• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya. Bizimkisi Ben biraz söylenince içi dalgaya vurmaya başladı. ama ona da söyleniyorum. Sanki bişi yokmuş gibi davransın kendini suçlamasın istiyorum. O kadar iyi anlıyorum ki onu. Çünkü ona teşhis konmadan hemen önce 4*5 ay sorunun bende olduğunu düşünüyordu doktorlar.

Bende ne zaman bu konular acılsa caktırmadan konuyu degistiriyorum üzülüyo cünkü ilk sene bende kist vardı esim hic gelmezdi benimle dra simdi her randevuya birlikte gidiyoruz dr ne dedi diye hemen soruyo benimle iceri giremese sen kac senelik evlisin tüp denemen oldu mu hic

Orasını hiç karıştırma ben nerdeyse 1 sene yırttım kedimi ilaçlar muayeneler vs ler. Adamın sanki hiç umru değildi. Sora eltim bi gün dedi bu iş bi seni mi ilgilendiriyo o niye gitmiyo doktora senle diyince bende ampül yandı. Hemen bi randevu aldık olaylar zinciri başaldı. Daha da yalnız bırakmaz beni. Yalnız gitmek zorunda kalınca vicdan yapar hale bile geldi.

öldüm yahuu
uyuyordum ne güzel genizime tükürük kaçtı boğuluyordum az kalsın öksür öksür öldümm:43:

inşallah canımmm

dur bi pimpirik daha yapayım akşma akşam öksürükten öldüm bebişime birşey olmamıştır değil mi?

Yok hayatım hiç birşey olmaz ama yatarak ya da ayakta değil oturur pozisyonda öksür ve hapşır.(doktor demişti)

bu ay tez çürüsün o zaman madem bozdun adet olup tezimi bari tezim yanılsın dimi:1::1::1:
inşallah canım bu aralar anne olmayı daha bi fazla istiyorum sanki içim dolup taşıyor ama desenki hayde tüp yapmaya nayıııırrrrr nolmaaazzz derim ben kendiliğinden gelen bebe yapcam:49::1:

çürüsün yıkılsın patlasın emii o tez:9::9::9::9:
inşaallah içinin dolup taşması kalbinini temizliğinden içine doğuyodur canım mevlam sevindirsin..
az şey yaşamadın sende bende kaçmamız normal...:19:
aynen kocişime akşam diyorumkii nolur sende çok dua et geceleri kalkalım bebeğimiz doğal yoldan gelsinn..
oda diyoki"olsun ya nasılsa tüpe gitcez" adamda bi tuhaf zaten ben ondan daha çok umutluyum tüplede olmayınca doğal
bidaha olmaz diyo inanmıyor yani inanıyorda işte uzak geliyorr...
bende ilaçları istemiyor bünyem belki doğal olur inş. dedim ama plan yapmış bahara tüp yolundayız:10:
hayırlsıı bakalım........

Son düzenleme:
Biz daha asılama bile yapamadık ben cogu zaman ilacla adet oluyorum yumurtalarım gelismiyo pek
Cift trasfer yapılmıyo diye biliyorum özelde mi yaptıracaksın
Bu arada ben adanadayım adanada olan var mı bu topicte

kuzum okadar cok duygulandım ki okurken aglamamak için kendimi çok zor tuttum
bende size hikayemi anlatayım bizde 1 bucuk senelik ewliyiz ama okadar çok sey yasadıkki
ewlendik ewleneli çocuk için ugrasıyoruz olmadı kontrollere gittik bende bişey cıkmadı eimde warikosel cıktı daha sonra eşim bunu kabullenemedi bosanmaya kalktı o dönemde çok sitresli zamanlar gecirdim bilmiyorum stresten bilmiyorum yanlış bi duadan bu olayların üzerinden 3 ay gective bende çikolata kisti cıktı bianda 2 tane ve 6 cm büyüküğünde doktorlar acil ameliyat dediler ameliyatı olduk2 ay gecici menopoz gecirdim tekrar testler falan doktorlar normal yolla olur 2 ay deneyin daha sonra asılama asılamada sansınız cok cok yüksek dedi neyse asılamayı olduk doktor eşimin yıkanmıs tahliline baktı ileri hareketli sperm 5 milyon ve cok düşük% 99 olmaz ama rabbim bilir dedi asılamadan sonra 1 ay dinlendiririz sonra direktup yaparız dedi sanki hastane tepeme yıkıldı sandımbugun asılamamın 12. günü teste 2. çizgiyi görünce okadar cok sewindimki eşimle ucrtum kan testi yaptırdı ve sonuc hüsran üstelik kistlerimde tekrardan bana gelme olasılıgıcok cok yüksek. benimde hikayem bu bakalım daha neler yasıycam ama rabbim çok beklemeden göndersin artık yawrumuzu çok yorulduk hem maddi hem manevi.........

