- 2 Mayıs 2012
- 1.432
- 72
- 363
- 43
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya. Bizimkisi Ben biraz söylenince içi dalgaya vurmaya başladı. ama ona da söyleniyorum. Sanki bişi yokmuş gibi davransın kendini suçlamasın istiyorum. O kadar iyi anlıyorum ki onu. Çünkü ona teşhis konmadan hemen önce 4*5 ay sorunun bende olduğunu düşünüyordu doktorlar.
Bende ne zaman bu konular acılsa caktırmadan konuyu degistiriyorum üzülüyo cünkü ilk sene bende kist vardı esim hic gelmezdi benimle dra simdi her randevuya birlikte gidiyoruz dr ne dedi diye hemen soruyo benimle iceri giremese sen kac senelik evlisin tüp denemen oldu mu hic
Orasını hiç karıştırma ben nerdeyse 1 sene yırttım kedimi ilaçlar muayeneler vs ler. Adamın sanki hiç umru değildi. Sora eltim bi gün dedi bu iş bi seni mi ilgilendiriyo o niye gitmiyo doktora senle diyince bende ampül yandı. Hemen bi randevu aldık olaylar zinciri başaldı. Daha da yalnız bırakmaz beni. Yalnız gitmek zorunda kalınca vicdan yapar hale bile geldi.
öldüm yahuu
uyuyordum ne güzel genizime tükürük kaçtı boğuluyordum az kalsın öksür öksür öldümm
inşallah canımmm
dur bi pimpirik daha yapayım akşma akşam öksürükten öldüm bebişime birşey olmamıştır değil mi?
Yok hayatım hiç birşey olmaz ama yatarak ya da ayakta değil oturur pozisyonda öksür ve hapşır.(doktor demişti)