• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşallah arkadaşıma Allah kabul etsin hatimini:48::48::49::nazar:
hulusi daktıra gidiyomusun napıyooooo en son sosyal medyada arkadaşım kendileri ya ordan gördüm amerikada bi kongreye katılmış infertilite üzerine fotoları vardı...
Allah razı olsun canım :30:
Hulusi hoca beni Filiz hanıma sevkettiği için çok görüşemiyoruz canım kendisi normal doğuma girmiyo biliyosun ben de normal istiyorum bu sebeplee Filiz hanıma rica etti o da çoook yoğunmuş ama sağolsun kabul etti takiplerimi.. yine de doğuma kimin gireceği belli değil tabi acilden giriş yapacağım için:1:
korkular başladı inşalllah hayırlısıyla sağlıkla sonuçlanır herşey

o kadarda hacamatlandı enişte görüyonmu sen kesiklerden virüs kapmış:1::1::1:
benimkide yine röpteşambırlı elinde ilaçlı gazozu beni kesiyoooo ama yemezler yani bu gece banu alkan modumda değilim parmak uçlarımda yürüyüp davetkar olamam dün gece git öte demesini unutmadım kinciyim ben:1::1::1:
şu muhabbetler o kdar uzak geliyoki biz de kanka modundayız el ense oturuyoz adamı kuruttum sanırım:52:

aslında doğal yolla olabilir ama zaman alır bir durumunuz var sanırım en güzeli tüp denemek...
kocana bol bol nohut haşla yedir yemeğini değil ama nohutu haşla tuz dök biraz sade yesin...
adetlerin içinde soğan kürünü tavsiye ediyorum sana...
bende alternatif tıpçı gibi bi izlenim yarattım şu an:1::1::1:
Allah hakkınızda hayırlı olana yönlendirsin canım...

Amin cnm cümlemizi insallah
Bize dogal yolla tavsiye etmediler hic asılama bile cok zor dediler hep erteledik bu defa pes ettik artık benim yas sorunum yüzünden de erteledik hep benim tedavimi devlet karsılamıyo yas itibari ile
Esim keciboynuzu özü arı sütü vs seyleri yiyo nohut hiiic yemiyo bende tedaviye ara vermistim dört ay o süre icinde incir kürü kullandım bende bi ise yaramadı bu ay tekrar tedaviye basladık esim o kadar cok kür kullandı ki bu defa yükseldi dedik ileri hızlı 0 cıktı haliyle cok üzüldük drum o gün hastanede olmadıgı icin sonucları gösteremedik ama önceki testlerde tüp bebek demisti esim de psikolojik olarak cok yoruldum tüp bebege gecelim dedi hayırlısı artık
Sende durumlar ne peki topic baya kalabalık galiba

Hulusi hoca beni Filiz hanıma sevkettiği için çok görüşemiyoruz canım kendisi normal doğuma girmiyo biliyosun ben de normal istiyorum bu sebeplee Filiz hanıma rica etti o da çoook yoğunmuş ama sağolsun kabul etti takiplerimi.. yine de doğuma kimin gireceği belli değil tabi acilden giriş yapacağım için:1:

normal doğumlamı pırtlatcan kuzuyuuuu:52::52::52:
çok kişi bilirim ben gebeliğinin ilk zamanlarında normal doğum yapcam deyip doğum yaklaştıkça kesinlikle sezaryan olcam diyenleri:1::1::1:
sen son zamanlarda normal diyosan Allahtan mani çıkmazsa normal doğurcan belliki Allah bir avazda kurtarsın canım iyi cesaret etmişsin valla tebrik ederim seni...bu durumda hangi doktora dek geleceğin belli olmaz tabii.hulusi daktırın başını kaşıyacak zamanı yok biliyorsun doğumlarıda saatli olmalıki randevularına yetişsin...nasip artık kim dek gelirse...

