuşturur.

Kızlar ben de hikayemi paylaşayım istedim. 7 yıllık evliyim. Evliliğimin ilk yılı hic istemediğim bir zamanda bir gecelik korunmasiz iliskiden gebe kaldım. Tabi eşimde ben de cok sevindik. Ama bu sevincimiz 18 hafta sürdü. Bebeğimde anomoli oluştu ve bebeğimi kaybettim. 1 yıl sonra tekrar bebeğimiz olsun istedik ve korumayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım . Fakat bunda da sevincimiz uzun sürmedi malesef ve 8 haftalık bebeğimin kalp atışları oluşmadığı için gebelik sonlandırıldı. Tabi bu üzüntülerin ardından bir süre yine cesaret edemedim. Cesaretim geldiginde ise başka süprizler bekliyormuş beni malesef. 6 ay denediğimiz halde gebe kalamadım ve bir sorun olabileceğini düşünerek doktora gittim . amh testiyle yunurtalık rezervimin azaldığını öğrendim ve derhal tup bebek denemelerine başladım. İlk denememde 3 tane yumurta oldu onlarda tam gelişmedi tedaviyi aşılamaya çevirdik ve koca bir hüsran. 2. Denememde 7 adet yumi oluştu 5 tane döllendi 2 si transfer edildi 3 tanesi donduruldu. Fakat yine olmadı . 2 ay sonra donmuslarla denedim 3 tane donmustan 1 tanesi çözülme sırasında bozuldu 2 tane transfer edildi. Doğal protokol uygulandı ( bu yöntemin etkili oldugunu düşünüyorum) 10 gün sonra o guzel haberi aldım yere göğe sigmiyordum sevincimden ama bu bebeğimi de 12 haftalikken trizomi 13 sendromu sebebiyle kaybettim. Artık dibe vurmuştum. 1 ay boyunca ağlamadigim gün yoktu.Fakat Rabbim mucizesini gösterdi tam bir ay sonra içimden gelen bir dürtüyle adetim 1 gün gecmisken umutsuzlukla yaptıgım testle hamile oldugumu öğrendim. Şimdi kızım 3 aylık oldu Rabb'ime binlerce şükür .Cok acı çektim , dibe vurduğum cok zaman oldu ama mukafatimi aldım sonunda .Anladım ki gercekten zamanı varmış. Umarım bir nebzede olsun umut olabilmisimdir.

canım çok teşekkür ediyorum...
cidden zor günler geçirdin şimdi simsiyah saçlı minnak prensesin yanında şükürler olsun dediğin gibi herşeyin bir zamanı var...

Aceleden dikkat etmemişim demek ki :1:
O halde bundan sonra yapacağın ilk listede hafta sonu (Pazar) gününe denk gelecek şekilde beni de yazarsan sevinirim.
Zaten tüm çevreme söylüyorum, vakti olan herkesten hem kendim hem de tüm isteyenler için dua istiyorum.
Duana da yürekten amiiin diyorum! Dilerim Rabbim dualarımızı karşılıksız bırakmaz, hayırlısıyla bizi yavrularımıza kavuşturur.

tamam canım kızlar liste yapalım derlerse tekrar yaparım o zamanda pazar günü sana rezerve olur...
dua dan önemli birşey yok yer gök dua ile ayakta...

Hey maşallah! Allah sizi bir daha ayırmasın. İnşallah darısı bizim de başımıza olsun :)

canım çok teşekkür ediyorum...
cidden zor günler geçirdin şimdi simsiyah saçlı minnak prensesin yanında şükürler olsun dediğin gibi herşeyin bir zamanı var...

Canım hic önemli değil. Bizi bizden başka kimse anlamıyor anlayamiyor malesef. Rabbim önce sana sonra isteyen herkese tattırsın insallah bu duyguyu..

Canım hic önemli değil. Bizi bizden başka kimse anlamıyor anlayamiyor malesef. Rabbim önce sana sonra isteyen herkese tattırsın insallah bu duyguyu..

Amin canım Amin...
Yaşanan zorluklar unutulmaz belki ama meleğini kucağına alınca hiçbirşey hatırlamaz insan sanki o kadar şey yaşanmamış gibi...
eee ikinciyi ne zamana düşünüyorsunuz kısmetse:1::1::1:

Amin canım Amin...
Yaşanan zorluklar unutulmaz belki ama meleğini kucağına alınca hiçbirşey hatırlamaz insan sanki o kadar şey yaşanmamış gibi...
eee ikinciyi ne zamana düşünüyorsunuz kısmetse:1::1::1:

Evet canım yaşananlar unutulmuyo ama bebişine bakınca hafifliyo kalbim ferahliyo inanki ..
Evet şimdilerde duydugum soru bu. İkinciyi ne zaman düşünüyorsun. Rabbimin takdiri olursa hayır demem yani :9:Esim benden cok istiyor. Öncelikle olmayanlara sonra ikinciyi isteyen bizlere valla hep böyle dua ediyorum .

İyi akşmlar kızlarr nihayet geçmişi okuya okuya geldim:))))) kızlar saat 5 gibi turkuazl görüştüm bugün histeroskopi oldum güldeninde size dedigi gibi Hulusi dr rahime çizikte atmış vee Hayırlısıyla pazartesi lucrin ile uzun protokol tedaviye bşlıyor İNŞALLAH darısı hepimizin başına İNŞALLAH biran önce başlr hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruzz:16::16:

Evet canım yaşananlar unutulmuyo ama bebişine bakınca hafifliyo kalbim ferahliyo inanki ..
Evet şimdilerde duydugum soru bu. İkinciyi ne zaman düşünüyorsun. Rabbimin takdiri olursa hayır demem yani :9:Esim benden cok istiyor. Öncelikle olmayanlara sonra ikinciyi isteyen bizlere valla hep böyle dua ediyorum .

o sorular bitmez şekerim evlenmeden başlar daha ne zaman evleniyosun bak yaşın geçiyo,evlenirsin eee çocuk ne zaman,çocuk olur ikinci ne zaman geliyooo gibi uzar gideeerrrr bende eksik kalmayım etraftan diye soruvereyim dedim:1:
canım benim bence kuzuyu büyüt biraz eşinde istiyor madem yapın ikinciyi ben olsam öyle yapardım en azından...

Back