Tüp Bebek Günlüğümüz !

benim saçımda küllü kumraallllll
uçlarda sarı var aslında sarıydım ben ama değiştiriyorum yavaş yavaş mahvoldu yıllarca sarı ile azcık koyu renk olsun...
du sana eski ve yeni halimi göstertiyim...
bu eski saçlarım bu da yeni saçlarım

kuzum dünde başka bi markadan yapmıştım onda da wardı ama sabah idrarımla yapmıstım we bukadar silik degildi ilki walla acayip çöktüm eşimde bende

mutlaka bir kan daha ver canım belki sonuçta bir hata vardır...
çok umutlanma ama aklında kalmasın bi daha baktır...

Benim esim o düsüncede degil ama kayınbabamlar o düsüncede drların isi belli olmazmıs söyleymis böyleymis her dra gidisimde sinir ediyolar beni esim önceden asılamaya bile burun kıvırırken test günü birden tüp bebek yapalım dedi sok oldum

bende hikayemi anlatayım hemencik,,coook şükür rabbime benim öle uzun tedavi süreclerim,denemelerim olmadı,,biz 7 yıllık evliyiz,ilk yıllar olur dedik üstüne gitmedik,baktık seneler geciyor bi sorun var dedik dr a gittik,eşime azosperm teşhisi konuldu,bende sorun yoktu şükür,tabi tüp önerildi biz yıkıldık,napcaz,nereye gitcez bilemedik,bi bocalama süreci yaşadık,normal yolla imkansız denildigi için moralimiz baya bozuldu,eşim üzüntüden şeker hastası oldu bi anda(bu süreci sindirip kendimize geldik maddi sorunu halletmeye calıştık bi şekilde toparladık,,ben ankara hulusi bey e gidelim dedim eşime tavsiye üzerine ama eşim antalya da gelecek tüp bebek i buldu yine tavsiye üzerine ya bismillah dedik oraya gittik,görümcemde orda oldugu için kalacak yer sorunumuz yoktu,muayenelerimizi olduk sonuc aynıydi,dr bana bazı ilaçlar verdi bi sonraki adetle geliyosun dedi,,ve tüp maceramız başladı,,bi ay sonra tekrar gittik eşime milro tese ameliyatı yapıldı şükür sperm vardı:))sonra yumilerim toplandı ve sadece 5 tane yumi cıktıbekleme süreci başladı allahım ne heycanlıydı acaba döllendilermi vs.derken iyi haber geldi 2 tane birinci kalite bebegimiz vardı,ve ben gözyaşlarıyla aldım yavrularımı göbüşüme ne macera ne heycandı:)bekleme süresinde evime döndüm ve 10 gün dayanabildi eşim gittik test yaptırdık sonucum süperdi,,hamileydim ve büyük ihtimal ikiz dedi herkes:))ve ilk dr muayenemizde ikiz olduklarını ögrendik ama tek yumi ikiziydi:))ve 8,5 ay sonra kucagımıza iki tane melek aldık,kızlarım oldu:))şimdi 15 aylıgız büyüdük ama görseniz benzemiyolar hiç :))şükür rabbime bize anne baba olmayı nasip etti,her arkadaşım dogumunda hem sevinip hem üzülüyodum,cok agladım,cok dua ettim,cok acı cektim,kızkardeşim bile benden önce dogum yaptı,,nasıl agladım hem sevincten hem burukluktan bilemezsiniz,,ama rabbim bize tek seferde iki yavru nasip etti,,sizleri coook iyi anlıyorum aynı acıları,umutsuzlukları,korkuları bende yaşadım ama rabbime inandım,sıgındım,onun hazinesinde coktu ve bigün banada nasip olacaktı,oldu şükür,,lütfen sizlerde umutsuzluga kapılmayın,düşmeyin,inş.sizlerde bigün anne baba olacaksınız inş..,,dua edin,inanın,rabbim hepinizin göbüşlerini doldurup,evlerinizi doldursun inş..gülden ve diger arkadaşlar beni iyi tanır hikayemi,yaşadıklarımı cook iyi bilirler:))hepinize sevgiler...

aynen canım Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat...
geçmiş mesajların mutlu sonları aklınd kalsın bizimde öyle mutlu sonlarımız olacak öyle düşün