Bize dogal yolla tavsiye etmediler hic asılama bile cok zor dediler hep erteledik bu defa pes ettik artık benim yas sorunum yüzünden de erteledik hep benim tedavimi devlet karsılamıyo yas itibari ile
Esim keciboynuzu özü arı sütü vs seyleri yiyo nohut hiiic yemiyo bende tedaviye ara vermistim dört ay o süre icinde incir kürü kullandım bende bi ise yaramadı bu ay tekrar tedaviye basladık esim o kadar cok kür kullandı ki bu defa yükseldi dedik ileri hızlı 0 cıktı haliyle cok üzüldük drum o gün hastanede olmadıgı icin sonucları gösteremedik ama önceki testlerde tüp bebek demisti esim de psikolojik olarak cok yoruldum tüp bebege gecelim dedi hayırlısı artık

eşin yorgunum tüpe geçelim diyorsa o zaman ona uymak lazım tabii zaten elinden geleni yapmış kullanmadığı şey kalmamış...
bende surumlar 2 aşılama 3 tüp denemem var 4.tüpe ne zaman başlarım bilmiyorum...
bir kimyasal bir de dış gebelik yaşadım 8 yıldırda evliyim...

şu muhabbetler o kdar uzak geliyoki biz de kanka modundayız el ense oturuyoz adamı kuruttum sanırım:52:

biz daha genciz güzelim siz çoluk çocuğa karıştınız tabii ununuzu eleyip eleğinizi duvara astınız napıcanız kabulleneceniz artık mecbuuurrrrr:1::1::1:
artık lohusalığın bitsin tavşan kız olursun adamceğize:1::1::1:

eşin yorgunum tüpe geçelim diyorsa o zaman ona uymak lazım tabii zaten elinden geleni yapmış kullanmadığı şey kalmamış...
bende surumlar 2 aşılama 3 tüp denemem var 4.tüpe ne zaman başlarım bilmiyorum...
bir kimyasal bir de dış gebelik yaşadım 8 yıldırda evliyim...

Evet cnm tüp bebege karsı olan adam son testte yıkıldı resmen yalnız olsa aglardı herhalde o derece üzüldü
Rabbim insallah sekiz yıllık sabrının mükafatını ikiz bebislerle verir :emir_bebek::emir_bebek:

filiz hanım tatlı kadın ya ben onuda seviyodum onun ultrason cihazı çok daha iyiydi :) ben becerip normal doğuramadın sonrada çok pişman oldum... rabbim yardımcın olsun bi avazda pırtlatırsın inşallah...

aşılamanın 12. günü bugun sabah idrar testi yaptı cok cok silik 2. çizgi çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc 0.703 cıktı doktor gebelik lehine bişi yok dedi kızlar nedir ne degildir gebelik yoksa bu deger nedir
neden 0.703 cıkar ne demek bu beni aydınlatın nolur kafaayı yiycem

Evet cnm tüp bebege karsı olan adam son testte yıkıldı resmen yalnız olsa aglardı herhalde o derece üzüldü
Rabbim insallah sekiz yıllık sabrının mükafatını ikiz bebislerle verir :emir_bebek::emir_bebek:

çok zor gerçekten herşeyi yaptığını düşünüp bir hevesle test ver sonra hüsran nasıl yıkılmıştır tahmin ederim...
bizler duygularımızı paylaşabiliyoruz ama eşlerimiz öyle değiller içlerine atıyorlar Allah yardımcımız olsun o kadar ilaç hormon yüklenmek maddi manevi boyutu anne olmayı olabilmeyi olduktan sonrasındaki o duygu yoğunluğunu bize sorsunlar bizi bizden başkası anlayamaz yaşamadan bu çaresizliğin içine düşmeden kimse bilemez ne halde olduğumuzu...
canım bende ikiz bebek istiyorum tabii Rabbim bilir tek olsada hayır demicem yani:1:

biz daha genciz güzelim siz çoluk çocuğa karıştınız tabii ununuzu eleyip eleğinizi duvara astınız napıcanız kabulleneceniz artık mecbuuurrrrr:1::1::1:

İyi akşamlar kızlr nihayet geçmişi okuya okuya buraya gelebildim:))))):9::9:kızmayın bana canlar takıntılı hatunum Valla kaldıgım syfadn okumassam kuduruurm :1::1: am geçmişde neler anltılmıs neler hem duygulandım ,hemm çokk üzüldüm,sevindim çok tuhaf duygular yaşadım:14::14:kızlarr hepimizin bir umudu vr ve bu umudumuzu kaybetmememiz lazım ben bile bzen diyorumki ben normal yolla hamile kaldım belki yine klırım diyorum neden olmsınki belki Rabbim bir gün ol der ve olurrr :30::30:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAHHH :16:

hangi renge boyadınız ailecek saçını:1::1::1:
iyi etmişsin ayrıca hamilelikte bi çok doktor izin vermiyo boyaya:1:
Küllü kumral saçlarım ve ben geldik.:52::52:
çok kişi bilirim ben gebeliğinin ilk zamanlarında normal doğum yapcam deyip doğum yaklaştıkça kesinlikle sezaryan olcam diyenleri:1::1::1:
sen son zamanlarda normal diyosan Allahtan mani çıkmazsa normal doğurcan belliki Allah bir avazda kurtarsın canım iyi cesaret etmişsin valla tebrik ederim seni...bu durumda hangi doktora dek geleceğin belli olmaz tabii.hulusi daktırın başını kaşıyacak zamanı yok biliyorsun doğumlarıda saatli olmalıki randevularına yetişsin...nasip artık kim dek gelirse...

Bişi diyim mi o kadar doğuran oldu sadece 1 kişi normal yapıcam diyip normal yaptı benim çevremde. Bende normal isteyenlerdenim. Hele bi hamile kalim sonlara gelelim bakalım nolcak?

o kadar iyi anlıyorumki . Benim kocamda aynı şeyleri yaşadık biz. Bana tüp olursa bizden olmazmış gibi dediği gün resmen uçtum üstüne ne diyon sen uleynnn diye. dedim sakın bi daha böyle bişi deme. Evlat nasıl olursa olsun evlattır. Ayy bak aklıma geldi gene sinirlendim ya:20::47:

aşılamanın 12. günü bugun sabah idrar testi yaptı cok cok silik 2. çizgi çıktı dayanamadım kan testi yaptırdım sonuc 0.703 cıktı doktor gebelik lehine bişi yok dedi kızlar nedir ne degildir gebelik yoksa bu deger nedir

canım kan testine göre sonucun negatif maalesef idrarda çıkan çizgi yanlış gerçi pek olmaz bu nadir rastlanan bişeyi yaşamışsın...
bir kaç kişinin burda kan verdikten sonra yanlış sonuç aldığını gördüm ben kanın koyulduğu makine bozulanmı ararsın test sonucu pozitifken negatif çıkanımı ararsın..bence sen bir daha kan ver ve emin ol ya da bir idrar testi daha yap kesinleştir...idrar testleriyle karar verilemez ama sen idrarda çizgiyi gördüğün için diyorum başka bir marka test al yap sabah idrarıyla...

öle tabi sezeryanın giriş çıkış saati belli normalde bekle ki gelsin artık 1 saat mi 15 saat mi görcez:31:
normal doğum konusunda kararlıyım doktorlar da benim gibi düşünürse iyi olcak. benim çikolata kistlerim var ya normal de belki temizlenir ihtimali bile beni umutlandırıyo. sağlıklı olan da normal zaten.. inş olur bakalım bebişin durumuna göre..

eşin elinden geleni yapmış belliki. aşılama da olmaz dedilerse tüpe başlayın bize de aşılama tutmaz direk tüp demişlerdi..

kabullencez Güldenim de adamın kalitesi düşüyo böle içinde patlıyo yazık:9:
ama dediğin gibi dikişim iyileşince renkli iç çamaşırlarımı tozlu raflardan çıkarıcam :23:

canım kan testine göre sonucun negatif maalesef idrarda çıkan çizgi yanlış gerçi pek olmaz bu nadir rastlanan bişeyi yaşamışsın...
bir kaç kişinin burda kan verdikten sonra yanlış sonuç aldığını gördüm ben kanın koyulduğu makine bozulanmı ararsın test sonucu pozitifken negatif çıkanımı ararsın..bence sen bir daha kan ver ve emin ol ya da bir idrar testi daha yap kesinleştir...idrar testleriyle karar verilemez ama sen idrarda çizgiyi gördüğün için diyorum başka bir marka test al yap sabah idrarıyla...
kuzum dünde başka bi markadan yapmıştım onda da wardı ama sabah idrarımla yapmıstım we bukadar silik degildi ilki walla acayip çöktüm eşimde bende

canım bazen idrar testleri negatif veriyor ama idrar buharlaşırken ikinci çizgi silik pembe değil silik gri çıkyor. Böyle birşey yaşamış olabilir misin? Bi de ilk 5 dakka içinde mi aldın ikinci çizgiyi? sonrasndaysa eğer gerçerli sayyılmıyor.
İyi akşamlar kızlr nihayet geçmişi okuya okuya buraya gelebildim:))))):9::9:kızmayın bana canlar takıntılı hatunum Valla kaldıgım syfadn okumassam kuduruurm :1::1: am geçmişde neler anltılmıs neler hem duygulandım ,hemm çokk üzüldüm,sevindim çok tuhaf duygular yaşadım:14::14:kızlarr hepimizin bir umudu vr ve bu umudumuzu kaybetmememiz lazım ben bile bzen diyorumki ben normal yolla hamile kaldım belki yine klırım diyorum neden olmsınki belki Rabbim bir gün ol der ve olurrr :30::30:Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İNŞALLAHHH :16:

Ayyy aynen ben hemn kaldığım yeri bulup okurum baştan. Sonra yazmaya başlarım :1::27:

aslında doğal yolla olabilir ama zaman alır bir durumunuz var sanırım en güzeli tüp denemek...
kocana bol bol nohut haşla yedir yemeğini değil ama nohutu haşla tuz dök biraz sade yesin...
adetlerin içinde soğan kürünü tavsiye ediyorum sana...
bende alternatif tıpçı gibi bi izlenim yarattım şu an:1::1::1:
Allah hakkınızda hayırlı olana yönlendirsin canım...

bodoslama daldım ama nohutu haşlayıp bende kocişe yedircemde adam ne tepki verir bilemiyom hanımm niye yemeğini yapmadın der su yokmu
der :9::9::9::9:
ama şöylede olur fazla nohut şişirim birazını yemek birazınıda boş haşlarım akşamları çayın yanına koyarım..
ayy ben çok severim canım çekti diycem ama gebede değilimkiiiiiii:56:

çok zor gerçekten herşeyi yaptığını düşünüp bir hevesle test ver sonra hüsran nasıl yıkılmıştır tahmin ederim...
bizler duygularımızı paylaşabiliyoruz ama eşlerimiz öyle değiller içlerine atıyorlar Allah yardımcımız olsun o kadar ilaç hormon yüklenmek maddi manevi boyutu anne olmayı olabilmeyi olduktan sonrasındaki o duygu yoğunluğunu bize sorsunlar bizi bizden başkası anlayamaz yaşamadan bu çaresizliğin içine düşmeden kimse bilemez ne halde olduğumuzu...
canım bende ikiz bebek istiyorum tabii Rabbim bilir tek olsada hayır demicem yani:1:

İnsallahhh ikizlerin olur cnm bende bitiyorum ikizlere kardeslerim ikiz :9:
Erkekler bu konuda cok hassas kabullenmek zor oluyo onlar icin esim kendinde sorun oldugunu ögrendiginden beri afedersin cinsel hayatımız cok degisti kendine güveni gitti en ufak bi seyde bi ise yaramıyorum demeye basladı bi yandan onu bi yandan kendimi teselli etmek ve tedaviyle ugrasmak zor gercekten
Bazı arkadaslarım evlenir evlenmez cocuk sahibi oldu simdi bana akıl veriyolar bu günlerinizin kıymetini bilin cocuk sahibi olmak cok zor yaramazlar söyleler böyleler diye anlatıyolar icimizi bilmiyolar ki bekara es bosamak kolay gelir demisler ne kadar kolay nasihat veriyolar ben kücük bi mahallede oturuyorum evden her cıktıgımda bes kisi sorar rahat bebek var mı diye artık evden bile cıkmak istemiyorum

canım bazen idrar testleri negatif veriyor ama idrar buharlaşırken ikinci çizgi silik pembe değil silik gri çıkyor. Böyle birşey yaşamış olabilir misin? Bi de ilk 5 dakka içinde mi aldın ikinci çizgiyi? sonrasndaysa eğer gerçerli sayyılmıyor.

canım hemen cıktı gri degildi pembeydi ne bilim ya cok moralim bozuldu okadar ümitlenmitikki

canımm benimm ..Rabbim gönderdi sonunda hem sana hem bize mucizesini çok şükür..tüp bebekle olmayınca doğal olamaz diyenlere kapaktır senin hikayenn:16::16::16::16: Rabbim kucağına alana kadar sağlıkla devamınınnasip etsin inşaallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::16::16:

valla aynen öyle nesmitimizin hikayesii..
maaşallah suphanallah inşaallah sağlıkla alsın denizci yeğenimizi kucağına arkdaşımız:16::16:
hıhhh diyoruz doktorlara:1::1:

Back