bende hikayemi anlatayım hemencik,,coook şükür rabbime benim öle uzun tedavi süreclerim,denemelerim olmadı,,biz 7 yıllık evliyiz,ilk yıllar olur dedik üstüne gitmedik,baktık seneler geciyor bi sorun var dedik dr a gittik,eşime azosperm teşhisi konuldu,bende sorun yoktu şükür,tabi tüp önerildi biz yıkıldık,napcaz,nereye gitcez bilemedik,bi bocalama süreci yaşadık,normal yolla imkansız denildigi için moralimiz baya bozuldu,eşim üzüntüden şeker hastası oldu bi anda
(bu süreci sindirip kendimize geldik maddi sorunu halletmeye calıştık bi şekilde toparladık,,ben ankara hulusi bey e gidelim dedim eşime tavsiye üzerine ama eşim antalya da gelecek tüp bebek i buldu yine tavsiye üzerine ya bismillah dedik oraya gittik,görümcemde orda oldugu için kalacak yer sorunumuz yoktu,muayenelerimizi olduk sonuc aynıydi,dr bana bazı ilaçlar verdi bi sonraki adetle geliyosun dedi,,ve tüp maceramız başladı,,bi ay sonra tekrar gittik eşime milro tese ameliyatı yapıldı şükür sperm vardı:))sonra yumilerim toplandı ve sadece 5 tane yumi cıktı
bekleme süreci başladı allahım ne heycanlıydı acaba döllendilermi vs.derken iyi haber geldi 2 tane birinci kalite bebegimiz vardı,ve ben gözyaşlarıyla aldım yavrularımı göbüşüme ne macera ne heycandı:)bekleme süresinde evime döndüm ve 10 gün dayanabildi eşim gittik test yaptırdık sonucum süperdi,,hamileydim ve büyük ihtimal ikiz dedi herkes:))ve ilk dr muayenemizde ikiz olduklarını ögrendik ama tek yumi ikiziydi:))ve 8,5 ay sonra kucagımıza iki tane melek aldık,kızlarım oldu:))şimdi 15 aylıgız büyüdük ama görseniz benzemiyolar hiç :))şükür rabbime bize anne baba olmayı nasip etti,her arkadaşım dogumunda hem sevinip hem üzülüyodum,cok agladım,cok dua ettim,cok acı cektim,kızkardeşim bile benden önce dogum yaptı,,nasıl agladım hem sevincten hem burukluktan bilemezsiniz,,ama rabbim bize tek seferde iki yavru nasip etti,,sizleri coook iyi anlıyorum aynı acıları,umutsuzlukları,korkuları bende yaşadım ama rabbime inandım,sıgındım,onun hazinesinde coktu ve bigün banada nasip olacaktı,oldu şükür,,lütfen sizlerde umutsuzluga kapılmayın,düşmeyin,inş.sizlerde bigün anne baba olacaksınız inş..,,dua edin,inanın,rabbim hepinizin göbüşlerini doldurup,evlerinizi doldursun inş..gülden ve diger arkadaşlar beni iyi tanır hikayemi,yaşadıklarımı cook iyi bilirler:))hepinize sevgiler...