• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

İyi akşmlar kızlarr nihayet geçmişi okuya okuya geldim:))))) kızlar saat 5 gibi turkuazl görüştüm bugün histeroskopi oldum güldeninde size dedigi gibi Hulusi dr rahime çizikte atmış vee Hayırlısıyla pazartesi lucrin ile uzun protokol tedaviye bşlıyor İNŞALLAH darısı hepimizin başına İNŞALLAH biran önce başlr hayırlısıyla bebişlerimize kavusuruzz:16::16:

çizdirdi demek kendisini:1::1::1:
haydi hayırlı olsun her zamanki gibi hulusi hoca tedaviye başlatmış yakalar yakalamaz işte benden ondan gitmiyom oraya:1:

Ya kaç günde sırıfa düştü takip ettiniz mi? Canım ben ankaradayım ya Acıbademde doktorum. Genart'ta yapıyor tedaviyi. Hem doktorumdan Rana Karayalçın hem de Genart'tan memnunum. Ama özellikle de doktorumdan. Çok ilgili ve bilgili biri. Bir kere çok iyi bir insan. Bir sonraki denemeyi de onunla yapacağız inşallah.

Ben de bütün izin, rapor vs haklarımı tükettim. İş yerine de operasyon oldum dedim. Ve bu ikinci operasyonum :52: Artık inanmayacaklar. Nasıl yapacağım bilmiyorum. 1-2 günlük grip oldum, yok eşim hasta vs izinleri alırım napıım :) Senin sömertırda rahat rahat yaptırma şansın var ne güzel :52:
İki gün sonra 4 küsür olmuştu daha sonrada adeti bekledim 5-6 gün sonrada adeet olddum canım
İnşallah senin değerlerin yükselir inşallah
Gerçekten izin işi zor beim geçenki tüp martta oldu çok zordu şimdi sömestr e denk getirecem inşallah:34:

Bende ilk sene coook korkuyodum bi odadan bi odaya giderken bütün lambaları yakıyodum gece wcye kalkınca esimi uyandırıyodum :9: ama simdi öyle bi sorunum yok cok sükür

aman ben alışamadım en sonunda da bıraktım izlemeyi beni sadece çaki bile korkutuyo düşün yani:1:

sanada hayırlı akşamlar canım topiğin hürrem gecesi olduğundan pek aktif değiliz bu akşam:1:

ben artık izlemiyom hürremi senaryo saçmaydı ama artık saçma demek bile az kalıyo yazık tarihe yön vermiş insanların kemiklerini sızlatıyolar reyting uğruna:19::19::19::19::19::19:

yok kız yarasa daldı salonuma karga değel:1::1::1:
ayyy ne gerilim korku yaşadıydım:18::18::18:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

oyyyy dahada fena yaraasaydı dimi?

hee yarasaydı aylardan yaz ve sıcaktı balkonu açtım perdesini falan püfür püfür essin diye yel girsin istediydim sadece yarasa girdi yel yerine:1::1::1:

ben artık izlemiyom hürremi senaryo saçmaydı ama artık saçma demek bile az kalıyo yazık tarihe yön vermiş insanların kemiklerini sızlatıyolar reyting uğruna:19::19::19::19::19::19:

:9::9::9::9::9::9::9::9:

ne gülüyon kızım yarasa girdi diyom boru değil yani:1::1::1:
evet gittikçe saçmalar durumda dizi ama bende de alışkanlık yaptı nolcek bilmiyom yani...

iyi geceler kızlarr..
Topiğin hürrem gecesi..benim de eşimin hastalığı sebebiyle kalk otur bir aktif olamadım sayfayı açtım ama başında oturamadımm:19::19::19:
gündüz balkon kapıısıyla uğraştım tüm camların ve balkon kapılarının kağıtlarını eve taşındığımzda bir güzel çıkartıp temzilemiştik...ama bir kapıyı bırakmış benim kocaaa ben de aldım elimee spatulayı cifi çıkardım ...4-5 ay boş kalan camlara güneç vurudkça fena yapışmışş zor çıkardıkk eşimle kocaman kapıı bitmedi gitti...beklenen reglim de gelince zor bir gün geçirdimm..sabah zor uyandım bel ağrım devam ediyor..akşamüstüde market alışverişine gittik...eşim de iyi değildi yemekti ıhlamurdu derken bayaa bir dolandımm evde..

hee yarasaydı aylardan yaz ve sıcaktı balkonu açtım perdesini falan püfür püfür essin diye yel girsin istediydim sadece yarasa girdi yel yerine:1::1::1:

ne gülüyon kızım yarasa girdi diyom boru değil yani:1::1::1:
evet gittikçe saçmalar durumda dizi ama bende de alışkanlık yaptı nolcek bilmiyom yani...

güldüğüme bakma ben bırak yarasayı kuş girse korkarım :9::9::9::9::9::9:

çamaşırlarımı serip duşumu alıp size bakmaya geldim :23::23::23::23::17::17::17::17::9::9::9::9:

çamaşır diyerekten laf kalabalığı yapsanda aradaki detay gözüme ilişti o duş masum bir duş değildi yumi çatlama zamanların zaten masum olamaz:1::1::1: sen zaten hep bize bakmaya geldin bugün hiç yazmadın neden niye niçün:30:

iyi geceler kızlarr..
Topiğin hürrem gecesi..benim de eşimin hastalığı sebebiyle kalk otur bir aktif olamadım sayfayı açtım ama başında oturamadımm:19::19::19:
gündüz balkon kapıısıyla uğraştım tüm camların ve balkon kapılarının kağıtlarını eve taşındığımzda bir güzel çıkartıp temzilemiştik...ama bir kapıyı bırakmış benim kocaaa ben de aldım elimee spatulayı cifi çıkardım ...4-5 ay boş kalan camlara güneç vurudkça fena yapışmışş zor çıkardıkk eşimle kocaman kapıı bitmedi gitti...beklenen reglim de gelince zor bir gün geçirdimm..sabah zor uyandım bel ağrım devam ediyor..akşamüstüde market alışverişine gittik...eşim de iyi değildi yemekti ıhlamurdu derken bayaa bir dolandımm evde..

eşinede sanada geçmiş olsun canım :38:

güldüğüme bakma ben bırak yarasayı kuş girse korkarım :9::9::9::9::9::9:

böylelikle engin bilgilerime yarasanın saatte kaç km hızla uçabildiğinide eklemiş oldum yol eşittir zaman çarpı hız formülünden hesapladım kendimde aynı hızla kaçarken:1::1::1:

çamaşır diyerekten laf kalabalığı yapsanda aradaki detay gözüme ilişti o duş masum bir duş değildi yumi çatlama zamanların zaten masum olamaz:1::1::1: sen zaten hep bize bakmaya geldin bugün hiç yazmadın neden niye niçün:30:

:17::17::17::9::9::9::9:masum bi duş desemde inanma zaten ama kendşm için değil herşey bebeler için :9::9::9::9::9:

tatlım bugünlerde işim çok yoğun birim amirimiz izin almış onun yerinede vekalet ettiğim için çok yoğunum o yüzden baktım topiğe ama yazmaya fırsatım olmadı

iyi geceler kızlarr..

oyyy geçmişler olsun ailecek...
noldu adamceğizine valla hacamattan sonra bişi oldu ben ciddi diyorum yaa bi enfeksiyon bişi kapmasın:26::26:

Back