• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

çamaşırlarımı serip duşumu alıp size bakmaya geldim :23::23::23::23::17::17::17::17::9::9::9::9:

sıhhatler olsun şekerim bereketli bir gece olmuş maaşallah sizee:24::24::32::32::34::34:
biz bu ay rekor kırdık ayın en kanka çiftiyiz diyebilirim ..üstüne adet de oldum ohh misss:1::1::1::9::9::9::9:

pazar günü kızkardeşim kahvaltıya gelecek akşama da görümcenin mürüvveti için karşıya geçecez kv yee çocuğun ailesi akrabalrı gelecekmiş tanışmayaaa..şaka maka veriyoruz sanırsamm....akşama aradı abisini ağzı kulaklarındaymış....yıllardır beklenti içindeydi maluumm sonunda evlilik yolunda bir ilerleme oldu hayatındaa...halası hala misafirliğe devam bekliyormuş kızı ona vereckler diye garibimm....KV derseniz pek bi isteksiz....halaoğluna veresi var dı kızında içinde kaldı:1::1::1::1::9::9::9:

böylelikle engin bilgilerime yarasanın saatte kaç km hızla uçabildiğinide eklemiş oldum yol eşittir zaman çarpı hız formülünden hesapladım kendimde aynı hızla kaçarken:1::1::1:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: gece gece beni güldürdünya Allahta seni güldürsün canımın içi

:17::17::17::9::9::9::9:masum bi duş desemde inanma zaten ama kendşm için değil herşey bebeler için :9::9::9::9::9:

tatlım bugünlerde işim çok yoğun birim amirimiz izin almış onun yerinede vekalet ettiğim için çok yoğunum o yüzden baktım topiğe ama yazmaya fırsatım olmadı

biliyorum herşey bebeler için bak bana yumi çatlama gününe kadar adamın dibindeydim işim bitti gecelere akıyorum topikte o gidip yatıyo bensiz işim olsa onunla ondan önce giderim yatağa:1::1::1:
birim amirim benim:42::42::42:

sıhhatler olsun şekerim bereketli bir gece olmuş maaşallah sizee:24::24::32::32::34::34:
biz bu ay rekor kırdık ayın en kanka çiftiyiz diyebilirim ..üstüne adet de oldum ohh misss:1::1::1::9::9::9::9:

pazar günü kızkardeşim kahvaltıya gelecek akşama da görümcenin mürüvveti için karşıya geçecez kv yee çocuğun ailesi akrabalrı gelecekmiş tanışmayaaa..şaka maka veriyoruz sanırsamm....akşama aradı abisini ağzı kulaklarındaymış....yıllardır beklenti içindeydi maluumm sonunda evlilik yolunda bir ilerleme oldu hayatındaa...halası hala misafirliğe devam bekliyormuş kızı ona vereckler diye garibimm....KV derseniz pek bi isteksiz....halaoğluna veresi var dı kızında içinde kaldı:1::1::1::1::9::9::9:

sağol canım menim

hadi gözün aydın görümcekten kurtuluyosun darısı benimkilerin başına:34::34::34::34::34::34::34::34: kv dende bulmuş bunamasın versin kızını yoksa turşusunu kuracak

biliyorum herşey bebeler için bak bana yumi çatlama gününe kadar adamın dibindeydim işim bitti gecelere akıyorum topikte o gidip yatıyo bensiz işim olsa onunla ondan önce giderim yatağa:1::1::1:
birim amirim benim:42::42::42:

dimi ama herşey bebeler için kendimiz için bişey istemeyiz biz :34::34::34::34::34::9::9::9::9::9:

canım menim:48::48::48::48::48::48:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9: gece gece beni güldürdünya Allahta seni güldürsün canımın içi

kaçış şeklimi göreydin sabaha kadar gülerdin bana...
tepemde turluyo hasbam (tahminen dişiydi:1:) bende kafamı iki elimin arasına almışım maksat kafama konmasın:1:hayır korkudan değil tamamen üstüme pislerde kim temizleyecek derdinden yani...veee nasıl çıktım salondan bilmiyorum...sanki peşimde gibi salondan çıkıp kapıyı kapatmama rağmen diğer odaları kontrol etmem benim nasıl bir travma atlattığımın göstergesidir:1::1:ya ben kapıyı kapatana kadar benden önce çıkmışsa salondan diğer odalara o hızla gittiyse ahhh ah çok zor bir geceydi:1::1::1:

eşinede sanada geçmiş olsun canım :38:
saol gülüm son adetlerim olsun inşaallah canım senin de gecen bereketli olsun bebişimmmm:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
oyyy geçmişler olsun ailecek...
noldu adamceğizine valla hacamattan sonra bişi oldu ben ciddi diyorum yaa bi enfeksiyon bişi kapmasın:26::26:

yok bacım hacamatla bi alakası yok bayramda biz ordayken ev de açtılar kombiyi dışarda hava soğuk..biizmkii de :ssz::ssz::ssz::ssz: sevdasına içeri dışarı üşüttü tabii...dönünce de ayakta atlatır sandık ama atlatammamış maalesef.....acamatla da çok kan kaybetti galiba zayıf düştü bünyesi..az buz değil abisi 6 kupa çektirmiş biizmkinde 21 kupa çekip çizik atmışlar..50 dönüm arazii 1.90 BOY 105 KİLO ADAMI görünceee:40::40::40::1::1::1::9::9::9: eee nadolu yakasından kalkıpp avrupa yakasına gidip aynı yolu gelmek de o halde yormuşş tabii bünyeyi...:2::2::2::50::50::50:
enfeksiyon falan yok bayaa iyleşti yerleri maaşallah..hafif pembe şuan o mor görünen halkalar:40::40::32::32:

Son düzenleme:
Aa selam canım nasılsın? Tüp sonucu. Malesef 15.gün 7.5 çıktı. Yarın yine bakacağız ama sanırım artsa bile sağlıklı bir hamilelik olma ihtimali çok düşük. Olsun buna da şükür. En azından ilk defa 0'dan yüksek bir değer çıktı :34: Sen neler yapıyorsun?

Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorum :16: İnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.

Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...

Neyse iyi geceler arkadaşlarr :16:

selam canım :3: kesin muhteşem yüzünden :9:

9ay inşallah yarın hayırlı haberini alırız
Bende dua ile bekliyorum cumayı

dimi ama herşey bebeler için kendimiz için bişey istemeyiz biz :34::34::34::34::34::9::9::9::9::9:

canım menim:48::48::48::48::48::48:

aynen öyle kendimiz için bişi isteyeydik çoktan bebemiz olurdu:1:
yumurtamı tavuktan tavukmu yumurtadan hesabı bence hororza soralım:1:

saol gülüm son adetlerim olsun inşaallah canım senin de gecen bereketli olsun bebişimmmm:16::16::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

yok bacım hacamatla bi alakası yok ordayken ev de aılar kombiyi dışarda ahava soğuk..biizmkii de :ssz::ssz::ssz::ssz: sevdasına içeri dışarı üşüttü tabii...dönünce de ayakta atlatır sandık ama atlatammamış maalesef.....acamatla da çok kan kaybetti galiba zayıf düştü bünyesi..az buz değil abisi 6 kupa çektirmiş biizmkinde 21 kupa çekip çizik atmışlar..50 dönüm arazii 1.90 BOY 105 KİLO ADAMI görünceee:40::40::40::1::1::1::9::9::9: eee nadolu yakasından kalkıpp avrupa yakasına gidip aynı yolu gelmek de o halde yormuşş tabii bünyeyi...:2::2::2::50::50::50:
enfeksiyon falan yok bayaa iyleşti yerleri maaşallah..hafif pembe şuan o mor görünen halkalar:40::40::32::32:

iyi bari hacamattan olmasında malum hacamat adayıyım işgillendimde :1:
21 kupa:53::53::53: ciddi kan kaybı olmuştur bencede...

ben yatmaya didiyoyum sabah erken kalkcam işlerim var dışarda...
yarın görüşürüz cancağızlarım...hayırlı geceler hepimize:16::16::16:

kaçış şeklimi göreydin sabaha kadar gülerdin bana...
tepemde turluyo hasbam (tahminen dişiydi:1:) bende kafamı iki elimin arasına almışım maksat kafama konmasın:1:hayır korkudan değil tamamen üstüme pislerde kim temizleyecek derdinden yani...veee nasıl çıktım salondan bilmiyorum...sanki peşimde gibi salondan çıkıp kapıyı kapatmama rağmen diğer odaları kontrol etmem benim nasıl bir travma atlattığımın göstergesidir:1::1:ya ben kapıyı kapatana kadar benden önce çıkmışsa salondan diğer odalara o hızla gittiyse ahhh ah çok zor bir geceydi:1::1::1:

kıyamam yaaa o sahneyi gözümde canlandırabiliyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum :9::9::9::9::9::9::9:

neyse geçti gitti pis yarasa arkadaşımı gerilim dolu dakikalr yaşatmış:47::47::47:

yok bacım hacamatla bi alakası yok bayramda biz ordayken ev de açtılar kombiyi dışarda hava soğuk..biizmkii de :ssz::ssz::ssz::ssz: sevdasına içeri dışarı üşüttü tabii...dönünce de ayakta atlatır sandık ama atlatammamış maalesef.....acamatla da çok kan kaybetti galiba zayıf düştü bünyesi..az buz değil abisi 6 kupa çektirmiş biizmkinde 21 kupa çekip çizik atmışlar..50 dönüm arazii 1.90 BOY 105 KİLO ADAMI görünceee:40::40::40::1::1::1::9::9::9: eee nadolu yakasından kalkıpp avrupa yakasına gidip aynı yolu gelmek de o halde yormuşş tabii bünyeyi...:2::2::2::50::50::50:

amin sağol canım menim seninde son adetin olsun bi dahaki aya inşallah mucizen gelsin ikramayacım

bu havalar insanı mahvediyo enişteyide çarpmış anlaşılan Allah şifa versin bacım

horoza sormak iyi fikir:9::9::9::9::9::9::9:

bende uyuyacam çünkü seher vakti uyanıp meryem suresi okuyacam

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

gülden yılbaşı çekilişi için sana da mı mesaj geldii çok gzel etkinlik olmuş biz de mi yapsak acepp
pek canım çektiiaktivite mi aşeriyorum nee:1::1::1::9::9::9:
malumm biizm evde aktivite uzun zamandır yok:19::19::19::1::1::1:

Kızlar ben de hala uyku hali devam ediyor ve hissediyorum birazdan uyuyakalacağım. O nedenle size şimdiden iyi geceler diliyorum :16: İnşallah yarın hepimiz için iyi bir gün olur. Ben sabah kan vereceğim. Ama biraz önce ilk kez karın ağrım başladı.

Aaaay Nur Banu çıktı Selim'i baştan çıkarıyor. Isınamadım ben kıza ya...

Neyse iyi geceler arkadaşlarr :16:

selam canım :3: kesin muhteşem yüzünden :9:

Hayırlı aksamlarrr :3::3::3:

komedi tamamda korku izlemem ben nayııırrr nolamaazzzz sonra gölgemden korkuyorum:1::1:

:) aynen al benden de o kadar

semuş şimdi iki günde iyi eder kocacığını......
canımm ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbete gelmişsin:3::3::3::3::29::38::38::54::54: adamı yatırdımm ben de az bakınayım diye geldim ama ben de yatarım birazdann uykum geldi..yoruldum bgün dolan dolan.... he ederim canım işim nee bir kocaya da bakamıycaksak bebelere nasıl bakıcaz...senin cadı gibi çıkarsa yandık gitti o zaman..elifnaz napıyor asi prensesim benimm:54::54::54::54:
sağol canım menim

hadi gözün aydın görümcekten kurtuluyosun darısı benimkilerin başına:34::34::34::34::34::34::34::34: kv dende bulmuş bunamasın versin kızını yoksa turşusunu kuracak
he yaaa o kadar beklediler alıcı çıkmadı..şimdi iki görücü bir çıkınca totosu kalktı kadının:47::47: sanki talep çokmuş gibi havalara girdi ayool:19::19::1::1::1::9::9::9:

ağrıısı sızısı şikayeti olmadığı için ve en ufak bir şişlik falan da yok bi yerindee sen kötü göründüğüne bakma izleri geçti...ne bel ağrısı kaldı ne de kol omuz ağrısı gayet keyfi yerinde.. adamın rengi açıldı pis kanı çekilincee gözlerinin altında koyu halkalr vardı onlar bile kaybolmuştu ilk geldiğinde....ben de bir yıkanayım ilk işim hacamat yaptırmak olacak Allah ın izniyleee...benim kadar tırsamazsınnn böyle şeylerden canımm iğne olsam bir hafta kolum morarır..sivilçemi sıktıramam kimseye canım çok azdır ama olacam inşaallah Rabbim şifamı ordan gönderir belki kimbilir:16::16::16::16:
Allah Rahatlık versin canımm:3::3::54::54:
kıyamam yaaa o sahneyi gözümde canlandırabiliyorum ve gülmekten kendimi alamıyorum :9::9::9::9::9::9::9:

neyse geçti gitti pis yarasa arkadaşımı gerilim dolu dakikalr yaşatmış:47::47::47:

amin sağol canım menim seninde son adetin olsun bi dahaki aya inşallah mucizen gelsin ikramayacım

bu havalar insanı mahvediyo enişteyide çarpmış anlaşılan Allah şifa versin bacım
amin gülümm inş..he yaa hem dışardaki havalar hem de kv nin evindeki hava çarptı adamı:1::1::1:
horoza sormak iyi fikir:9::9::9::9::9::9::9:

bende uyuyacam çünkü seher vakti uyanıp meryem suresi okuyacam

herkese iyi geceler tatlı rüyalar

ayyy Allah kabul etsin canımm..üstüste almışsınn benim de adetime denk geldi yoksa arada bir iki günü alasm vardı peşpeşe kalk yat hele de çaışıyorsun zorlayacak senii Rabbim yardımcın olsunn N e muradın varsa versin inşaallah:16::16::16:

eminecimm taze hamişimm maşallah uykun yok sanırsam gececi hamiş mi olacaksın sen de acaba :34::34::54::54:
ben yatıyorum gülüm gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalaım inşaallah hep beraber:3::3::3::54::54:

Bugün sabahtan beri evde değilim. Gündüz kv ye gittim eltim bebeğini getirdi 20 günlük. Onu sevdim. (itiraf edyorum resmen ekmek bandım)sonra kalktım babama geçtim. Eşimde oraya geldi. Daha yeni geldik sayılır. Arada bi yakaladım muhabbeti ama tabi oturmaya gidince de elinde telefonla oynayamıyorsun. Napcan mecbuuuurrrr. BEnde geldim evde kalanı okudum cancaaazlarım. Eksik kalmadım gene yani:):52:

Ha bu arada yılın en kanka çifti biziz. Geçen ay tüp bebek var diye tedavinin başında ilan ettik kankalığımızı hala da adet olduğum için devam ediyo. :1:

yat dinlen semuşum yorulmuşsun bütün gün... cadı bugün erken uyudu çok korkuyom kalkacak diye o kadar kuduruk olduki yetişemiyom peşinden :) sizinkiler akıllı uslu kuazular olsunlar inşallah bitanem.... ben afacan bebeleri severim biraz yaramaz olsun ot gibi oturmasın dediydim amma benimki pek bi cadı oldu

canımm ne güzel eski günlerdeki gibi muhabbete gelmişsin:3::3::3::3::29::38::38::54::54: adamı yatırdımm ben de az bakınayım diye geldim ama ben de yatarım birazdann uykum geldi..yoruldum bgün dolan dolan.... he ederim canım işim nee bir kocaya da bakamıycaksak bebelere nasıl bakıcaz...senin cadı gibi çıkarsa yandık gitti o zaman..elifnaz napıyor asi prensesim benimm:54::54::54::54:

he yaaa o kadar beklediler alıcı çıkmadı..şimdi iki görücü bir çıkınca totosu kalktı kadının:47::47: sanki talep çokmuş gibi havalara girdi ayool:19::19::1::1::1::9::9::9:

ağrıısı sızısı şikayeti olmadığı için ve en ufak bir şişlik falan da yok bi yerindee sen kötü göründüğüne bakma izleri geçti...ne bel ağrısı kaldı ne de kol omuz ağrısı gayet keyfi yerinde.. adamın rengi açıldı pis kanı çekilincee gözlerinin altında koyu halkalr vardı onlar bile kaybolmuştu ilk geldiğinde....ben de bir yıkanayım ilk işim hacamat yaptırmak olacak Allah ın izniyleee...benim kadar tırsamazsınnn böyle şeylerden canımm iğne olsam bir hafta kolum morarır..sivilçemi sıktıramam kimseye canım çok azdır ama olacam inşaallah Rabbim şifamı ordan gönderir belki kimbilir:16::16::16::16:

Allah Rahatlık versin canımm:3::3::54::54:

amin gülümm inş..he yaa hem dışardaki havalar hem de kv nin evindeki hava çarptı adamı:1::1::1:

ayyy Allah kabul etsin canımm..üstüste almışsınn benim de adetime denk geldi yoksa arada bir iki günü alasm vardı peşpeşe kalk yat hele de çaışıyorsun zorlayacak senii Rabbim yardımcın olsunn N e muradın varsa versin inşaallah:16::16::16:

amin canım sağol şu an ezan okunuyo Allah hepimizin muradını versin bebelerimizi hemen bu ay göndersin bizi kimseye imrendirmesin inşallah

Allah kabul ederse okuyorum canım itiraf etmeliyim ilk uyandığımda yataktan çıkmak biraz zor gelsede abdest alınca açılıyo insan ve okumak zor gelmiyo yinede sağol canım düşünceli iyi yürekli arkadaşım menim

eminecimm taze hamişimm maşallah uykun yok sanırsam gececi hamiş mi olacaksın sen de acaba :34::34::54::54:
ben yatıyorum gülüm gözlerim kapanıyor Allah rahatlık versin güzel bir güne uyanalaım inşaallah hep beraber:3::3::3::54::54:

amin canım bugün hepimiz güzel ve mutlu haberlere uyanalım inşallah

Back