evet her zaman yapmaz böyle şeyleri kocişim arada esiyo ama güzel oluyo
valla afferin ona iyi yapmış en kocamanından tebrik koydum kendisine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet her zaman yapmaz böyle şeyleri kocişim arada esiyo ama güzel oluyo
bizler alışverişle bunalımdan çıkıyoz gayet masumane yani ama bak hele şu erkeklere bununla çıkayım olmadı efenim hepsiyle çıkayım
yani dimi ama ama hayatım erkeklerin fıtratlarında var o yüzden sürekli imiklerini sıkmak lazım
günaydın cancağızlarıımmm
ayyy çok şahanesiniz sabah sabah ne güzel atışıyosunuz ozanlar gibiii maşallah sizee..ne güzel mışıl mışıl hatta fosur fosur uyurken..kargonun sabahın 9 unda geleceği tutmuşş uyandırıldım resmen.....hem istiyom diyon hem teslim olmam diyon çok çelişki var istediğini farketsin bak nasıl teslim bayrağını çektiriyo sana
hemen bir dörtlükle cevap vereyim
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Adını duydukça ağlıyormuşum :84::84:
Deli diyorlarmış benim halime
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum :99::99:
depresonumuz bile farklıymışşşş...hele bir onunla bununla çıkayım diye düşünsün oyarız o gözleri ...çıkabileceği tek kadın biziz arkadaş ölmedik dahaaa
ayyy çok şahanesiniz sabah sabah ne güzel atışıyosunuz ozanlar gibiii maşallah sizee..ne güzel mışıl mışıl hatta fosur fosur uyurken..kargonun sabahın 9 unda geleceği tutmuşş uyandırıldım resmen.....
depresonumuz bile farklıymışşşş...hele bir onunla bununla çıkayım diye düşünsün oyarız o gözleri ...çıkabileceği tek kadın biziz arkadaş ölmedik dahaaa
kız kısmı nazlı olur şekerim tabiki istemem koy yan cebime dicen o zaman daha değerli oluyooooo
imik dedinde aklıma geldi dışarda işlerim var hazırlanmam lazım
ayyy çok şahanesiniz sabah sabah ne güzel atışıyosunuz ozanlar gibiii maşallah sizee..ne güzel mışıl mışıl hatta fosur fosur uyurken..kargonun sabahın 9 unda geleceği tutmuşş uyandırıldım resmen.....
günaydın canım kargogillerde erkenden gelmez hiç hayrolsun inşallah ne geldi merak ettim ama..
depresyonmuş muş muş erkek dediğin depresyona girmez şekerim birileriyle hatta hepsiyle çıkmak için depresyonu bahane eder depresyon bunalım gibi durumlar kadınlar içindir hepsiyle ya da yarısıyla çıkma teşebbüsü mahkemede biter işte o kadar
dimi bende akıllı uslu hanım hanımcık bi kızım
tamam canım sana kolay gelsin o halde
sende şapşahanesin semuş sultanım bu sabah herkesi kınadığımdan senin kargolarıda kınıyorum arkadaşımın uykunu mahvetmişler
ayrıcana erkekler depresyona giremez işte o k a d a r
sonu mahkemede bitermiş valla güldenim öyle diyo ben onun yalancısıyım
evet koca dediğin depresyona girmez ne o öyle delikanlı adam bunalımamı girermiş
anneme geçmiştim sabahın körüsü annem her zamanki gibi hala yatıyo ve ben açım onu beklemekten aç çıkacam şimdi dışarıya
kdr cim günaydın canım nasılsın hiç denk gelipte görüşemiyoruz seninle geçen hafta sabahın erken saatlerinde samsundan geçtim bu hafta sonuda gece geç saatlerde geçecem büyük ihtimalle samsundan her geçişimden aklımdan geçiyosun
evet canım denk gelemedik..
bende bayram öncesi trabzona geçtim seni tanıdıktın sonra ilk kez ama eşimin anneanesinin cenazesine yetişmeye çalışıyoduk
öylee giresuna bakarken içlendim tanışsak fena olmazdı dedim ama aynı gecesi döndük yine uğrardım belki akşamdı ama araba ful doluydu eşimin amcası yengesi halası vs...
canım benim tam samsunda otursam hemen görüşürz valla ben bafradayım ama vaktin olursa gel banaa
AHH AHH ne gelecek benim eğitim aşığı çalışkan kocamın eğitim cdleri gelmiş...2-3 ayda bir yeni çıkan bir seti sipariş eder şirkette boş zamanlarında ya da akşamları evde takar kulaklığı izler ..adamın piyasada olup da bilmediği program ya da yeni çalışma yok kalmadı..seviyor kendini geliştirmeyi....karakter animasyonunun 2014 versiyonu çıkar çıkmaz sipariş etmiş....ilerde film yapacak sanırsam bu kadar çabaylaagünaydın canım kargogillerde erkenden gelmez hiç hayrolsun inşallah ne geldi merak ettim ama..
depresyonmuş muş muş erkek dediğin depresyona girmez şekerim birileriyle hatta hepsiyle çıkmak için depresyonu bahane eder depresyon bunalım gibi durumlar kadınlar içindir hepsiyle ya da yarısıyla çıkma teşebbüsü mahkemede biter işte o kadar
evet koca dediğin depresyona girmez ne o öyle delikanlı adam bunalımamı girermiş
anneme geçmiştim sabahın körüsü annem her zamanki gibi hala yatıyo ve ben açım onu beklemekten aç çıkacam şimdi dışarıya
iyiyim canım ya günydın yazıp cıktım kusura bakma..günaydın canım nasılsın nafişim
sorma canım günaydın deyip çıktım biri hastalandı onu götürdük hastaneye sonrada ancak geldim..nerdesin hatun
kızlar günaydın,
bu sabah normal gebelik testi yaptım 3 gün önce silik çizgi çıkan testte bu gün çizginin eseri yoktu
başınız sağolsun canım mekanı cennet olsun anneannenizin
hıım bafradasın demek bafraya uğramıyoki otobüs canım samsun merkezden geçiyoruz ama kısmet olursa görüşmeyi bende isterim sende gelirsen bu taraflara mutlaka beklerim
deli gibi seviyorum tutmayın beni
şaka değil yanıyorum tutmayın beni
ölürümde vazgeçmem teslim olmam
hiç anlamam istiyorum tutmayın beni
AHH AHH ne gelecek benim eğitim aşığı çalışkan kocamın eğitim cdleri gelmiş...2-3 ayda bir yeni çıkan bir seti sipariş eder şirkette boş zamanlarında ya da akşamları evde takar kulaklığı izler ..adamın piyasada olup da bilmediği program ya da yeni çalışma yok kalmadı..seviyor kendini geliştirmeyi....karakter animasyonunun 2014 versiyonu çıkar çıkmaz sipariş etmiş....ilerde film yapacak sanırsam bu kadar çabaylaa
kıskandım senii şekerimm 2 günün biri annedesin maaşallah..ben de 2-3 günd ebir telefonla konuşabiliyorum ancak...
kalksın da kahvaltıya geçin barii..ben d ebir elma yedim ıhlamuru kaynattım bişeyler yeyim geliyorumm