günaydın kızlar aaaaa ne tembelsiniz bu saate hiç yatılırmı kalkıp topiğe gelinip sohbet edilmeli çok kınadım sabah sabah sizi
Eki Görüntüle 837777 Eki Görüntüle 837782 Eki Görüntüle 837777
Eki Görüntüle 837779 GüüüüünnnaaayyydddıınnnnnEki Görüntüle 837780
Cancağızlarıma mükemmel birgün diliyorum
Herşey dilediğiniz gibi gönlünüzce olsun
Eki Görüntüle 837783 Eki Görüntüle 837783 Eki Görüntüle 837783 Eki Görüntüle 837783 Eki Görüntüle 837783
haklısın valla sonuna kadar kınasan yeridir bende sabah namazına kalkaydım görüşürdük
ama diğer kızları bilemicem onları kına bencede
günaydın canım
amin güzel dileklerine
küçük paşamın deyimiyle güyadııınnnnnnn
senimi kıracam kınadım gitti hepsini
namaza kalkıp gelseydin eyiydi baktım kimse yok bende gittim kocişimin sıcak kollarına sokuldum uyumuşum bi uyandım az daha işe geç kalıyodum
deli gibi seviyorum tutmayın beni
şaka değil yanıyorum tutmayın beni
ölürümde vazgeçmem teslim olmam
hiç anlamam istiyorum tutmayın beni
sabah uykusu pek mühim ağır oluyor sanırım bi türlü sabah namazına uyanamıyorum gerçi alarmı kurabilirim ama bu kez de alarmadan beyim uyanıyor erkenden uyanır ve uyuyamaz kendileri o sebepten alarmda kuramıyorum...kendiliğinden ezanın sesini duyarsam kalkabiliyorum...sıcacık yatakta bi de kocacın varsa yanında e uyunur hatta işede geç kalınır yani heee bi de geceniz güzel geçtiyse
hem istiyom diyon hem teslim olmam diyon çok çelişki var istediğini farketsin bak nasıl teslim bayrağını çektiriyo sana
hemen bir dörtlükle cevap vereyim
Hayatı tesbih yapmışım sallıyormuşum
Adını duydukça ağlıyormuşum :84::84:
Deli diyorlarmış benim halime
Gelmişine geçmişine sayıyormuşum :99::99:
gecemiz güzel değil güp güzel geçti dün akşam eşim eve gelince kapıda sarılarak karşıladım sevdiği yemekleri yapıp masayı hazırlamıştım bi anda en sevdiğim müziği açıp beni dansa davet etti bi anda baktım eşimin kollarında uçuyorum dansdan sonra yemek yedik sonraaaaa sonra çamaşır sermek için kalktım sonra size baktım falan filan
oyyy süpperrrr gelişmişşşşşş
istemem yan cebime koy hesabı benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?