Allah korusun evliliklerimizi nice yuvalar yıkılıyor evlatsızlıktan :5::5::5:
aslında mevcut şartlarda size tüp yapılması daha uygun olurmuş gibi geldi bana...
aşılamada şans normal ilişkiye göre sadece %5 daha fazlaymış zaman kaybı gibi geliyor bana...
e tabii olursada tadından yenmez...
gördüğün o ikinci çizgi inşallah doğru çıkar canım sen şu kan testini tekrarla yütfeennnn:16::16::16:

Orasını hiç karıştırma ben nerdeyse 1 sene yırttım kedimi ilaçlar muayeneler vs ler. Adamın sanki hiç umru değildi. Sora eltim bi gün dedi bu iş bi seni mi ilgilendiriyo o niye gitmiyo doktora senle diyince bende ampül yandı. Hemen bi randevu aldık olaylar zinciri başaldı. Daha da yalnız bırakmaz beni. Yalnız gitmek zorunda kalınca vicdan yapar hale bile geldi.

Yok hayatım hiç birşey olmaz ama yatarak ya da ayakta değil oturur pozisyonda öksür ve hapşır.(doktor demişti)

valla canım baykuş gibi tünedim anında oturuyorum ekmek içi yedim, mandalina yedim,su içtim daha napimm:26:

kuzum okadar cok duygulandım ki okurken aglamamak için kendimi çok zor tuttum
bende size hikayemi anlatayım bizde 1 bucuk senelik ewliyiz ama okadar çok sey yasadıkki
ewlendik ewleneli çocuk için ugrasıyoruz olmadı kontrollere gittik bende bişey cıkmadı eimde warikosel cıktı daha sonra eşim bunu kabullenemedi bosanmaya kalktı o dönemde çok sitresli zamanlar gecirdim bilmiyorum stresten bilmiyorum yanlış bi duadan bu olayların üzerinden 3 ay gective bende çikolata kisti cıktı bianda 2 tane ve 6 cm büyüküğünde doktorlar acil ameliyat dediler ameliyatı olduk2 ay gecici menopoz gecirdim tekrar testler falan doktorlar normal yolla olur 2 ay deneyin daha sonra asılama asılamada sansınız cok cok yüksek dedi neyse asılamayı olduk doktor eşimin yıkanmıs tahliline baktı ileri hareketli sperm 5 milyon ve cok düşük% 99 olmaz ama rabbim bilir dedi asılamadan sonra 1 ay dinlendiririz sonra direktup yaparız dedi sanki hastane tepeme yıkıldı sandımbugun asılamamın 12. günü teste 2. çizgiyi görünce okadar cok sewindimki eşimle ucrtum kan testi yaptırdı ve sonuc hüsran üstelik kistlerimde tekrardan bana gelme olasılıgıcok cok yüksek. benimde hikayem bu bakalım daha neler yasıycam ama rabbim çok beklemeden göndersin artık yawrumuzu çok yorulduk hem maddi hem manevi.........
Ben anlamadım şimdi aşılama tuttu mu tutmadı mı?
:16::16::16::16::16:
orjinal rengin ne peki ondan daha koyu düşmüş olabilir canım...

benim orjinal rengim açık kestane kumrala yakın yani...
He bu benim gene kendi rengim. Bi ara kızıldım çok zor geldi bakımı bıraktım boyamayı. Ama işte Annemi kaybedince beyazladı bi anda ondan boyuyorum. Yoksa boyamicaktım

Heheheee aynı benimkiiii :9::9: adam tek basıma test sonucu almaya gitmeme bile izin vermiyo beraber gidelim diyo

Biz daha asılama bile yapamadık ben cogu zaman ilacla adet oluyorum yumurtalarım gelismiyo pek
kuzum aılamayı özelde oldum tüpüde aynı doktorda olcam konyadayım ben ama doktorum dalında profosör we dalında 1 numara dünyacada ünlü biri adı metin çapar yanlız acayip pahalı

Ben anlamadım şimdi aşılama tuttu mu tutmadı mı?