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya. Bizimkisi Ben biraz söylenince içi dalgaya vurmaya başladı. ama ona da söyleniyorum. Sanki bişi yokmuş gibi davransın kendini suçlamasın istiyorum. O kadar iyi anlıyorum ki onu. Çünkü ona teşhis konmadan hemen önce 4*5 ay sorunun bende olduğunu düşünüyordu doktorlar.

canım benimmmmmmm

Son düzenleme:

inşallah canım Allah gönlüne göre versin...
doya doya yaşa o heyecanı ama güzel tarafından acılı olmasın...
aslında kist sözkonusu olunca sezeryan olup onların doğumdan sonra alınması gerekiyor diye biliyorum belkide yanlış biliyorumdur..
normal doğumla gidiyormuymuş yani:26::26::26:

aynen canım Rabbim ol dedikten sonra gerisi teferruat...
geçmiş mesajların mutlu sonları aklınd kalsın bizimde öyle mutlu sonlarımız olacak öyle düşün

bu akşammm çok umutt doldumm artık sığmaz oldu içim içimee
valla hepsini ayrı ayır okudum insan diyo nasıl geçmiş zaman oysa bizlerinde çok uzun hikayesi bakalım sonu nasıl bitecek..
inşaallah güzel bitecek biliyorum hissediyorummm
ama ne diycem sana ben bu ay gebe değilim hanii senden önce gebe olucam ya bu tez çürüsünmüüü yaa..
sen gebe çık inşaallahhhh noluyyy ALLAHIMMMMMMMM

öldüm yahuu
uyuyordum ne güzel genizime tükürük kaçtı boğuluyordum az kalsın öksür öksür öldümm

bu ay tez çürüsün o zaman madem bozdun adet olup tezimi bari tezim yanılsın dimi
inşallah canım bu aralar anne olmayı daha bi fazla istiyorum sanki içim dolup taşıyor ama desenki hayde tüp yapmaya nayıııırrrrr nolmaaazzz derim ben kendiliğinden gelen bebe yapcam

aynen canımm..
önemli olan bu süreci dua ve sabırla geçirmek.
aralarda üzüntüler muhakkak oluyor.

Jülii bebekimm senin serüvenin de inşaallah mutlu sonla bitecek. dualarımızdasınn..pimpiirikli evhamlı arkadaşım benimm..

inşallah canımmm

dur bi pimpirik daha yapayım akşma akşam öksürükten öldüm bebişime birşey olmamıştır değil mi?

Vaayyy yakyosun valla ortalığı. Ama benim saçlarım daha koyu sendne ya. Benimki baya bi kahverengi yani:)

kuzum okadar cok duygulandım ki okurken aglamamak için kendimi çok zor tuttum
bende size hikayemi anlatayım bizde 1 bucuk senelik ewliyiz ama okadar çok sey yasadıkki
ewlendik ewleneli çocuk için ugrasıyoruz olmadı kontrollere gittik bende bişey cıkmadı eimde warikosel cıktı daha sonra eşim bunu kabullenemedi bosanmaya kalktı o dönemde çok sitresli zamanlar gecirdim bilmiyorum stresten bilmiyorum yanlış bi duadan bu olayların üzerinden 3 ay gective bende çikolata kisti cıktı bianda 2 tane ve 6 cm büyüküğünde doktorlar acil ameliyat dediler ameliyatı olduk2 ay gecici menopoz gecirdim tekrar testler falan doktorlar normal yolla olur 2 ay deneyin daha sonra asılama asılamada sansınız cok cok yüksek dedi neyse asılamayı olduk doktor eşimin yıkanmıs tahliline baktı ileri hareketli sperm 5 milyon ve cok düşük% 99 olmaz ama rabbim bilir dedi asılamadan sonra 1 ay dinlendiririz sonra direktup yaparız dedi sanki hastane tepeme yıkıldı sandımbugun asılamamın 12. günü teste 2. çizgiyi görünce okadar cok sewindimki eşimle ucrtum kan testi yaptırdı ve sonuc hüsran üstelik kistlerimde tekrardan bana gelme olasılıgıcok cok yüksek. benimde hikayem bu bakalım daha neler yasıycam ama rabbim çok beklemeden göndersin artık yawrumuzu çok yorulduk hem maddi hem manevi.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…