Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum okadar mralim bozuuki eim isyan bayragını cekmi durumda suan ve bana bidaha doktor moktor deme diyor adamda haklı maddiyat ona göre elde awucta biey kalmadı bilmiyorum yaptırırmıyım adetimimi beklerim

anlıyorum canım maddi manevi yıprandığımız bir süreç tüp bebek daha da masraflı biraz zaman tanıyın birbirinize para olmadan olmuyor şu sonucu netleştirin bekleme sürecinde vitamin vs..kullanın boş durmayın toparlanıncada hemen denersinin tüp bebeği...

Son düzenleme:

aynen canım aşılama vakit ve nakit kaybı ama daha az masraflı diye bi de ya tutarsa diye yaptırıyoruz bazılarımızda ben gibi tüp bebek raporundaki en az 2 aşılama yaptırma şartını tamamlamak için yatırmak zorunda kalıyor...
sebepsiz infertilitede 2 aşılama yaptırmak şart tüp bebek raporu hakkından yararlanabilmek için..

Şu tezini bi de bakim bi arkadaşıkm merak ettim. Neymiş şu patlayasıca tez

şimdik şöyleee...
ben kdr hatunu rüyamda hamile gördüm telefonda da bana haberi geldi sonra bi arkadşımla konuştuk bak kdr bizden önce gebe kaldı biz hala bekleyelim öyle diye muhabbet ettik..o gün bugündür hep derim kdr e sen benden önce gebe kalcan diye malum tez bu olunca onun gebe kalması lazım ki sıra bana gelsin adet olmuş hatun a ha bu ay da tez çürüdü

malesefki canım rabbim hepimizin yar we yardımcısı olsun we malesefkipara lmadan hiç bişey yapamıyorsun raporda cıkmıyor daha bakalım sonumuz ne olcak rabbim herseyin en hayırlısını nasp etsin inş.
Hmm insallah bebisinin gelmesine vesile olur bu drun cnm bende bir aydır profersörde tedaviye basladım gercekten de farklı oluyolar ben devletle anlasmalı bi yerde yapacam tüpü ama yasım 21 oldugu icin ücretli olacak
kuzum walla benim gittigim hastanede dewletle anlaşmaklı özel ama profosör olunca çok para alıyorlar burda düün sadece bir muayeneye 87 lira ödüyorum bunun tahliili falan da ayrı ayrı para walla eger tüp yaptırırsam burda cok öwülen bi özel tüp merkezi war oraya giderim sanırım ama bakalım nasibimizde ne war

neysee ne diyoruzz BİZİM HALA UMUDUMUZ VAR..
iyi geceler kızlarr bir öğrenci olaraktan artık vaktinde yatıyorum yani saat 1:00de
sabah kalkayım ve planlı bi gün beni beklesin uygulayım inşaallah....
öptüm hepinizi karnınızdakileri,kucağınızdakilerii vee yüreğinizdeki bebelerinizii...
ohhh miisss gibilerr ne güzelll..en sonda kendi yüreğimdekini öpüp kokluycam yazık olmasın kuzumaa
galiba sıyırdımmm

hiçç böyle değerim olmadıı hee hep 0.1 talihime düşen tedavilerde şu sıfırı atsak ne güzell olur heee..
hayırlsıı olsun hakkında canımm
al bendende okadar sıfırı atsak süperde olmuyo işte benimde böle 2.çıkısı birindede 0.4 gibi bi sayı cıkmıstı bende buna anlam weremiyoeum ite neden 0.1 degil benimki acaba bendemi bi anormallik war

hangimizin aklına gelirdiki canımcım bu kadar yıl bekleyip hala sonumuzun ne olacağını bilmemek...
şöyle bi baktımda gebe kalınca seninde hikayen epey dolu uzun uzun yazarsın artık...
enişte umutsuz olacağına kalksında bi kaç bişi içsin yesin cigarayı kessin falan dimi ama...

Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?

tabikide umdumuz var hala umudumuz var deme hala kelimesi acıklı durmuş
bende seni muaaaahhhhhhh
iyi geceler öğrenci hatun...

benim doktorlarda 3.yü zorla denettiler rapor için bide kalır gözüyle bakıyolar yaaa güyaa..
bidakka ozaman 3şartımı vardıı yaa doğruuu:26:
hayır aksi gibi bi ben bi sen tüp deniyoz olmuyorr ben yeni geçirdim yani kalmam lazımkii sende kal yaavv..
girdim bi strese daha aaaa

Canım yaaaa tütütütütütütü Maşallah çokk güzel çıkmıssın elbiseli resimde fizik ,saç süperr hatunsun Valla :))kaşı bir yerlerini nazar degmesinnn yada kaşıttttsexsi elbiseni giyin kaşıt derimmm:118::118::118::118:

Bende sadece muayeneye altmıs veriyorum cnm benim özellere güvenim kalmadı artık Rabbim muhtac etmesin diyorum bi sene oyaladılar beni

Heeee annadıımmmmmm. E Kdr hadi bak kaç kişi sana bağlı
offf bu ay hepimiz birden hamile kalsak da göbiş tokuştursak ya ne iyi olur dimi?
evet canım haklsıın hemen kalmalıyımm mevlam versinde ol desinde..
çok güzel olur tokuşturmakk
tabikide umdumuz var hala umudumuz var deme hala kelimesi acıklı durmuş
bende seni muaaaahhhhhhh
iyi geceler öğrenci hatun...

ya bu dizinin ismi ya ondan şeyettim takıldımhalası ordan yoksa hep var canım..
iiygeceler balımm

Amin canım Amin...
Bu sıkıntılardan geçiyoruz ama mükafatımızda büyük olacak...

sormaa bide uzun yazma huyumu ve muhteşem edebiyatımı eklersek bi sayfa paso benim hee ona göree anne olunca
aynen koydum akşam vetoyu gııcıklık ediyor huluside ondan yana oldu gereksiz vitamine karşıymış..
deidm ozaman ne versem evden ne yedirsem yiyecen bu kadarrr:87::87:
en son doktor sen sigarayı bırak dedi ona bukıızn yüzü gülsün dedi ama onu unuttu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…