He bu benim gene kendi rengim. Bi ara kızıldım çok zor geldi bakımı bıraktım boyamayı. Ama işte Annemi kaybedince beyazladı bi anda ondan boyuyorum. Yoksa boyamicaktım
tutmadı kuzum malesef teste 0.703 yazıyor ama daha adette olmadım

Evet canım özelde yaptırıyorum. Benim ikinci deneme olacağı için 2 tane koyuyorlar. İlkinde tek koydulr. Zaten ondan tutmadı:19:

aslında mevcut şartlarda size tüp yapılması daha uygun olurmuş gibi geldi bana...
aşılamada şans normal ilişkiye göre sadece %5 daha fazlaymış zaman kaybı gibi geliyor bana...
gördüğün o ikinci çizgi inşallah doğru çıkar canım sen şu kan testini tekrarla yütfeennnn:16::16::16:
BAna doktor bi arkadaşım aşılamanın sadece vakit ve nakit kaybı oldğunu aşılama ile tutan gebeliklerin aslında normal yollada oluşabildiğini ve durumu sınırda ya da ciddi olanların aşılama ile para ve vakit kaybetmeden hemen tüp yapmaları gerektiğini söylemişti. Ben dinlemedim tabi ama aldım ağzımın payını da...

valla canım baykuş gibi tünedim anında oturuyorum ekmek içi yedim, mandalina yedim,su içtim daha napimm:26:
Ay bilemedimki. Ballı süt içsen? ılık

çürüsün yıkılsın patlasın emii o tez:9::9::9::9:
inşaallah içinin dolup taşması kalbinini temizliğinden içine doğuyodur canım mevlam sevindirsin..
az şey yaşamadın sende bende kaçmamız normal...:19:
aynen kocişime akşam diyorumkii nolur sende çok dua et geceleri kalkalım bebeğimiz doğal yoldan gelsinn..
oda diyoki"olsun ya nasılsa tüpe gitcez" adamda bi tuhaf zaten ben ondan daha çok umutluyum tüplede olmayınca doğal
bidaha olmaz diyo inanmıyor yani inanıyorda işte uzak geliyorr...
bende ilaçları istemiyor bünyem belki doğal olur inş. dedim ama plan yapmış bahara tüp yolundayız:10:
hayırlsıı bakalım........

daha önce olmuş yine olabilir ben hep senden bu sebeple çok umutluydum derim biliyorsun lakin hayallerimi yıktın kötü kadın müzeyyen:1::1::1: erkekler daha düz mantık bakıyor duruma çok ciddiye almamak lazım:1:
bahara istanbul yolları görünüyo öylemi:26:

o tükürük arttı bogazıma kadar indi kuşumm.birşey olmaz değil mi öksürdümdee:43:

olmaz bebekim kene gibi yapıştı minnaklar sana Allaha emanet kuzular hiç bişi olmaz...

kuzum okadar mralim bozuuki eim isyan bayragını cekmi durumda suan ve bana bidaha doktor moktor deme diyor adamda haklı maddiyat ona göre elde awucta biey kalmadı bilmiyorum yaptırırmıyım adetimimi beklerim

inşallah canım Rabbim korusunn

keşke elimde olsada şu beklediğin günleri hemen ışık hızıyla bitirsem çok zordur yaa..:16:
senin yaşadığını ben çok sık yaşıyorum boğazım çok hassas hatta bu yüzden doktra bi gidecem..
çok şey kalır takılır bayramdada iki kere yaşadım bişey yerlken içerken ölcem sandım..
yani bigün ölürsme töbee bundan gidecem ben..:1:

biraz daha iyiyim.inşallah birdaha boğulmam..
ben yatıyorum kızlar gözümden uyku akıyorr
iyi geceler efenimmm

kuzum aılamayı özelde oldum tüpüde aynı doktorda olcam konyadayım ben ama doktorum dalında profosör we dalında 1 numara dünyacada ünlü biri adı metin çapar yanlız acayip pahalı

Hmm insallah bebisinin gelmesine vesile olur bu drun cnm bende bir aydır profersörde tedaviye basladım gercekten de farklı oluyolar ben devletle anlasmalı bi yerde yapacam tüpü ama yasım 21 oldugu icin ücretli olacak

Back